Въпрос?
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Till.Lindemann
Re: Въпрос?
e kvo se okaza v kraina smetka? :S :S :S
p.s.
junglist-a mi lipsva
p.s.
junglist-a mi lipsva
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Как така ще го убиват, бре? Ти луд ли си?MAsTeR DeViL написа:Въпроси ми е малко тъп и знам че не е за този форум но все пак реших да попитам.Братовчет ми има астма и някви от неговият клас му се надъхали да го бият въпроса ми е може ли да му направят нещо сериозно ако го ударят или дори да го убият?Просто сега не съм в града и не мога да отида в училището му и се тревожа.
Ако има и капчица съмнения, веднага звъни на кварталния, щото с това шега не бива.
Саморазправата я остави на еволюционистите, те вярват в "доброто у човека, дадено му изначално от еволюцията.".
Ние сме правова държава, с установен ред. Викни полиция.
Сериозен съм.
Нема таа, нема онаа.
- reborn_izrod
Астмата е проблем на дихателната система,което означава че братчеда ти по всяка вероятност има хилави бели дробове.При това всеки удар в областта им носи опасност от Пневмоторакс,което е един вид спукване(рана)на белия дроб,което е потенциално смъртоносно ако не му се окаже помощ после.Аз съм получавал преди години(причината от тогава да спортувам яко)и хич не е приятно,после ти турат едни маркучи да ти изсмучат гадостите от дроба.Това за да не се задушиш с тях или да не зарасте неправилно раната,абе изобщо ужас.Ако братчеда ти е боец или поне някакъв спортист нека се бие но белите дробове са му ахилесова пета при всички случаи.
ОТНОВО!!!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Леелеее,
ама сме му отговорили с 5-6 годишно закъснение,
ебати чевръстите дето сме, честно!![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
ама сме му отговорили с 5-6 годишно закъснение,
ебати чевръстите дето сме, честно!
Нема таа, нема онаа.
-
stoian_flaisa_
брат само кажи кои са тия хулигани дето искат да биат братовчет ти и обещавам че ще се погрижа
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!