Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 14:27
В обши линии съм съгласен с Хами
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 14:40
Btw не знам дали си пускал ботове, но хич не е толко лесно да се гиърнеш с тях. А в момента ако влезнеш в 3ката ще видиш че АХ-то прелива с предмети за без пари. В момента се обезсмисля и крафтинга и дроповете, тъй като постоянно имаш достатъчно пари за топ гйър от ах...Дано поне скоро се пооправят цените малко. Пък и що мислите че в 3ката няма да има ботове, боса на втория град примерно е такъв че в момента за 2 часа мога да ти напиша бот който го рънка
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 15:12
еми бро, в крайна сметка това не е ммо и нз кво ти пука кой как се е гиърнал ти като си играеш с френдовете не виждам как ще ти убие кефа че сульо и пульо имат уникален инвентар за 666$; то че е лесно да се напише бот така е, но съм сигурен, че близз ще следят зорко златното си пони
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 15:18
The Chameleon написа: примитивната идея за енд гейм контент в д2 беше да циклиш като обезумял, докато стигнеш 99 лвл, тук ще мине доста повече време ( и по-интересно прекарано от бейл рънс ... ), докато успееш да надвиеш с приятели инферното в д2 всеки ламер можеше да се гиърне с някой бот -- защо на някои хора им е толкова трудно да проумеят, че Auction House-a е огромен плюс, а не минус? кво правиш в д2? спамиш като луд кви предмети продаваш, сменяш 5 мулета, надяваш се да не те SCAM-не някой дебил и т.н. и т.н.; тук супер лесно удобно и приятно е направена продажбата на предмети! а за рмах-а - в д2 се даваха реални пари за сякви предмети и после хората мрънкаха, че са адските дебили и са им хакнали акаунтите; ся който иска да си дава парите ще го прави на масата, а не под нея, аре плсссс мислете малко тъп си Wannabe написа: Сложи ли са прекалено много УоУ в играта и са махнали някои основни черти на Диабло франчайза. В 2ката ти трябваха 2 месеца да вдигнеш 98-99 левел, тука ти трябват 2 дена да вдигнеш 1-60... То кво излиза че за 1 седмица хардкор игра мога да имам всеки герой макснат. Докато в 2ката всеки герой можеше да се преиграва по 5 пъти заради различните му развития. А и с тъпия auction house всеки ламер с 20 кинта в сметката може да се гиърне за 10 минути Това им обяснявах и аз неколко страници по непред. То не ти треа да си я играл даже да видиш уоу ефекта :Д
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 15:30
ти лапе тихо, че грам не разбираш от диабло 2 и смисъла на играта върви да я циклиш нея, не ми циври тука за д3 пасове, че най мн 1 наденица да получиш в устата
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 15:48
Смисъла на играта секи сам си преценява за него къв е, в моя случай е малко по-различен и за тва не съм на 100% доволен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 16:04
Специално за Аукциона, независимо с кинти или с "злато" е твърде рано да се говори за цени - 90% от играчите са на нормал. Когато почнат да падат на Inferno уникатите и сетовете, пак ще си говорим Да не говорим, че Близ имат най-много полза от това врътката с истинските пари да стане, защото прибират пари при всяка транзакция, без да са дали реално каквото и да било в замяна - така че, съм сиурен че ще измислят как да регулират пазара и да го държат жив За примери - има една игрица Entropia Universe, там такива лешперски номера въртят понякога за да се съживи аукциона ( всичко там е с реални $$$ ) че думи нямам
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 17:23
Ти па точно къде разправяш че играта била "безбъгава като новородено" вобще не ми обяснявай кой е играл играта и кой не. Има предмети и за по 300к buyout има и за по 3к
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 17:37
Откъде мога да отида веднага и да си я купя. В Пулсар я нямат - къде да отида, да подам парите и да я получва в ръцете си.
П.П. Изихграх Starter-a и съм малко delusional.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 17:58
SHUT UP AND TAKE MY MONEY! техномаркет е мястото за теб ( или бнет дигиталка )
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 19:23
Ако я поръчаш сега ще ти я доставят утре сутрин 10-11(за техното тва, мене ми я доставиха за 4 часа), ако имаш начин - дигиталка и директно в екшъна.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 19:51
Днес ми падна Goldwrap, 42 левел съм, волтажен dict8or#2959 ми е батълтага, намери ме, че ми е тъпо сам да си цъкам.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Tiesto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 21:47
Brick Top написа: Откъде мога да отида веднага и да си я купя. В Пулсар я нямат - къде да отида, да подам парите и да я получва в ръцете си.
П.П. Изихграх Starter-a и съм малко delusional. Отиваш в най-близкия МАНИЯ клуб - те са партньор с O-ZONE и я имат, днес си я взех за 119лв.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 08:01
Много герои бре, Хами Аз имам само един, понеже нямам време и трябва да съм фокусиран в едно геройче само ЕДИТ: ъъъм... някой да е трил постове?
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 08:58
Някой да ме убеди, че инвестицията си струва. Чувствам се така, все едно съм теглен от тъмната страна на силата, а сесия идва, работата няма край...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 09:35
The Chameleon написа: Спекулира се за огромен Content Patch водещ ни към Диабло 3... No way!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 11:43
Gipo написа: Много герои бре, Хами Аз имам само един, понеже нямам време и трябва да съм фокусиран в едно геройче само ЕДИТ: ъъъм... някой да е трил постове? аз възнамерявам да дигам само 1 Witch Doctor, който ще ми бъде main ( поне до неопределен период от време )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 12:15
и аз че си бутам напреде с барбо, искам да фана некъв як гиър най-накрая до ся не ми е падал нито един уникат или сет, а съм на найтмер даже ръних някви местности повечко, босове-мосове, не знам си кво - кур бтв, на найтмер има някои моменти, в които ако не си в парти, си труп - особено с тоя куулдаун на колбите и факта, че си на един удар и те е страх да влезеш в битката щот не знаеш дали ще успееш да откраднеш малко кръв или ще те инстагибнат разликата м/у нормал и найтмер е огромна - така че ви съветвам да заебете правенето на 100 героя, ами хванете един, разкарайте набързо нормала и се насладете на истинския кеф нататък
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 13:39
Аз си нагласям AHто да търси предмети около моя лвл с Buyout до 6к(за weap до 10к). В резултат на това съм екипирам доста сносно като за 25лвл геройче.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Май 2012 21:04
не помня как се казваше, ама тоя тип енчант дето след себе си оставят лава и огън и като минеш - умираш за секунда ... ей тия са най-големите копеленца а аркейн да не е дето пускат едни топки, от които излизат лазери и като пуснат 3 такива да се въртят около тебе и край
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|