Автор |
Съобщение |
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 18:22
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 18:41
брутално..........
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 19:16
Тея от support-a на EA са пълни идиоти. Вече 3 пъти им пиша да премахнат тъпата BETA на Battlefield 3 от акаунта ми и те не могат. След като два пъти получих отговор че е махната, а тя още си стоеше в акаунта ми (и още си стои... ), на третия път ми казаха, че не могат да я махнат.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 20:08
За съпорта им само добро искам да се говори. Чудех се БФ3 същото лайно ли си е и след бетата и им писах че ключа, който ми е в кутията е невалиден ( пълна лъжа никога не съм имал намерение да купувам играта) и те дебилите ми пратиха чистак нов ключ. Направо ми подариха играта хората.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 20:21
ЕА просто се занимават с прекалено много хора, предвид факта че са една от най - известните компании в света и продуктите им се използват от хиляди геймъри всеки ден.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 20:27
Не знам, но аз продължавам по тази система. Смятам да си набавя МЕ тройката, не за друго, а защото мултито мачка.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 21:54
DJ Cat написа: За съпорта им само добро искам да се говори. Чудех се БФ3 същото лайно ли си е и след бетата и им писах че ключа, който ми е в кутията е невалиден ( пълна лъжа никога не съм имал намерение да купувам играта) и те дебилите ми пратиха чистак нов ключ. Направо ми подариха играта хората. Е не са ли те питали къв ти е стария ключ ?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 19 Фев 2012 23:29
Искаха ми. Писах им някакъв от фифата на едно аверче.
|
|
|
|
|
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 20 Фев 2012 07:53
Сега ще ви кажа един не толкова известен факт.90% от Tier-1 support-а на EA са базирани в Индия, и са там само за да ти губят времето. Ето и стара copypasta от Reddit(колкото и да не струва за нищо тоя сайт) по темата.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
jaeger
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 20 Фев 2012 21:03
Момчета, споделете трика със заблудата на CD Key-a. Днес се пробах да го направя но накрая този ме отцепи към EA Warranty сайта който уж се намира на гърба на книжката с "ръководство".
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 20 Фев 2012 21:25
Ми това ще го направиш към 10 март като пискат всички на supporta им. То и аз да се пробвам сега ще ме вземат по-насериозно. Ама като им насвяткат 100к проблема и да видиш как ще раздадат CD Key-ове. Аз си взимам така ME3 без да ме ебе.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 20 Фев 2012 22:12
DJ Cat написа: Ми това ще го направиш към 10 март като пискат всички на supporta им. То и аз да се пробвам сега ще ме вземат по-насериозно. Ама като им насвяткат 100к проблема и да видиш как ще раздадат CD Key-ове. Аз си взимам така ME3 без да ме ебе. еми давай, ама няма да успееш, щото си дебил.
|
|
|
Away^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 20 Фев 2012 22:18
DJ Cat написа: Не знам, но аз продължавам по тази система. Смятам да си набавя МЕ тройката, не за друго, а защото мултито мачка. Тоя номер не работи вече, доста хора намазаха BF3, ама вече копелетата или любезно ще ти откажат/пренасочат, или ще искат "Proof of Purchase", тоест да им пратиш скан/снимка на cd key-a.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 01:38
аз им писах преди 3-4 години на ЕА и си спомням, че бяха любезни и ми оправиха проблема на фифата, не знам ...
___________________________________ .
|
|
|
|
|
фитенс-маняк
|
|
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 01:57
и аз им писах преди два дена да ми оправят мивката, ама ми поискаха cd-key въшльовците
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 09:24
Антилектуалец написа: и аз им писах преди два дена да ми оправят мивката, ама ми поискаха cd-key въшльовците Не е вярно. Ако снимаш спуканата тръба отдолу и легена, който си е напълнил с вода и им пратиш снимката, директно ти опрвят мивката и ти дават подарък хладилник или микровълнова по избор.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 16:14
На всичкото отгоре през последните 3 дни Origin-а едвам се connect-ва към сървърите им.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 18:37
->Изход<- написа: DJ Cat написа: Ми това ще го направиш към 10 март като пискат всички на supporta им. То и аз да се пробвам сега ще ме вземат по-насериозно. Ама като им насвяткат 100к проблема и да видиш как ще раздадат CD Key-ове. Аз си взимам така ME3 без да ме ебе. еми давай, ама няма да успееш, щото си дебил. Не само че ще взема, а ще е повече от един. Няма какво да те уговарям, аз направо действам, не съм силен само на думи като пикльовци като тебе.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 18:59
Ей, пикльо, целия форум си се канил да трепеш и не стига, че само празни приказки ръсиш, ми още даже снимчица не си пуснал. Ти разбираш ли сам колко ти е авторитета като човек, дето действа или ще искаш да вадя пластелина? Дееба семчицата ти прогнила на тебе бе, МЪЖКИ, ахахахаха Пънеш се, пънеш се, накрая насираш и после се обясняваш кво и що. Новинка - лапай големия виртуален и млъквай накрая, да не ти налети някой някоя вечер изотзаде докато си тътрузиш жалкия задник към къщи в опит да догониш вечерния час. Ясно?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Electronic Arts Публикувано на: 21 Фев 2012 19:35
Не си интересен камо ли оригинален бе въшльо. Такива гейчета със заучени фрази мога да ви кача на всеки един пътен знак от нас до твоето село бе льольо. Тръгнал да ми се прави на вървежен, точно на мен. Сбъркал си човека говньо претрепан, в живота си съм видял толкова много хора и лайнарите мога да ги отсея само като видя два реда в някакъв форум. Надушвам прогнила вагина като теб от милиони километри, педеруга пробита. Следващия път като искаш да си мъж, се прави на някое педерасче от обкръжението ти, поне след това може да се натискате малко в жалката дупка в която ти е отредила съдбата да живуркаш. Моя начин на живот и работата ми изискват четене на хора и психология, представи си колко сте ми ясни сичките лумпени пубертети като декстъра и загорели хомота като тебе. И няма да постна снимка на нищожество, което смятам за утайка, имам си фейсбук, където всевъзможни хора могат да ме гледат и да лъскат колкото си искат. Но дори на такава платформа, на която на практика всеки може да ми влезне в приятелите, не бих те удостоил с честта дрисльо. Мечтай си един ден да си ми в категорията, дотогава си жалкарствай и се опитвай да се харесаш на тоя и оня с плиткото си остроумие. Приятна вечер .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|