Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 20 Юни 2012 17:54

Ако добре съм разбрал, от моя опит с моя барб, офертата с 2-те оръжия е по-бързо биене. И, респективно, бонусите от второто оръжие - може да ти дава много повече демидж и кръв, примерно. Кирията от щита е тоя малък блок шанс, дето ще ти спасява гъза в половината от ситуациите. И ако дава рез и някви други благини. С 2 оръжия е доста не-оферта на инферно, повярвай ми.

За Монка не знам.

Нърфа на nether tentacles е кофти, да. В смисъл, това май си беше бъг, тъй че окей, аре. Пак прави мазало. И не знам колко е нърфнат демиджа на мобовете, но ръних акт 2 соло и доста по-добре се справях. Пуснах си барба, на когото съм турил вече яко дефенс и кръв, и пробвах да танквам. Еми, с 80к кръв, 10к дефенс, и revenge + furious charge с руната дето хийлва - танквах в една игра с 4 човека 3 елитни пакета в рамките на не знам си колко минути, докато моите умираха, а аз постоянно се хийлвах и не можеха да ме бутнат. Докато не се включи онзи таймер, дето ако биеш много време и почва да ти точи ужасно много от кръвта. Та, да, доволен съм, щото мислех че тоя барб няма място на инферо, ама явно ролята му е само да танква. Докато не намеря билд, който и да прави и демидж. :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2012 19:09

Ами аз играя с монк на хардкор сега и затова питам. На края на акт 1 съм ,а ми се иска поне нормал да успея да мина. Ще го карам с щит и 3 деф спела за всеки случай - няма как :D Ще си гледам дпс-а пък каквото стане...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Юни 2012 23:45

Кефи ме как тука 5 човека на кръст обсъждат играта, но според анкетата в момента я играят повече от 400. ДА, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :lol: Голяма мафия сте бе, диабловци. :lol:

Профил

Публикувано на: 21 Юни 2012 02:30

hyper1 написа:
Кефи ме как тука 5 човека на кръст обсъждат играта, но според анкетата в момента я играят повече от 400. ДА, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :lol: Голяма мафия сте бе, диабловци. :lol:

Така е то-бозата се пие скришно! :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 08:01

hyper1 написа:

Кефи ме как си мислиш, че всичките хора, които четат сайта имат акаунти и пишат във форума. То нали за да гласуваш за диабло ти трябва регистрация във форума и поне 500 поста в тая тема... :lol: Просто се накажи с нещо за това, което написа, заслужаваш :lol:

Иначе за DW
Не знам как е с барб и монк, ама при ДХ DW ти дава бонус 15% атак спийд. Статистиките на двете оръжия като декс/вит/hatred regen/discipline/crit dmg... се добавят в общата статистика на героя. Но самия демидж - не. Тоест стрелваш с единия арбалет и правиш 800 дмг примерно, стрелваш с другия и правиш 700, съответно се взима средния демидж и той е 750. Има ситуации, в които ако не ти е добър втория арбалет е по-добре да го замениш с quiver(има много добри, а и са по-евтини). Но ако набараш читави уепъни, няма как нещо да бие 2 арбалета с декс/крит дмг + сокет за още крит дмг/и +10 Discipline.
Та предполагам, че е същото и за барбитата - ако си намерил по-добър щит от второто ти оръжие е съвсем нормално да ти е по-добре със щита, но с максимално добра екипировка... едва ли конфигурация с щит може да бие DW или 2H.

За 1.0.3 вчера псувах много, честно казано. На 3ти акт, където гриндех от доста време все ми пускаше някакви елитки, които са твърде бързи. Играх само около 1 час (трябваше да излизам), но все такива ми се падаха. Не знам, може да са засилили елитките.
Обикновено ми отнема 1-2 умирания, за да се съсредоточа достатъчно, че да започна да избягвам всичко и да не умирам, ама сега 2 умирания костват 10к голд... И както си изхарчих парите до дупка за едни скъпи брейсъри и пръстен...

Иначе вчера пробвах да заменя NT с Frost arrow, Ball Lightning и Cluster arrow(Loaded for bear). Ball lightning ми е някак същото. Cluster arrow прави страхотен демидж, ама малко не можеш да го спамваш и има къс рейндж. Frost arrow ми пасна най-добре от тия. Ама ще видим, има време.

