Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 12:48
Чакайте къде видяхте да плюя по играта... Плюя по шибаната поддръжка на сърварите аз лично не разполагам с толкова свободна време, че да се моля сървара да ме пусне до 1,2,3 часа както се оплакват по форумите да не говорим, че нямам нервите да помпя ctrl+v като идиот... Хора бяха коментирали как пада сървара точно в момента когато оставят бос на 20 кръв примерно ми тва ще е баси гаврата... Иначе винаги съм бил против липсата на offline mode и продължавам да го смятам за голяма глупост... Съвсем скоро се надявам да напиша и мнението си за играта... Дано до тогава нещата да са ОК... BTW липсата на voice chat определено ми е странна може би ще я добавят след време, но не виждам логика SC2 да има D3 да няма...
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 12:56
Еми при мене основния бъг е че играта ми сече яко като играя в кооп. Въпреки че покривам recommended изискванията. И проблема не е само при мене щото има сумати теми и в еу и ус форумите http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4008682094
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 16:08
Доставиха ми играта, доста бързо. Довечера се почвам
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 16:48
Gipo написа: Ten Bears написа: Еми некои не сме я купили. Аз лично чакам да видя елемента "преиграване" как е... защото още като чух макс левел 60 си казах, няма да се купува. Един от най големите чарове на D2 беше това, че е почти невъзможно да станеш 99 или по точно иска месеци... Що за глупости са това?!? Кой е казал, че нужния експириънс от левъл до левъл е еднакво голям и съответно 60лвл в Д3 = 60лвл в Д2?? Съвсем спокойно може 60лвл в Д3 да е = на 80/90/99 лвл в Д2, нали се сещаш? Отделно - играта ще има експенжъни, това е повече от ясно. Там ще вдигат lvl cap'а и същевременно ще слагат мобове, които дават повече експ... Сигурен съм, че са взели модела от уоу. Демек няма да е 60=99. Абсурдно е да е така. Доказателство според мен са предметите - изискват 60лвл. Ставаш 60ка и почва гринд за итеми сингъл и ко-оп... и после пвп, точно както в уоу. всъщност може да съм в грешка http://eu.battle.net/d3/en/item/axe-1h/#type=legendaryможе самия предмет да е 60лвл, а не да изисква. както и да е, ще видиме има време едит2: :Д изисква ... не съм в грешка http://eu.battle.net/d3/en/item/sky-splitter
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 17:11
Gipo написа: Ten Bears написа: Еми некои не сме я купили. Аз лично чакам да видя елемента "преиграване" как е... защото още като чух макс левел 60 си казах, няма да се купува. Един от най големите чарове на D2 беше това, че е почти невъзможно да станеш 99 или по точно иска месеци... Що за глупости са това?!? Кой е казал, че нужния експириънс от левъл до левъл е еднакво голям и съответно 60лвл в Д3 = 60лвл в Д2?? Който е играл играта ? Може би маалко по-трудно се вдига, но определено 99 левл в д2 >> 60 в д3. Не знам де, поне от тва което съм видял до 30ти левел се вдига горе-долу еднакво като в 2ката. Може би нататък става по-трудно и все пак не виждам как може да се сравнява с 2ката. Ама тя 3ката като цяло от всякъде е мнооого повече нууб френдли от 2ката, така че не съм изненадан
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 19:54
Извинявайте за тъпия въпрос, но си намерих guest pass и сега откаде да си сваля starter editiona? В официалния сайт пише че е, но го няма. Благодаря p.s Искам само да видя дали ми върви и да си я купя после мога да дам pass-а на който му трябва
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 21:52
Дай ми паса плс шега... спамих за pathofexile 10 поста и никой не даде, камо ли за D3 xax... и аз гледах и не намерих от къде се сваля.. незнам да не са го махнали, заради големия наплив на хамстерите аз имам инсталирана бетата ама сиг е друга и май трябва да я uninstall, ма си седи на компа сега пак ще потърса дали има някаде за сваляне Note: The Diablo III Starter Edition will not be available without a Guest Pass until further notice. Ще ти излезе сиг ако въведеш паса в Add a Game Дайте код да цъкам и аз до 13 лвл
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 22:16
Ако си я инсталирам да видя дали върви, после ти го давам и си купувам оригинала
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 22:49
ПОГРЕБЕТЕ МЕ С БАГЕР!!! Искам да умра, докато играя тая игра. btw срещнах некро, ама не знам дали е същия от 2-ката както се спекулираше, или е некъв рандом пич.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Май 2012 23:37
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 00:25
Наистина има някои глупости в историята.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 02:45
Normal за 4-5 часа, lvl 60 за ~24... нямам думи.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 02:53
