The Thing (2011)
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
The Thing (2011)
Някой гледа ли го? Виждам че го има в замунда, тея дни ще го видя, че не ми се ходи на кино. Оправдава ли очакванията, доближава ли се до филма от 82-ра? 

TheChosen1 написа:даджайците
Re: The Thing (2011)
Не ми хареса, не може да се мери с оригинала!
dismissed написа:6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
Какво да ти кажа... ужасите в наши дни са обречени, според мен. Видели сме какво ли не, малко неща ни впечатляват наистина. И този филм не прави изключение - някакви работи се случват, претендират да са страшни, някои успяват донякъде, другите не.
Като цяло е не лош представител на един прогресивно умиращ жанр. Не мога да го сравня с класическия филм, защото когато съм го гледал (и съответно насирал от него), съм бил малък.
Но в никакъв случай не е някаква тъпня като "ужасите", които се появяват около хелоуин и тн.
Абе става.
Като цяло е не лош представител на един прогресивно умиращ жанр. Не мога да го сравня с класическия филм, защото когато съм го гледал (и съответно насирал от него), съм бил малък.
Но в никакъв случай не е някаква тъпня като "ужасите", които се появяват около хелоуин и тн.
Абе става.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
explod написа:Не ми хареса, не може да се мери с оригинала!
че ти гледал ли си оригинала бе, зарибен?
http://www.imdb.com/title/tt0044121/
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Гледах го на кино, когато беше премиерата и ме изкефи.
Хем се доближава, хем не - но в никакъв случай не е пълен ташак и провал, щот беше поне яко направен. Единия там яко се опитваше да замести ролята на Кърт Ръсел, само това беше леко тъпото, но иначе СТАВА
Хем се доближава, хем не - но в никакъв случай не е пълен ташак и провал, щот беше поне яко направен. Единия там яко се опитваше да замести ролята на Кърт Ръсел, само това беше леко тъпото, но иначе СТАВА
джумерки
Аз също го гледах още октомври месец...
Става --- за някои сцени определено са се старали. Краят ме изкефи!
На който не му харесва му препоръчвам да си гледа Saw 8, 9, 10, 1213.
Става --- за някои сцени определено са се старали. Краят ме изкефи!
На който не му харесва му препоръчвам да си гледа Saw 8, 9, 10, 1213.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
Штрак
- В момента играе: real_life.exe (worst game evar!)
SAW не е ужас, а безмислена и жалка гнусотия, парадираща с някакви несъществуващи философски ценности...
знайш ли като се замаам...
-
Steel
- Обратна връзка:
Всичко на всичко ми хареса, че не се изсраха върху оригинала толкова мощно, колкото очаквах. Става за гледане, интересен е дори, не може да се мери с оригинала разбира се, но и кой ли е очаквал това.
Само една забележка - като го гледах на кино звукът беше FUCKING LOUD и всеки път когато гадта се появеше на екран се налагаше да си запушваме ушите, щото децибелите на писъците и всички "по-силни" звуци бяха off the chart.
Само една забележка - като го гледах на кино звукът беше FUCKING LOUD и всеки път когато гадта се появеше на екран се налагаше да си запушваме ушите, щото децибелите на писъците и всички "по-силни" звуци бяха off the chart.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Мr.Anderson
Ма то това е прикуел бе, пичове. Не, не съм впечатлен.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.