Някой гледа ли го? Виждам че го има в замунда, тея дни ще го видя, че не ми се ходи на кино. Оправдава ли очакванията, доближава ли се до филма от 82-ра?
dismissed написа:6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
Какво да ти кажа... ужасите в наши дни са обречени, според мен. Видели сме какво ли не, малко неща ни впечатляват наистина. И този филм не прави изключение - някакви работи се случват, претендират да са страшни, някои успяват донякъде, другите не. Като цяло е не лош представител на един прогресивно умиращ жанр. Не мога да го сравня с класическия филм, защото когато съм го гледал (и съответно насирал от него), съм бил малък. Но в никакъв случай не е някаква тъпня като "ужасите", които се появяват около хелоуин и тн.
Гледах го на кино, когато беше премиерата и ме изкефи. Хем се доближава, хем не - но в никакъв случай не е пълен ташак и провал, щот беше поне яко направен. Единия там яко се опитваше да замести ролята на Кърт Ръсел, само това беше леко тъпото, но иначе СТАВА
Всичко на всичко ми хареса, че не се изсраха върху оригинала толкова мощно, колкото очаквах. Става за гледане, интересен е дори, не може да се мери с оригинала разбира се, но и кой ли е очаквал това.
Само една забележка - като го гледах на кино звукът беше FUCKING LOUD и всеки път когато гадта се появеше на екран се налагаше да си запушваме ушите, щото децибелите на писъците и всички "по-силни" звуци бяха off the chart.
Ма то това е прикуел бе, пичове. Не, не съм впечатлен.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.