Таймера на елитките е едно от нещата, за които съм си мислил "лелее близард, колко сте зле..." :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 08:44

GEEZUS, естествено, че не е така. Но разликата обсъждащи тук - гласуващи там е леко гигантска, само от такава гледна точка се учудвам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 09:06

е то това, че има 400 гласа в анкетата не означава, че 400 човека я цъкат :lol: нали се сещаш, че може да се гласува всеки ден. напълно възможно е примерно само 15-20 човека да си гласуват ама да гласуват всеки ден и ето ти ги 400 гласа. освен тва много хора като мен ги мързи или нямат време да обсъждат във форума, но я цъкат играта и си гласуват в анкетата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 09:25

Затова викам, че са мафиози (няма грешка). :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 09:43

PC Mania е онлайн списание. Хората влизат, четат/цъкат анкети и излизат. Може дори да не са виждали форум бутона.
Хората във форума са някакъв вид общество и много от тях влизат във форума, без дори да са прочели какво има на главната страница на списанието. Даже предполагам, че не малко хора са задали във фейвъритс самия форум, а не главната страница.
Примерно аз обсъждам Д3 само тук, макар, че чета много чуждоезични форуми на тая тема.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 11:01

Аз не съм единствения, който може да обсъжда след всеки пост на Гипо и Корпса, просто не ми се занимава.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 13:31

Аз взех, че си избих играта (че и отгоре) - 2 продажби по 10 евра и една от 100... Not bad

Нeщо обаче яко са преебали дроповете на акт 3 инферно... Нищо общо с нещата, които падаха на 1.02. И с тоя repair cost съм на загуба ако седна да се занимавам

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2012 13:38

Не е само при теб, вчера и на мен ми се стори, че дропа в акт 3 е ужас.
По форумите на us и eu форумите е пълно с теми за това.
Всиичко води доо RMAH :lol:

Аз съм малко в безисходица.
Изхарчих няколко милиона за подобряване и преминаване изцяло от AS на crit chance + crit dmg и сега имам няколко к злато. Вчера ме убиха два пъти и платих 10к злато :lol:

Играта е яка, ама нещо близард миришат отдалече вече

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 22 Юни 2012 08:50

Абе всичко водело към RMAH ... Нали в този аукцион итемите са намерени от най-обикновенни хора/играчи като мен и вас.

Профил

Публикувано на: 22 Юни 2012 09:07

Еми chat channelite AH RMAH убиват играта,отдавна поспрях да играя може и от годините да е че омръзва бързо :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 12:23

fizo написа:
Абе всичко водело към RMAH ... Нали в този аукцион итемите са намерени от най-обикновенни хора/играчи като мен и вас.

В този аукцион има много неща намерени и от ботове и играчи, които не стават от компа :).
Отделно - аз лично от 50 лвл насам съм намерил едно единствено подобрение за героя ми от дроп. Едни гащи с 90 и нещо декс с 3 дупки, в които сложих още декс (glass cannon madafaka ахахаха). Всичко останало съм купил от голд аукциона. Падат ми обаче не малко неща за мои приятели с други класове, които са им полезни.

При нерф на дропа на предмети и голд от вази и тн, в играта има по-малко голд. Сега в първи акт на инферно падат повечко предмети, но за сметка на това в 3ти и 4ти акт дропа е нерфнат сериозно. В играта има по-малко голд и защото цените за поправките са ужасно много по-високи (за мелетата са кошмарни). За средностатистическия играч, който не е някакво про и му се случва да умре, голям, ако не и целия приток на голд отива за поправка на екипировката. Да не говорим, че за мелетата проблема е сериозен дори и да не умират нито веднъж. Това до някъде води до намаляване на цените в голд аукциона (което е доста добре за онези, които са се нагушили с пари преди 1.0.3), но и до липса на какъвто и да било голд в играчите. Съответно при такава беднотия, повече играчи ще разчитат на придобивки от RMAH, а от там следва - по-голямо търсене > по-сериозно снабдяване. Тоест и повече хора ще си слагат нещата в RMAH, а за голд аукциона ще оставят някакви неща, колкото да си покриват repair разходите.

Това, разбира се е моето мнение :)

Профил

Публикувано на: 22 Юни 2012 15:38

Здравейте, купих си Диабло 3 преди време и си го играя лека полека. ДНес ми подариха още едно диабло и мислех да го продавам но видях, че станиола на кутията вътре го няма, незнам по каква причина. Притеснява ме някой да не го е отворил и да е използвал кода по магазините или знам ли и аз. Та въпроса ми е мога ли да проверя дали кода е използван без да регистрирам нов акаунт, защото ако ще го продавам да си го дам човека да си направи густото, но неискам и да го подведа и да не му трагне?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 22:23

Ами какво ще кажеш за "Попитай тоя, който ти я е подарил"?

Профил

Публикувано на: 22 Юни 2012 23:00

Искам да го продам, затова искам да съм сигурен. Попитах човека който ми го подари, той каза че в магазина му го отворили за да видели дали вътре има лепенка с код

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2012 15:18

Navushtanov написа:
Искам да го продам, затова искам да съм сигурен. Попитах човека който ми го подари, той каза че в магазина му го отворили за да видели дали вътре има лепенка с код

КАКВИ СА ТИЯ ГЛУПОСТИ БЕ
КАК НЕМА ДА ИМА ЛЕПЕНКА С КОД, КАТО ИГРАТА Е ЗАПЕЧАТАНА? КАКВИ СА ТИЯ ДЕФЕКТНИ ДИАБОЛИ?
Чудя се кой от цялата ситуация е най-голям лъжеш и кой най-голям тъпанар...

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Юни 2012 17:04

Кой балък би си купил разпечатано диабло ?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com