Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Tribes: Ascend
Публикувано на: 11 Май 2012 14:52

Tribes: Ascend е free2play наследник на култовата Tribes поредица от близкото минало. Играта цели да върне бързия екшън на 90-тарските shooter-и като Quake 3, Unreal Tournament и (естествено) Tribes 2. Запазена е традиционната система на движение в поредицата, в която се спускате с висока скорост по склонове и хвърчите из хълмистия терен с jetpack-ове. Интригата е отново в Capture the Flag режима, където всеки от 9-те класа и 3-те превозни средства имат приложение.

Както споменах, играта се сваля свободно (link); макар да има доста суров cash shop, той не дава лиценз за победа на платилите играчи - ако те бива в стрелянето и capture-a, пак ще отвееш платилия за нов spinfusor новак. Общо взето е правилно реализирана идеята за free to play, в който всички се забавляват.

Направил съм подробен преглед на играта тук, като в статията съм включил и някои най-основни съвети за придвижването в Tribes: Ascend. Теглете и да се пукаме, предлагам аз :д

VGS!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Tribes: Ascend [firz reviews!]
Публикувано на: 11 Май 2012 18:58

Голяма карта голяма хубаво, ама някой друг чувства ли се, че 80% от един мач само търчиш след един човек и се опитваш да го убиеш, което не се получава толкова успешно, колкото си го замислил?
Куейк/Дуум геймплея правят използването на оръжие като автомата почти безплезно (заради пътуването на куршума). Да гониш човек с помпата е досадна работа...

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 11 Май 2012 19:23

Направено е колкото по-бързо се движиш - толкова по-бързо да се движат projectiles, които стреляш

Профил WWW

Аватар
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Публикувано на: 12 Май 2012 00:41

таиа игра йа пробвах обаче не ми трагна на лаптопа заштото е сас вградено видео :?

фирзен ти ниама ли да почнеш да пишеш за фитнес умно момче си гледам

Dulce nina

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2012 15:00

Ако някой я играе да ми пише nick: cecube.Играта е невероятна!

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Заглавие: Re: Tribes: Ascend
Публикувано на: 20 Май 2012 12:44

Играта ми изглежда обещаваща,но за жалост ми дава някакви крашове на exe-то.Мъчих се какво ли не да направя-преинсталации и т.н но никакъв успех :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Tribes: Ascend
Публикувано на: 20 Май 2012 12:49

Zlob написа:
Играта ми изглежда обещаваща,но за жалост ми дава някакви крашове на exe-то.Мъчих се какво ли не да направя-преинсталации и т.н но никакъв успех :(

Ако не си я махнал още или искаш да опиташ пак да я инсталираш, пусни Hi-Rez Diagnostics and Support, цъкни върху инсталацията на играта и след това дай Validate/Repair, след това би трябвало да тръгне.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com