Въпрос?

Нещата от живота
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Единствения проблем за братовчед ти е ако дойда аз и тръгна да се разправям с нападателите.Ще осъдят братчед ти за предумишлено убийство :D
Изображение
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Lonely ArchAngel написа:Мисля че при по силен удар в диафрагмата може да бъде непоправимо увреден.

П.С - Изобщо не съм сигурен поправете ме ако греша. :?
Когото и да удариш в диафрагмата може да умре.Кво като е астматик, може да се задъхва, това е.Ама те що искат да го бият.
Аватар
Pennywise
Latinica

Re: Въпрос?

Мнение от Pennywise »

e kvo se okaza v kraina smetka? :S :S :S

p.s.

junglist-a mi lipsva :(
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

MAsTeR DeViL написа:Въпроси ми е малко тъп и знам че не е за този форум но все пак реших да попитам.Братовчет ми има астма и някви от неговият клас му се надъхали да го бият въпроса ми е може ли да му направят нещо сериозно ако го ударят или дори да го убият?Просто сега не съм в града и не мога да отида в училището му и се тревожа. :iworry:
Как така ще го убиват, бре? Ти луд ли си?

Ако има и капчица съмнения, веднага звъни на кварталния, щото с това шега не бива.

Саморазправата я остави на еволюционистите, те вярват в "доброто у човека, дадено му изначално от еволюцията.".

Ние сме правова държава, с установен ред. Викни полиция.

Сериозен съм.
Нема таа, нема онаа.
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Астмата е проблем на дихателната система,което означава че братчеда ти по всяка вероятност има хилави бели дробове.При това всеки удар в областта им носи опасност от Пневмоторакс,което е един вид спукване(рана)на белия дроб,което е потенциално смъртоносно ако не му се окаже помощ после.Аз съм получавал преди години(причината от тогава да спортувам яко)и хич не е приятно,после ти турат едни маркучи да ти изсмучат гадостите от дроба.Това за да не се задушиш с тях или да не зарасте неправилно раната,абе изобщо ужас.Ако братчеда ти е боец или поне някакъв спортист нека се бие но белите дробове са му ахилесова пета при всички случаи.
ОТНОВО!!!
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Леелеее,
ама сме му отговорили с 5-6 годишно закъснение,
ебати чевръстите дето сме, честно! :rockon:
Нема таа, нема онаа.
stoian_flaisa_

Мнение от stoian_flaisa_ »

брат само кажи кои са тия хулигани дето искат да биат братовчет ти и обещавам че ще се погрижа
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
Публикувай отговор