Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic
Публикувано на: 23 Ное 2011 19:37

В момента играта е 36.6 GB

Профил WWW

Публикувано на: 23 Ное 2011 19:44

Благодаря за отговорите:)Като цяло очакванията ми се оправдават:)Само това което написа минотавъра за уарзоните ме безпокои..

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2011 19:50

Cover-механиката е бич за PvP играча. Ако си Sniper или Gunslinger е невъзможно дори да си намериш warzone група.

Големият ми проблем е scale-ингът на предметите... или по-точно неговата липса. Набива ми се в очите като негър на сборище на скинари. Изглежда отвратително и се надявам да го премахнат скоро. От месеци изпращам негативен фийд на BioWare по този въпрос, ама курец, батка.

Ranged tank-овете съвсем не са ОК, защото докато са в близък бой голяма част от уменията им не работят. Добри са ако сред противниците няма меле-класове (т.е. ако всичко е едно голямо стреляне), но в момента в който се появи джедай или сит всичко може да замине по дяволите.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2011 19:55

Общото мнение за играта в тестърските форуми, е че тя е готова за пускане, но трябва да се доизкосуряват различни цифри, нещо което ще продължи и след пусковата дата. Нито едно ММО не може да бъде перфектно при пускането си, та и тука така. Основното оплакване, което видях бе, че "generic-mobs" в някакъв момент стават прекалено силни за солo-герой. Аз такова нещо не видях, но имам 2 героя по 8ми левъл, така че знам ли...

При мене играта се държеше много зле откъм перформанс, но за това допринася доста РС-то ми. Лаг нямаше, средно около 150мс беше, което беше ок. Но резки дропове до под 2FPS бяха нещо нормално, най-често при влизане в градове или при голяма група играчи.

Това, което най-много ме издразни(но най-вероятно е само при мен, поради нисък клас видео карта) е поп-ъп-а на текстурите ала рейдж. Просто много време им отнемаше да се заредят, но щом се заредят всичко е ок.

Играта е доста фън, наистина трябват 2-3 часа свикване с това, че нямаш атака и GDC-то, но след тва е пюр фън. ММО частта е направена ок, без да е революционна или нещо кой знае какво, но се справя. Уникалното и готиното тука е, че има сингъл плеър част, която е на традиционното Bioware-ниво. Аз като човек, играл всичките им игри без ME-тата, не бях изненадан, но не бях и разочарован. Пак според тестърския форум има контент от 1-во до 50-то ниво, така че няма какво да се грайндва. Това, което ми хареса е, че има подкуестове, които са "убий х еди-какво си", но те са подкуестове, а не баш куестовете(а може и да е имало такива, но да съм забравил или да не съм им обрънал внимание).

Играта си заслужава покупката и поне 2-3 месеца игра, след това ще видим.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2011 20:09

Мобовете никога не са прекалено силни за соло-герой, освен ако си забравил да си доведеш къмпениън. Проблемът с тях е, че някои са определено по-полезни от другите и често се налага да избираш между история и ефективност.

Слабата част (surprise!) е историята. Чакайте, къде сте тръгнали с тия гнили зеленчуци! Чакайте да се аргументирам! Индивидуалните сторилайни показват рязка разлика в качеството. Воинът е много добър... почти до края, където цялата история се обезсмисля. Инквизиторът е дотолкова натъпкан с plot holes и глупави дизайнерски решения, че по-добре въобще да го нямаше. Рицарят е готин, но клиширан. Трупърът започва добре, но след това сериозно губи инерция, тъй като кулминацията на историята му е още в началото. Като цяло, класът с най-добра история е агентът.

Faction storyline-ът е действително трагичната част. Републиката се ползува от plot armor, а Империята страда от тежка форма на outer limits twist. Като цяло, имперските играчи са преебани - много лоша идея в игра, която се нуждае от баланс между фракциите.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 24 Ное 2011 19:08

Някой има ли идея с 3-4 часа PvE соло игра на ден за колко време долу-горе ще може да се качи максималния левъл ?

