Tribes: Ascend

Игри за PC
Аватар
Firzen
Цар

Tribes: Ascend

Мнение от Firzen »

Изображение

Tribes: Ascend е free2play наследник на култовата Tribes поредица от близкото минало. Играта цели да върне бързия екшън на 90-тарските shooter-и като Quake 3, Unreal Tournament и (естествено) Tribes 2. Запазена е традиционната система на движение в поредицата, в която се спускате с висока скорост по склонове и хвърчите из хълмистия терен с jetpack-ове. Интригата е отново в Capture the Flag режима, където всеки от 9-те класа и 3-те превозни средства имат приложение.

Както споменах, играта се сваля свободно (link); макар да има доста суров cash shop, той не дава лиценз за победа на платилите играчи - ако те бива в стрелянето и capture-a, пак ще отвееш платилия за нов spinfusor новак. Общо взето е правилно реализирана идеята за free to play, в който всички се забавляват.

Направил съм подробен преглед на играта тук, като в статията съм включил и някои най-основни съвети за придвижването в Tribes: Ascend. Теглете и да се пукаме, предлагам аз :д

VGS!
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
Труповоз

Re: Tribes: Ascend [firz reviews!]

Мнение от Труповоз »

Голяма карта голяма хубаво, ама някой друг чувства ли се, че 80% от един мач само търчиш след един човек и се опитваш да го убиеш, което не се получава толкова успешно, колкото си го замислил?
Куейк/Дуум геймплея правят използването на оръжие като автомата почти безплезно (заради пътуването на куршума). Да гониш човек с помпата е досадна работа...
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Направено е колкото по-бързо се движиш - толкова по-бързо да се движат projectiles, които стреляш
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
фитнес-маняк
В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата

Мнение от фитнес-маняк »

таиа игра йа пробвах обаче не ми трагна на лаптопа заштото е сас вградено видео :?

фирзен ти ниама ли да почнеш да пишеш за фитнес умно момче си гледам
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
cecube

Мнение от cecube »

Ако някой я играе да ми пише nick: cecube.Играта е невероятна!
Аватар
Zlob
В момента играе: джобен тенис
Обратна връзка:

Re: Tribes: Ascend

Мнение от Zlob »

Играта ми изглежда обещаваща,но за жалост ми дава някакви крашове на exe-то.Мъчих се какво ли не да направя-преинсталации и т.н но никакъв успех :(
Аватар
Sentry

Re: Tribes: Ascend

Мнение от Sentry »

Zlob написа:Играта ми изглежда обещаваща,но за жалост ми дава някакви крашове на exe-то.Мъчих се какво ли не да направя-преинсталации и т.н но никакъв успех :(
Ако не си я махнал още или искаш да опиташ пак да я инсталираш, пусни Hi-Rez Diagnostics and Support, цъкни върху инсталацията на играта и след това дай Validate/Repair, след това би трябвало да тръгне.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Публикувай отговор