hyper1 написа:Кефи ме как тука 5 човека на кръст обсъждат играта, но според анкетата в момента я играят повече от 400. ДА, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Голяма мафия сте бе, диабловци.

Кефи ме как си мислиш, че всичките хора, които четат сайта имат акаунти и пишат във форума. То нали за да гласуваш за диабло ти трябва регистрация във форума и поне 500 поста в тая тема...

Просто се накажи с нещо за това, което написа, заслужаваш
Иначе за DW
Не знам как е с барб и монк, ама при ДХ DW ти дава бонус 15% атак спийд. Статистиките на двете оръжия като декс/вит/hatred regen/discipline/crit dmg... се добавят в общата статистика на героя. Но самия демидж - не. Тоест стрелваш с единия арбалет и правиш 800 дмг примерно, стрелваш с другия и правиш 700, съответно се взима средния демидж и той е 750. Има ситуации, в които ако не ти е добър втория арбалет е по-добре да го замениш с quiver(има много добри, а и са по-евтини). Но ако набараш читави уепъни, няма как нещо да бие 2 арбалета с декс/крит дмг + сокет за още крит дмг/и +10 Discipline.
Та предполагам, че е същото и за барбитата - ако си намерил по-добър щит от второто ти оръжие е съвсем нормално да ти е по-добре със щита, но с максимално добра екипировка... едва ли конфигурация с щит може да бие DW или 2H.
За 1.0.3 вчера псувах много, честно казано. На 3ти акт, където гриндех от доста време все ми пускаше някакви елитки, които са твърде бързи. Играх само около 1 час (трябваше да излизам), но все такива ми се падаха. Не знам, може да са засилили елитките.
Обикновено ми отнема 1-2 умирания, за да се съсредоточа достатъчно, че да започна да избягвам всичко и да не умирам, ама сега 2 умирания костват 10к голд... И както си изхарчих парите до дупка за едни скъпи брейсъри и пръстен...
Иначе вчера пробвах да заменя NT с Frost arrow, Ball Lightning и Cluster arrow(Loaded for bear). Ball lightning ми е някак същото. Cluster arrow прави страхотен демидж, ама малко не можеш да го спамваш и има къс рейндж. Frost arrow ми пасна най-добре от тия. Ама ще видим, има време.
Таймера на елитките е едно от нещата, за които съм си мислил "лелее близард, колко сте зле..."