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2011 01:44

Пре-ордър от България

Неплатена реклама :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 25 Ное 2011 04:26

Omega-x написа:
Пре-ордър от България

Неплатена реклама :roll:

Не е преордър, свързахме се с хората и казаха че е просто физическото копие, няма preorder key.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2011 00:43

Днешният ъпдейт... който пак сте забравили да постнете, мързели.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 26 Ное 2011 15:45

Има ли маймуни за 6 часа днеска ? Да се съберем да направим 1 парти

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 26 Ное 2011 18:04

TheChosen1 написа:
Има ли маймуни за 6 часа днеска ? Да се съберем да направим 1 парти

Аз ще я тегля след половин-един час че брат ми е окупирал компа, а пък аз реших да не си проверявам пощата няколко дена и съм пропуснал кога са ми пратили съобщението, че съм приет в бетата. Още ме боли главата от самоналоженото ми наказание заради гениалната ми идея :D

Профил

Аватар
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Публикувано на: 26 Ное 2011 18:40

Хора, аз май няма да ставам тестър. Свалих setup-a. Избирам си език и тъкмо съм се нахъсал яко и ми излиза съобщението, че нямам достатъчно ядра на процесора за да ми тръгне играта. Гадно, а? :nooo: :nooo: :nooo: :crry: Е какво да се прави, Коледа идва, може и да спечеля от някоя томбола пари за нов комп :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2011 20:03

Мене ми иска някъв Security key,ама не са ми праща ли такъв key :X
Получавам мейли от swtor.com,обаче немога си влезна в акаунта,смених парола...пак не иска :X

ПС:Оправих се.....дай боже штайгата я подкара да видя малко от играта

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2011 23:13

Страшна е играта !!! Направо не мога да се спра да я играя. Чак ме е яд, че трябва да излизам. Точно в тоя момент предпочитам ТОR пред пиенето :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2011 01:10

До кога е тестът ? Още се сваля даеба :X

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2011 11:48

gua543 написа:
Хора, аз май няма да ставам тестър. Свалих setup-a. Избирам си език и тъкмо съм се нахъсал яко и ми излиза съобщението, че нямам достатъчно ядра на процесора за да ми тръгне играта. Гадно, а? :nooo: :nooo: :nooo: :crry: Е какво да се прави, Коледа идва, може и да спечеля от някоя томбола пари за нов комп :D

И на мен това ми изписа ,обаче аз цъкнах да продължи и се инсталира.Вървя ми на картинки ,ама пак вървя :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2011 12:31

Melas написа:
И на мен това ми изписа ,обаче аз цъкнах да продължи и се инсталира.Вървя ми на картинки ,ама пак вървя :D

Бате аз не искам да гледам слайдшоу, а да играя! Ама айде сега ще пробвам да видя дали ще може да се изтърпи лага.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2011 12:46

gua543 написа:
Melas написа:

Бате аз не искам да гледам слайдшоу, а да играя! Ама айде сега ще пробвам да видя дали ще може да се изтърпи лага.

Пробвай бе,нищо не губиш....моята машина е от 2007 ..нормално е да има проблеми.:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2011 13:00

Melas написа:
Пробвай бе,нищо не губиш....моята машина е от 2007 ..нормално е да има проблеми.:)

Моята машина е от доста по-отдавна така че май само звук ще има при мене :D А ти как си влезна в акаунта? Щото аз си смених паролата 20 пъти и всеки път ме пита за някъв таен въпрос дето не помня кво съм отговарял.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2011 13:22

gua543 написа:
Melas написа:

Моята машина е от доста по-отдавна така че май само звук ще има при мене :D А ти как си влезна в акаунта? Щото аз си смених паролата 20 пъти и всеки път ме пита за някъв таен въпрос дето не помня кво съм отговарял.

първо и аз си ресетнах паролата сигурно 20 пъти,после ме накара да си избера 5 тайни въпроса ,и 5 тайни отговора....и ме пусна :?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com