Diablo 3 е подигравка с всички хардкор диабло фенове... Забавно е, да, но едва ли ще ми задържи интереса за повече от няколко месеца.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 07:13
Айде стига мрънкахте за глупости, нормал никога не е бил от значение и в 2 (където също може да се ръшне за отрицателно време), нито максималният левъл означава край на играта. Wanabe, поне ти, като бивш УоУ-аджия, трябва да го знаеш Поне на този етап се очертават месеци клане, докато се бие последната трудност и се придобие някакъв топ левъл гиър.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Goduerza
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 07:51
Normal НЕ СЕ минава за 4-5 часа, освен ако не си кореец. На мен поне ми трябваха по 2-3 часа за акт, и сега съм още на акт 4. И това е с почти постоянно млатене на мобове, без да се връщам в града по 100 пъти като на Д2. Но така или иначе, не смятам, че дължината на играта е бил ключов елемент за кое да е Диабло. Истинската игра е като си на последните трудности. Нормал е само увода. За мен, игрите с дълга история, които съм играл, свършват когато най-накрая ги мина, а в Диабло е точно обратното - когато я минеш първия път, това е само началото. Много хора критикуват играта заради промени, които Близард са обосновали, и с които съм съгласен. Статовете вече имат много по-голямо влияние, а за това, че се разпределят автоматично - не съжалявам, че вече не ми се налага да излизам от играта за да видя в нета как трябва да си разпределям статса, че да не си осера херото. Макар че шансовете са да видя в нета нещо от сорта на "str and dex for gear and rest in vitality". Бахти якото, а? Много повече от уменията са смислени, а може и с течение на играта всеки един от тях да има полза, за разлика от "съвършеното" Д2, където имаш 6 стойностни скила на кръст. Графиката си е супер, а цветовте само допринасят към атмосферата. Единственият недостатък ми е, че понякога ми пада FPS-а , и чета, че и други хора го имат тоя проблем, но не е болка за умиргане. The game will grow on you.
___________________________________ FORZA ROMA!!!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 09:58
забелязвам, че още в началото има итеми, които ти дават по 100 кръв и т.н., което е доста, та явно идеята е да се набляга на гиър пък статовете са само база пък и след като можеш по всяко време да направиш всеки възможен билд на героя, явно наистина всичко опира до гиър коетое е яко от една страна
от друга, така се обезсмисля правенето на нови герои от същия тим, демек ... като вдигнеш всеки герой на по 60-ти лвл и ще си видял всичко в играта, едва ли не
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 12:32
Един въпрос: Сега когато руните са за скиловете а сокетите не са нещо подобно на руните от 2ката, това означава ли че колекциите са едни от най-добрите итеми? Като гледам стриймове, забелязах че никой почти няма уникални итеми или части от колекция.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 12:36
Врътнах я и аз на нормал. Много добра игра, лично съм повече от доволен.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 13:07
Tiny написа: нито максималният левъл означава край на играта. Wanabe, поне ти, като бивш УоУ-аджия, трябва да го знаеш Поне на този етап се очертават месеци клане, докато се бие последната трудност и се придобие някакъв топ левъл гиър. Е да ама именно тва е проблема. Сложи ли са прекалено много УоУ в играта и са махнали някои основни черти на Диабло франчайза. В 2ката ти трябваха 2 месеца да вдигнеш 98-99 левел, тука ти трябват 2 дена да вдигнеш 1-60... То кво излиза че за 1 седмица хардкор игра мога да имам всеки герой макснат. Докато в 2ката всеки герой можеше да се преиграва по 5 пъти заради различните му развития. А и с тъпия auction house всеки ламер с 20 кинта в сметката може да се гиърне за 10 минути
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Май 2012 13:22
примитивната идея за енд гейм контент в д2 беше да циклиш като обезумял, докато стигнеш 99 лвл, тук ще мине доста повече време ( и по-интересно прекарано от бейл рънс ... ), докато успееш да надвиеш с приятели инферното в д2 всеки ламер можеше да се гиърне с някой бот -- защо на някои хора им е толкова трудно да проумеят, че Auction House-a е огромен плюс, а не минус? кво правиш в д2? спамиш като луд кви предмети продаваш, сменяш 5 мулета, надяваш се да не те SCAM-не някой дебил и т.н. и т.н.; тук супер лесно удобно и приятно е направена продажбата на предмети! а за рмах-а - в д2 се даваха реални пари за сякви предмети и после хората мрънкаха, че са адските дебили и са им хакнали акаунтите; ся който иска да си дава парите ще го прави на масата, а не под нея, аре плсссс мислете малко
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|