аре, фапвайте.
Нищо особено, но и не си давам кой знае какъв зор.
Не ми е проблем издръжливостта толкова, колкото липсата на свестен хранителен режим

Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
ако си сериозен - за един месецSentinel* написа:Ей, маняци, споделете някакви стъпка по стъпка гайд, че от маса време съм на 95 кила и няма сваляне. Също така, от тия фетбърнъри след колко време тряя да видя резултат?
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
за да ти работи карнитина трябва да си с отрицателен калориен баланс, т.е. трябва да седиш гладен за да го усетиш. и марката не е важна, една и съща е химията вътре.SonicVibe написа:Абе кажете някой свестен L-карнитин, че тука бях взел един на biogame, ама никъв хуй не става от него. Ако не дадете акъл, ще взема да потърся пак на Supra Vit, вършеше работа миналата година