Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 17 Май 2012 14:27

В обши линии съм съгласен с Хами

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 14:40

Btw не знам дали си пускал ботове, но хич не е толко лесно да се гиърнеш с тях. А в момента ако влезнеш в 3ката ще видиш че АХ-то прелива с предмети за без пари. В момента се обезсмисля и крафтинга и дроповете, тъй като постоянно имаш достатъчно пари за топ гйър от ах...Дано поне скоро се пооправят цените малко. Пък и що мислите че в 3ката няма да има ботове, боса на втория град примерно е такъв че в момента за 2 часа мога да ти напиша бот който го рънка

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 17 Май 2012 15:12

еми бро, в крайна сметка това не е ммо и нз кво ти пука кой как се е гиърнал :) ти като си играеш с френдовете не виждам как ще ти убие кефа че сульо и пульо имат уникален инвентар за 666$; то че е лесно да се напише бот така е, но съм сигурен, че близз ще следят зорко златното си пони :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 17 Май 2012 15:18

The Chameleon написа:
примитивната идея за енд гейм контент в д2 беше да циклиш като обезумял, докато стигнеш 99 лвл, тук ще мине доста повече време ( и по-интересно прекарано от бейл рънс ... ), докато успееш да надвиеш с приятели инферното ;)

в д2 всеки ламер можеше да се гиърне с някой бот

--

защо на някои хора им е толкова трудно да проумеят, че Auction House-a е огромен плюс, а не минус? кво правиш в д2? спамиш като луд кви предмети продаваш, сменяш 5 мулета, надяваш се да не те SCAM-не някой дебил и т.н. и т.н.; тук супер лесно удобно и приятно е направена продажбата на предмети! а за рмах-а - в д2 се даваха реални пари за сякви предмети и после хората мрънкаха, че са адските дебили и са им хакнали акаунтите; ся който иска да си дава парите ще го прави на масата, а не под нея, аре плсссс мислете малко :roll:

тъп
си

Wannabe написа:
Сложи ли са прекалено много УоУ в играта и са махнали някои основни черти на Диабло франчайза. В 2ката ти трябваха 2 месеца да вдигнеш 98-99 левел, тука ти трябват 2 дена да вдигнеш 1-60... То кво излиза че за 1 седмица хардкор игра мога да имам всеки герой макснат. Докато в 2ката всеки герой можеше да се преиграва по 5 пъти заради различните му развития. А и с тъпия auction house всеки ламер с 20 кинта в сметката може да се гиърне за 10 минути

Това им обяснявах и аз неколко страници по непред. То не ти треа да си я играл даже да видиш уоу ефекта :Д

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 15:30

ти лапе тихо, че грам не разбираш от диабло 2 и смисъла на играта :lol: върви да я циклиш нея, не ми циври тука за д3 пасове, че най мн 1 наденица да получиш в устата :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 15:48

Смисъла на играта секи сам си преценява за него къв е, в моя случай е малко по-различен и за тва не съм на 100% доволен...

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 17 Май 2012 16:04

Специално за Аукциона, независимо с кинти или с "злато" е твърде рано да се говори за цени - 90% от играчите са на нормал. Когато почнат да падат на Inferno уникатите и сетовете, пак ще си говорим :)
Да не говорим, че Близ имат най-много полза от това врътката с истинските пари да стане, защото прибират пари при всяка транзакция, без да са дали реално каквото и да било в замяна - така че, съм сиурен че ще измислят как да регулират пазара и да го държат жив ;) За примери - има една игрица Entropia Universe, там такива лешперски номера въртят понякога за да се съживи аукциона ( всичко там е с реални $$$ ) че думи нямам :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 17:23

Ти па точно къде разправяш че играта била "безбъгава като новородено" вобще не ми обяснявай кой е играл играта и кой не. Има предмети и за по 300к buyout има и за по 3к

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 17:37

Откъде мога да отида веднага и да си я купя. В Пулсар я нямат - къде да отида, да подам парите и да я получва в ръцете си.

П.П. Изихграх Starter-a и съм малко delusional.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 17:58

SHUT UP AND TAKE MY MONEY! :lol:

техномаркет е мястото за теб :D ( или бнет дигиталка )

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 19:23

Ако я поръчаш сега ще ти я доставят утре сутрин 10-11(за техното тва, мене ми я доставиха за 4 часа), ако имаш начин - дигиталка и директно в екшъна.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 17 Май 2012 19:51

Днес ми падна Goldwrap, 42 левел съм, волтажен dict8or#2959 ми е батълтага, намери ме, че ми е тъпо сам да си цъкам.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2012 21:47

Brick Top написа:
Откъде мога да отида веднага и да си я купя. В Пулсар я нямат - къде да отида, да подам парите и да я получва в ръцете си.

П.П. Изихграх Starter-a и съм малко delusional.

Отиваш в най-близкия МАНИЯ клуб - те са партньор с O-ZONE и я имат, днес си я взех за 119лв.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 08:01

Много герои бре, Хами :D
Аз имам само един, понеже нямам време и трябва да съм фокусиран в едно геройче само

ЕДИТ: ъъъм... някой да е трил постове? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 08:58

Някой да ме убеди, че инвестицията си струва. Чувствам се така, все едно съм теглен от тъмната страна на силата, а сесия идва, работата няма край...

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Official Diablo II 1.13 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 18 Май 2012 09:35

The Chameleon написа:
Спекулира се за огромен Content Patch водещ ни към Диабло 3... :)

No way! :shock:

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 11:43

Gipo написа:
Много герои бре, Хами :D
Аз имам само един, понеже нямам време и трябва да съм фокусиран в едно геройче само

ЕДИТ: ъъъм... някой да е трил постове? :lol:

аз възнамерявам да дигам само 1 Witch Doctor, който ще ми бъде main ( поне до неопределен период от време :oops: )

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 12:15

и аз че си бутам напреде с барбо, искам да фана некъв як гиър най-накрая
до ся не ми е падал нито един уникат или сет, а съм на найтмер
даже ръних някви местности повечко, босове-мосове, не знам си кво - кур

бтв, на найтмер има някои моменти, в които ако не си в парти, си труп - особено с тоя куулдаун на колбите и факта, че си на един удар и те е страх да влезеш в битката щот не знаеш дали ще успееш да откраднеш малко кръв или ще те инстагибнат

разликата м/у нормал и найтмер е огромна - така че ви съветвам да заебете правенето на 100 героя, ами хванете един, разкарайте набързо нормала и се насладете на истинския кеф нататък :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 13:39

Аз си нагласям AHто да търси предмети около моя лвл с Buyout до 6к(за weap до 10к). В резултат на това съм екипирам доста сносно като за 25лвл геройче.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 21:04

не помня как се казваше, ама тоя тип енчант дето след себе си оставят лава и огън и като минеш - умираш за секунда ... ей тия са най-големите копеленца
а аркейн да не е дето пускат едни топки, от които излизат лазери и като пуснат 3 такива да се въртят около тебе и край :lol:

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com