Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот.
Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот.
Аз знам, че има и умни хора тук. Избиването на простотия какво трябва да бъде? Късен пубертет?
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Първо, нито искам да ги познавам въпросните нещастници, нито пък искам да ги виждам. Имам достатъчно истински хора около себе си и нямам нужда от дебили! Най - вероятно тия струват точно толкова, колкото си и мисля - нищо! Къв член и на какво общество? Това да не е гетото на Филиповци бе? И ти какво си се разпискал като лапе тука? Рано или късно хората ще се отвратят от простащината и тогава вие ще паднете на колене пред истината! Тогава ще кажа името си на вонливите души, когато те напускат тялото ви, за да се скрият в канализацията при себеподобните ви твари и да пищят от страх с плъховете и да смърдят с изпражненията! Ето това заслужавате и това ще ви сполети!Dante написа:Какъв е тоя тъпак The Bast!? Къв си ти, келенце малко, че да хейтваш Стефан (Nocturno), Любо (баце Бийт) и т.н без дори да ги познаваш? Да пишеш, че общия форум бил за боклука без дори да си член на това общество? Я си пиши в коментарчетата под статиите и не ни занимавай с глупости, така както ние не те занимаваме тебе. Общия форум на Пи Си Мания е уникално място в българското интрнет пространство. И така е от години. Регнал се някакъв пикльо и тръгнал да ми прави революции. Не знам за какво пищят в тази тема, ама съм сигурен, че сте си заслужили бановете.
The Best, като изключим вече баннатите всички те мислим за пикльо, кретен и фаг.
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Еми то и аз същото си мисля за теб, че и по лошо, ама ти си още тук. Да си жив и здрав 
-
freeman8692
Пак ли ти бе секс гей
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
Аре само не ми се прави на евангелист и месия, че дразниш, оке? Сега какво - ще минеш със шапката, ще събираш по 5 долара за Църквата на Светите Киберспасители и ще ни заплашваш, че ако не се смирим цял живот само Дюк Нюкъм Форевър ще играем ли?
Аре беги и си махни Левски от аватара,че не заслужаваш да скверниш лика му като си играеш на революционер.
Аре беги и си махни Левски от аватара,че не заслужаваш да скверниш лика му като си играеш на революционер.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
-
Жувотновъд
Имам самоубийствен план за PC Мания!
-
The Wolf
- Обратна връзка:
И аз имам и е лесно изпълним, обаче няма нужда да ги затриваме, те сами ще се справят!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ще ме прощаваш за забележката, ама недей така отрицателно се отнася към евангелистите, те са готини и не са сектанти, за каквито ги мислишSonicVibe написа:Аре само не ми се прави на евангелист и месия, че дразниш, оке? Сега какво - ще минеш със шапката, ще събираш по 5 долара за Църквата на Светите Киберспасители и ще ни заплашваш, че ако не се смирим цял живот само Дюк Нюкъм Форевър ще играем ли?
WeAreGettingClose
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Да ти обяснявам ли пред какво мое ще паднеш ти на колене или...?The Best написа: и тогава вие ще паднете на колене пред истината!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Никога няма да падна на колене, обаче ти вече си паднал и така си заорал, че няма и да се изправишStrain написа:Да ти обяснявам ли пред какво мое ще паднеш ти на колене или...?The Best написа: и тогава вие ще паднете на колене пред истината!
-
freeman8692
DJ Cat написа:ej drislio
Кой се обади
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Учиме се да сричаме май, а? Хубаво е, че човек като теб може да пише, макар и с правописни грешкиDJ Cat написа:ej drislio
freeman8692 написа:DJ Cat написа:ej drislio
Кой се обади![]()
![]()
Ти по-добре си изтрий акаунта и не влизай във форума никога повече. НИКОГА
The Best написа:Учиме се да сричаме май, а? Хубаво е, че човек като теб може да пише, макар и с правописни грешкиDJ Cat написа:ej drislio
Ти започвай да се учиш да пишеш без ръце, защото някой такъв като мен, в един прекрасен ден ще ти счупи ръчичките, просто защото си мухльо и му дишаш въздуха. И се пише ''учим'', селянино тъп. Паляците, които поправят пунтктуационни и правописни грешки са в пъти по-смешни, като самите те си нямат хабер от български език.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Викам и носа му да се счупи, че вземе с него да пише...
WeAreGettingClose
-
Der Meister
- Обратна връзка:
абе The Best, ти случайно да пишеш в BWC форума ? 
-
freeman8692
секс гей аз зор нямам да си изтривам акаунта ама ти явно имаш и затова си изтрий твоя

Много си забавен да знаеш. И си невероятен трол. GTFOfreeman8692 написа:секс гей аз зор нямам да си изтривам акаунта ама ти явно имаш и затова си изтрий твоя![]()
![]()