Заглавие: Re: Pii limonada,qj keks i trenirai samo sex.. ;)
Публикувано на: 09 Май 2012 20:38
има некои много верни неща в тая тема казани не знам кво ви е смешното некои ден ще порастнете и ще прозрете ма не съм аз този дето ще ви дава акъл
___________________________________ рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Pii limonada,qj keks i trenirai samo sex.. ;)
Публикувано на: 09 Май 2012 22:38
Не знам какво остана от мен. Празна съм. Изстивам. Очите ми вече не гледат така безгрижно на живота. В очите ми, където създавах детските си мечти, сега текат сълзи. Понякога пресъхват, превръщат се в пустиня, а после отново започва да вали. В моето невинно детско сърце преди живееха куп усмивки, куп красиви спомени, куп добри и мили на външен вид хора. По-късно видях как се разбива. Милиони парченца се разпръснаха като прашинки. Видях го веднъж. После случаят се повтори, а сега го почувствах за трети път. И плаках. Унищожиха сърцето ми. Това ли заслужавах? Защо винаги на мен? Колко много въпроси още ме дерзаят, а всичко мълчи. Няма отговори, не виждам път, предадох се. Аз – тази, дето се бореше винаги. Тази, дето беше падала безброй много пъти на земята и винаги се изправяше. Тази, дето беше силна и упорита...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения