Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

стига спамил
Аватар
В момента играе: real_life.exe
Заглавие: Re: Спортната тема
Публикувано на: 22 Юни 2012 09:21

аре, фапвайте.
Нищо особено, но и не си давам кой знае какъв зор.
Не ми е проблем издръжливостта толкова, колкото липсата на свестен хранителен режим :notfair:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 09:42

имаш още работа бътърсе

http://www.youtube.com/watch?v=gV1RrGIsM0k

Профил

Публикувано на: 22 Юни 2012 11:52

Ей, маняци, споделете някакви стъпка по стъпка гайд, че от маса време съм на 95 кила и няма сваляне. Също така, от тия фетбърнъри след колко време тряя да видя резултат?

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 22 Юни 2012 12:33

Маняци, четете бе, къртици заспали.

http://4chanfit.wikia.com/wiki/Harsh%27s_Worksheet_(WIP)

Всичко на длан. Тва че пише 4чан отпред да не ви вълнува, нещата са перфектно обяснени. Изчислявате си калорийния прием за покачване или сваляне, изхвърляте боклуците от хладилника и действате.

Боби, храната дето ти трябва, за да качиш, ще ти дойде по-скъпо от един хубав гейнър, с който ше натрупаш минимум мазно. Много по-скъпо. Не бягай от добавките - работят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 12:54

Sentinel* написа:
Ей, маняци, споделете някакви стъпка по стъпка гайд, че от маса време съм на 95 кила и няма сваляне. Също така, от тия фетбърнъри след колко време тряя да видя резултат?

ако си сериозен - за един месец

ама да ти сериозен значи режим, фитнес и редовно кардио. по цял ден. всеки ден. НЯМА ТАА НЯМА ОНАА

Профил

стига спамил
Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 12:58

Абе кажете някой свестен L-карнитин, че тука бях взел един на biogame, ама никъв хуй не става от него. Ако не дадете акъл, ще взема да потърся пак на Supra Vit, вършеше работа миналата година

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 22 Юни 2012 13:04

SonicVibe написа:
Абе кажете някой свестен L-карнитин, че тука бях взел един на biogame, ама никъв хуй не става от него. Ако не дадете акъл, ще взема да потърся пак на Supra Vit, вършеше работа миналата година

за да ти работи карнитина трябва да си с отрицателен калориен баланс, т.е. трябва да седиш гладен за да го усетиш. и марката не е важна, една и съща е химията вътре.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 22 Юни 2012 13:35

По принцип за да отслабнеш трябва да си с отрицателен калориен баланс. :wink: Друг ценово добър вариант за бърнър е йохимбин - отново на термогенен принцип, даже вдига самолета, хахаха. Но никоя добавка не е вълшебна, това трябва да ви е ясно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 13:41

че от биогейм аз съм доволен ве бътърсе, едно време като пиех суроватъчна супер мас и уж го даваха с шоколад, с ванилия, и имаше супер гаден вкус, пък на биогейм продуктите винаги са били доста вкусни. ся за ефекта не помня вече, доста време мина

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:19

SonicVibe чесно казано доста приличаш на човек,не си толко гоуем тьофуек колкото се описваше.Трябва да правиш много упражнения за гъдр и обаче.На първо време почни с успоредка там кофи (ама ги прави до доле,а не до средата) и после може нещо и във фитенса да пробаш аз там не ги знам уредите за гърди.Но пълните кофи са си едно страхотно упражнение за гъдри от което един приятел който изглеждаше точно като теб направи гъдри като Рамбо.Най добре на по-широка успоредка.Гъдрните мусколи се разтегат повече така.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:33

не само гърди. рамо трябва малко да вкара, то придава доста форма, ако гърба набуха, катоцяло ще стане по-широк. трапеца принципно не бива да изглежда така също

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:41

Бе набирания на широк хват и кофи в най общ вид ше му помогнат за абосолютно всичко това.При каквито и да е упражнения постоянството и упоритостта са най-важното,няма значение според мен фитенс или стриит-фитенс.Тоя същия мой приятел изобщо не напредваше примерно докато тренкаше по 3 до макс 4 дена в седмица.Сега обаче като фана 3 дена да тренка и един ден да почива напредна яко.

