Автор |
Съобщение |
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 02:11
Аз знам, че има и умни хора тук. Избиването на простотия какво трябва да бъде? Късен пубертет?
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 13:04
Dante написа: Какъв е тоя тъпак The Bast!? Къв си ти, келенце малко, че да хейтваш Стефан (Nocturno), Любо (баце Бийт) и т.н без дори да ги познаваш? Да пишеш, че общия форум бил за боклука без дори да си член на това общество? Я си пиши в коментарчетата под статиите и не ни занимавай с глупости, така както ние не те занимаваме тебе. Общия форум на Пи Си Мания е уникално място в българското интрнет пространство. И така е от години. Регнал се някакъв пикльо и тръгнал да ми прави революции. Не знам за какво пищят в тази тема, ама съм сигурен, че сте си заслужили бановете. Първо, нито искам да ги познавам въпросните нещастници, нито пък искам да ги виждам. Имам достатъчно истински хора около себе си и нямам нужда от дебили! Най - вероятно тия струват точно толкова, колкото си и мисля - нищо! Къв член и на какво общество? Това да не е гетото на Филиповци бе? И ти какво си се разпискал като лапе тука? Рано или късно хората ще се отвратят от простащината и тогава вие ще паднете на колене пред истината! Тогава ще кажа името си на вонливите души, когато те напускат тялото ви, за да се скрият в канализацията при себеподобните ви твари и да пищят от страх с плъховете и да смърдят с изпражненията! Ето това заслужавате и това ще ви сполети!
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 13:36
The Best, като изключим вече баннатите всички те мислим за пикльо, кретен и фаг.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 13:37
Еми то и аз същото си мисля за теб, че и по лошо, ама ти си още тук. Да си жив и здрав
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 13:37
Пак ли ти бе секс гей
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 13:39
Аре само не ми се прави на евангелист и месия, че дразниш, оке? Сега какво - ще минеш със шапката, ще събираш по 5 долара за Църквата на Светите Киберспасители и ще ни заплашваш, че ако не се смирим цял живот само Дюк Нюкъм Форевър ще играем ли? Аре беги и си махни Левски от аватара,че не заслужаваш да скверниш лика му като си играеш на революционер.
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 13:40
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 16:00
Имам самоубийствен план за PC Мания!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 06 Яну 2012 16:02
И аз имам и е лесно изпълним, обаче няма нужда да ги затриваме, те сами ще се справят!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 03:01
SonicVibe написа: Аре само не ми се прави на евангелист и месия, че дразниш, оке? Сега какво - ще минеш със шапката, ще събираш по 5 долара за Църквата на Светите Киберспасители и ще ни заплашваш, че ако не се смирим цял живот само Дюк Нюкъм Форевър ще играем ли? Аре беги и си махни Левски от аватара,че не заслужаваш да скверниш лика му като си играеш на революционер. Ще ме прощаваш за забележката, ама недей така отрицателно се отнася към евангелистите, те са готини и не са сектанти, за каквито ги мислиш
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 16:35
The Best написа: и тогава вие ще паднете на колене пред истината! Да ти обяснявам ли пред какво мое ще паднеш ти на колене или...?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 16:38
Strain написа: The Best написа: и тогава вие ще паднете на колене пред истината! Да ти обяснявам ли пред какво мое ще паднеш ти на колене или...? Никога няма да падна на колене, обаче ти вече си паднал и така си заорал, че няма и да се изправиш
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 17:37
DJ Cat написа: ej drislio Учиме се да сричаме май, а? Хубаво е, че човек като теб може да пише, макар и с правописни грешки
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 17:37
DJ Cat написа: ej drislio Кой се обади
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 22:20
freeman8692 написа: DJ Cat написа: ej drislio Кой се обади Ти по-добре си изтрий акаунта и не влизай във форума никога повече. НИКОГА
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 07 Яну 2012 22:50
The Best написа: DJ Cat написа: ej drislio Учиме се да сричаме май, а? Хубаво е, че човек като теб може да пише, макар и с правописни грешки Ти започвай да се учиш да пишеш без ръце, защото някой такъв като мен, в един прекрасен ден ще ти счупи ръчичките, просто защото си мухльо и му дишаш въздуха. И се пише ''учим'', селянино тъп. Паляците, които поправят пунтктуационни и правописни грешки са в пъти по-смешни, като самите те си нямат хабер от български език.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 08 Яну 2012 01:36
Викам и носа му да се счупи, че вземе с него да пише...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 08 Яну 2012 10:53
абе The Best, ти случайно да пишеш в BWC форума ?
|
|
|
|
|
freeman8692
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 08 Яну 2012 11:15
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форума е мъртъв. Админе, ти си идиот. Публикувано на: 08 Яну 2012 11:41
freeman8692 написа: Много си забавен да знаеш. И си невероятен трол. GTFO
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|