Автор |
Съобщение |
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:37
В момента играта е 36.6 GB
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:44
Благодаря за отговорите:)Като цяло очакванията ми се оправдават:)Само това което написа минотавъра за уарзоните ме безпокои..
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2011 19:50
Cover-механиката е бич за PvP играча. Ако си Sniper или Gunslinger е невъзможно дори да си намериш warzone група.
Големият ми проблем е scale-ингът на предметите... или по-точно неговата липса. Набива ми се в очите като негър на сборище на скинари. Изглежда отвратително и се надявам да го премахнат скоро. От месеци изпращам негативен фийд на BioWare по този въпрос, ама курец, батка.
Ranged tank-овете съвсем не са ОК, защото докато са в близък бой голяма част от уменията им не работят. Добри са ако сред противниците няма меле-класове (т.е. ако всичко е едно голямо стреляне), но в момента в който се появи джедай или сит всичко може да замине по дяволите.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2011 19:55
Общото мнение за играта в тестърските форуми, е че тя е готова за пускане, но трябва да се доизкосуряват различни цифри, нещо което ще продължи и след пусковата дата. Нито едно ММО не може да бъде перфектно при пускането си, та и тука така. Основното оплакване, което видях бе, че "generic-mobs" в някакъв момент стават прекалено силни за солo-герой. Аз такова нещо не видях, но имам 2 героя по 8ми левъл, така че знам ли...
При мене играта се държеше много зле откъм перформанс, но за това допринася доста РС-то ми. Лаг нямаше, средно около 150мс беше, което беше ок. Но резки дропове до под 2FPS бяха нещо нормално, най-често при влизане в градове или при голяма група играчи.
Това, което най-много ме издразни(но най-вероятно е само при мен, поради нисък клас видео карта) е поп-ъп-а на текстурите ала рейдж. Просто много време им отнемаше да се заредят, но щом се заредят всичко е ок.
Играта е доста фън, наистина трябват 2-3 часа свикване с това, че нямаш атака и GDC-то, но след тва е пюр фън. ММО частта е направена ок, без да е революционна или нещо кой знае какво, но се справя. Уникалното и готиното тука е, че има сингъл плеър част, която е на традиционното Bioware-ниво. Аз като човек, играл всичките им игри без ME-тата, не бях изненадан, но не бях и разочарован. Пак според тестърския форум има контент от 1-во до 50-то ниво, така че няма какво да се грайндва. Това, което ми хареса е, че има подкуестове, които са "убий х еди-какво си", но те са подкуестове, а не баш куестовете(а може и да е имало такива, но да съм забравил или да не съм им обрънал внимание).
Играта си заслужава покупката и поне 2-3 месеца игра, след това ще видим.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2011 20:09
Мобовете никога не са прекалено силни за соло-герой, освен ако си забравил да си доведеш къмпениън. Проблемът с тях е, че някои са определено по-полезни от другите и често се налага да избираш между история и ефективност.
Слабата част (surprise!) е историята. Чакайте, къде сте тръгнали с тия гнили зеленчуци! Чакайте да се аргументирам! Индивидуалните сторилайни показват рязка разлика в качеството. Воинът е много добър... почти до края, където цялата история се обезсмисля. Инквизиторът е дотолкова натъпкан с plot holes и глупави дизайнерски решения, че по-добре въобще да го нямаше. Рицарят е готин, но клиширан. Трупърът започва добре, но след това сериозно губи инерция, тъй като кулминацията на историята му е още в началото. Като цяло, класът с най-добра история е агентът.
Faction storyline-ът е действително трагичната част. Републиката се ползува от plot armor, а Империята страда от тежка форма на outer limits twist. Като цяло, имперските играчи са преебани - много лоша идея в игра, която се нуждае от баланс между фракциите.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Ное 2011 19:08
Някой има ли идея с 3-4 часа PvE соло игра на ден за колко време долу-горе ще може да се качи максималния левъл ?
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Ное 2011 01:44
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 25 Ное 2011 04:26
Omega-x написа: Не е преордър, свързахме се с хората и казаха че е просто физическото копие, няма preorder key.
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2011 00:43
Днешният ъпдейт... който пак сте забравили да постнете, мързели.
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Ное 2011 15:45
Има ли маймуни за 6 часа днеска ? Да се съберем да направим 1 парти
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Ное 2011 18:04
TheChosen1 написа: Има ли маймуни за 6 часа днеска ? Да се съберем да направим 1 парти Аз ще я тегля след половин-един час че брат ми е окупирал компа, а пък аз реших да не си проверявам пощата няколко дена и съм пропуснал кога са ми пратили съобщението, че съм приет в бетата. Още ме боли главата от самоналоженото ми наказание заради гениалната ми идея
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Ное 2011 18:40
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Ное 2011 20:03
Мене ми иска някъв Security key,ама не са ми праща ли такъв key :X Получавам мейли от swtor.com,обаче немога си влезна в акаунта,смених парола...пак не иска :X
ПС:Оправих се.....дай боже штайгата я подкара да видя малко от играта
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 26 Ное 2011 23:13
Страшна е играта !!! Направо не мога да се спра да я играя. Чак ме е яд, че трябва да излизам. Точно в тоя момент предпочитам ТОR пред пиенето
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 01:10
До кога е тестът ? Още се сваля даеба :X
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 11:48
gua543 написа: И на мен това ми изписа ,обаче аз цъкнах да продължи и се инсталира.Вървя ми на картинки ,ама пак вървя
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 12:31
Melas написа: И на мен това ми изписа ,обаче аз цъкнах да продължи и се инсталира.Вървя ми на картинки ,ама пак вървя Бате аз не искам да гледам слайдшоу, а да играя! Ама айде сега ще пробвам да видя дали ще може да се изтърпи лага.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 12:46
gua543 написа: Melas написа: И на мен това ми изписа ,обаче аз цъкнах да продължи и се инсталира.Вървя ми на картинки ,ама пак вървя Бате аз не искам да гледам слайдшоу, а да играя! Ама айде сега ще пробвам да видя дали ще може да се изтърпи лага. Пробвай бе,нищо не губиш....моята машина е от 2007 ..нормално е да има проблеми.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 13:00
Melas написа: Пробвай бе,нищо не губиш....моята машина е от 2007 ..нормално е да има проблеми. Моята машина е от доста по-отдавна така че май само звук ще има при мене А ти как си влезна в акаунта? Щото аз си смених паролата 20 пъти и всеки път ме пита за някъв таен въпрос дето не помня кво съм отговарял.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2011 13:22
gua543 написа: Melas написа: Пробвай бе,нищо не губиш....моята машина е от 2007 ..нормално е да има проблеми. Моята машина е от доста по-отдавна така че май само звук ще има при мене А ти как си влезна в акаунта? Щото аз си смених паролата 20 пъти и всеки път ме пита за някъв таен въпрос дето не помня кво съм отговарял. първо и аз си ресетнах паролата сигурно 20 пъти,после ме накара да си избера 5 тайни въпроса ,и 5 тайни отговора....и ме пусна
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|