Профил

стига спамил
Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:41

Ами във фитнеса има една обикновена лежанка (бая широкичка) и оня уред, дето се движи на релси, май беше Смит машина. Аз на него си цъкам най-вече защото ми е по-удобен от лежанката, а и гледам да не се зоря за цицки, защото не съм много силен на нея, а и преди години като сефте стъпих във фитнес щях да си строша рамото, щото реших да се правя на мъж и от раз да вдигна 50 кила :IMNOOB:
Не ми е толкова за циците, но искам да свалям шкембе и по-скоро това под пъпа (не се вижда май на снимката, ама ме мързи да търся пак апарата да се снимам) и гъза да сваля. Почнах да въртя на велоергометъра яко преди и след тренировка, сумарно към 25-30 минути, а и отделно тука имам едно колело на вилата, което карам. Пробвах с бягане, но едно че не мога да издържам в тая жега, а друго, че и мускули много горя от него и като цяло не ми е оферта. Иначе ще се поразтърся явно пак за Суправитче карнитин явно утре като ходя по магазините...
А да, почнах пак да цъкам и eй тея -> http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
Има файда, но трябва да си намеря един дунапрен за кръста, щото ми се ебава майката на гръбнака на земята като се гъна наляво-надясно :arrow:
По принцип имам мерак да се набирам, но не мога да намеря тънък лост, че имам едни къси слаби пръсти със слаба захватка и там във фитнеса не мога да се хвана като бял човек. Трябва да видя вънка дали на асмата на двора може да стане фокуса.
Иначе няма къде да правя кофички...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:46

Бъди кревативен.Аз преди като не знаех каде успоредка правех на два стола на облегалките.Згъваеми дървени столове беха,като ги турех на мокета доста стабилно стояха.Обръщах ги с гърбовете им един с/у друг и требваше доста да си сгъвам краката при отпускане че съм 185,но ставаше.Ониа катеружки дето са като много кубчета имат обикновено изрязано място за кофи.Бе от много работи мжое да стане успоредка :D Но волиата и постоянството пак казвам са по-важни от всичко друго.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:54

е тогава прави обратна преса ве. слагаш ръцете под гъза и вдигаш краката, тва е точно за долна преса

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 14:57

Абе много ше се радвам да ви видя след некоя година целиа фором да са некви иаки нацепени батки :lol: представлявате ли си го тва

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 15:06

На всичките ще ви дойдем на погребението!

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 19:41

омега, не така грубо де

искаме да сме здрави като се бием и да ни харесват заради красивата ни физика. не можем да се похвалим с такава вътрешна красота като теб, че да пленяваме мацките с нея

Профил

стига спамил
Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 19:51

Еби му мечката, Стояне, днес в залата изпих 2,5 литра вода и един малък Питбул и още мога да пия :shock:
Иначе днеска бях на тема раменца,малко трапец и клякания, със половин час загрявка с колелото. Ся отивам за една мега тренивока за корем (тая дето съм пуснал по-горе), да видим докъде ще я докараме... :arrow:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 20:04

кви са тия рамене с гръб бе, а не се излагай

понеделник-бицепс, гърди
вторник-гръб, трапец, трицепс
сряда-крака, рамо
като всеки ден вкарваш по малко преса

иначе ако имаш време е най-хараби една група на тренировка, а именно:
понеделник - гърди
вторник - крака(защото ако си направил добре гърдите предния ден, няма да можеш друго)
сряда - рамо
четвъртък - гръб
петък - ръце
събота - крака, преса

така тренировката ти ще е максимално концентрирана, а и ще е по-кратка. не смятам кардиото

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com