Съвсем скоро се надявам да напиша и мнението си за играта... Дано до тогава нещата да са ОК...
BTW липсата на voice chat определено ми е странна може би ще я добавят след време, но не виждам логика SC2 да има D3 да няма...

Сигурен съм, че са взели модела от уоу. Демек няма да е 60=99. Абсурдно е да е така. Доказателство според мен са предметите - изискват 60лвл. Ставаш 60ка и почва гринд за итеми сингъл и ко-оп... и после пвп, точно както в уоу.Gipo написа:Що за глупости са това?!?Ten Bears написа:Еми некои не сме я купили. Аз лично чакам да видя елемента "преиграване" как е... защото още като чух макс левел 60 си казах, няма да се купува. Един от най големите чарове на D2 беше това, че е почти невъзможно да станеш 99 или по точно иска месеци...![]()
Кой е казал, че нужния експириънс от левъл до левъл е еднакво голям и съответно 60лвл в Д3 = 60лвл в Д2??
Съвсем спокойно може 60лвл в Д3 да е = на 80/90/99 лвл в Д2, нали се сещаш?
Отделно - играта ще има експенжъни, това е повече от ясно. Там ще вдигат lvl cap'а и същевременно ще слагат мобове, които дават повече експ...
Който е играл играта ? Може би маалко по-трудно се вдига, но определено 99 левл в д2 >> 60 в д3. Не знам де, поне от тва което съм видял до 30ти левел се вдига горе-долу еднакво като в 2ката. Може би нататък става по-трудно и все пак не виждам как може да се сравнява с 2ката. Ама тя 3ката като цяло от всякъде е мнооого повече нууб френдли от 2ката, така че не съм изненаданGipo написа:Що за глупости са това?!?Ten Bears написа:Еми некои не сме я купили. Аз лично чакам да видя елемента "преиграване" как е... защото още като чух макс левел 60 си казах, няма да се купува. Един от най големите чарове на D2 беше това, че е почти невъзможно да станеш 99 или по точно иска месеци...![]()
Кой е казал, че нужния експириънс от левъл до левъл е еднакво голям и съответно 60лвл в Д3 = 60лвл в Д2??
Е да ама именно тва е проблема. Сложи ли са прекалено много УоУ в играта и са махнали някои основни черти на Диабло франчайза. В 2ката ти трябваха 2 месеца да вдигнеш 98-99 левел, тука ти трябват 2 дена да вдигнеш 1-60... То кво излиза че за 1 седмица хардкор игра мога да имам всеки герой макснат. Докато в 2ката всеки герой можеше да се преиграва по 5 пъти заради различните му развития. А и с тъпия auction house всеки ламер с 20 кинта в сметката може да се гиърне за 10 минутиTiny написа:нито максималният левъл означава край на играта. Wanabe, поне ти, като бивш УоУ-аджия, трябва да го знаешПоне на този етап се очертават месеци клане, докато се бие последната трудност и се придобие някакъв топ левъл гиър.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq