Е не са ли те питали къв ти е стария ключ ?DJ Cat написа:За съпорта им само добро искам да се говори. Чудех се БФ3 същото лайно ли си е и след бетата и им писах че ключа, който ми е в кутията е невалиден ( пълна лъжа никога не съм имал намерение да купувам играта) и те дебилите ми пратиха чистак нов ключ. Направо ми подариха играта хората.
еми давай, ама няма да успееш, щото си дебил.DJ Cat написа:Ми това ще го направиш към 10 март като пискат всички на supporta им. То и аз да се пробвам сега ще ме вземат по-насериозно. Ама като им насвяткат 100к проблема и да видиш как ще раздадат CD Key-ове. Аз си взимам така ME3 без да ме ебе.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Тоя номер не работи вече, доста хора намазаха BF3, ама вече копелетата или любезно ще ти откажат/пренасочат, или ще искат "Proof of Purchase", тоест да им пратиш скан/снимка на cd key-a.DJ Cat написа:Не знам, но аз продължавам по тази система. Смятам да си набавя МЕ тройката, не за друго, а защото мултито мачка.
Антилектуалец написа:и аз им писах преди два дена да ми оправят мивката, ама ми поискаха cd-key въшльовците
->Изход<- написа:еми давай, ама няма да успееш, щото си дебил.DJ Cat написа:Ми това ще го направиш към 10 март като пискат всички на supporta им. То и аз да се пробвам сега ще ме вземат по-насериозно. Ама като им насвяткат 100к проблема и да видиш как ще раздадат CD Key-ове. Аз си взимам така ME3 без да ме ебе.