Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 15 Ное 2011 21:29

John-117 написа:
Баси Dark Brotherhood как цепят. Куестовете им са даже по-добри от тия в Oblivion.

Почнах да я преигравам.Смятам да си правя асасин 1 хенд с два дагера/меча/брадви и лък.Искам да вляза в Дарк Брадърхууда.Мисля че е рифтен,ама не съм сигурен...
Ще ми кажеш ли?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 21:37

Не знам, аз влязох като намерих хлапето в Windhelm което се моли на Night Mother и му изпълниш молбата. След известно време те намират докато спиш. Куеста се казва Innocence Lost.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 15 Ное 2011 21:43

За самото хлапе разбираш като влезеш при сираците в Riften, откъдето ше те препрати да го търсиш хлапето в Windhelm. Можеш и директно да го намериш, но принципно куеста започва оттам.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 21:46

Благодаря,останах изненадан...не превъртях играта :lol: :lol:
Много яка игра!
Едит- А като вляза в брадърхууда кой ще е най-добрия компанион за мене?
Аз като се сетих си помислих за оня арчера в ривърууд.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:02

MoonFlame написа:
И след всичко казано за Skyrim продължава да я играе и псува едновременно xD

Значи аз като съм супер против едно нещо ама много като го хейтвам въобще не го коментирам, разбираш ли ми мисълта. Примерно кризи, батълфилди подобни лайна нито слагам на компа нито коментирам. Имах надежди за играта, но съм бил наивен, да си мисля че тея ще излезат от клишетата които прават. Темата е страшно яка - аксове мечове дракони - страшна. Еми играх я да ама повече няма да я играя писна ми. Може да е до някаде от неразбиране на тъпите им скил системи, но най вече е от битките и бойната система. Нема грам кеф никакъв за мен. Ето едно клише от хилядите - значи ли че понеже поредицата е била фърст пърсон преспектива неможе да направат камера като хората от 3то лице. Просто хората явно това не го умеят да направат бойна система. Незнам на колко си години ама аз играя от 96та игри. Имаше един шедьовър Blade of Darkness ако си го играл ще разбереш каква бойна система чакам и какъв кеф. И за менюто също, колко и фенчетата да твърдат че се преглъща конзолния им шит, при мен не става. Кфо листа там 100 неща като малоумен търса по един час едно шише деба тея ме върнаха в незнам коя година. Мога да носа 300 деа тая реалност къде държат. Значи мога с 10 брони да тичам по 1 час а немога да си луутвам спокойно квото искам на воля. И последно - вчера станах върколак. Просто минах цела поредица знаех че не го искам ама викам да си мина кустите бая време изгубих, трябва да стигна до край. И кфо са, върколак като стана немога да ползвам даже менюто. ебати върховната тъпотия. Ок хубаво, а защо всеки път съм гол като се върна човек и треа листа ШИБАНИЯ конзолен шит пак да екюипвам 1 по 1 нещата. ОФ нема ли некъв начин да ми помни кфо носа ? с едно цъкане в 1 секунда да се обличам ве ей къде е УОУ и близард къде са тея 100 години разлика.... ае спирам нема пиша повече щото спрех и играта, играйте си на воля тая бавна игра :д бб

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:03

Ерджан написа:
За самото хлапе разбираш като влезеш при сираците в Riften, откъдето ше те препрати да го търсиш хлапето в Windhelm. Можеш и директно да го намериш, но принципно куеста започва оттам.

Всъщност за куеста се може да се разбере и от рандъм барман. Ако говориш повечко с някой барман и ти казва бла бла имало някво хлапе и тн.

P.S. - DJ Cat - велик си бате! :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:08

Lich King написа:
Ерджан написа:

Всъщност за куеста се може да се разбере и от рандъм барман. Ако говориш повечко с някой барман и ти казва бла бла имало някво хлапе и тн.

P.S. - DJ Cat - велик си бате! :lol:

Е inkeeper-а в Riften ти споменава хлапето като го питаш за слухове и оттам тръгва. :D

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:17

Не си спомням точно, от кой барман го чух :oops: :D Може и точно в Riften където е сиропиталището да е било. Аз все го отлагах тоя куест, че ми се струваше скучен, и после яяя изненада :D

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2011 22:22

nine inch niles - върви си пръсни мозъка някъде и ни отърви от малоумните си постове.

Сравнява ми Блейд ъф Даркнес - ти малоумен ли си момче, защо не вземеш да сравниш Халф Лайф с Дракан . :lol:

Не играта е виновна - в теб е проблем че не можеш да я управляваш и че пикаеш срещу вятъра играейки в трето лице (сложено само да си гледаш героя според създателите на играта )

И тъпако - върколак се става с ВТОРИЯ куест от куест линията и никой не те кара нито да я почваш, нито да си постоянно върколак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:26

Аз пък обикалях и директно влязох в неговата къща. :lol: Btw който не е изпълнил House of Horrors от Abandoned House във Markarth да го направи.

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:29

не знам, обаче тоя nine inch nails e меееееееееееееееееееега спрелия тип.
ти нещо от TES поредицата играл ли си преди skyrim, бе келеш. говориш ми за мега спрелите игри готик и блейд ъф даркнес, който е само една бойна система и нищо друго.

не, бе сериозно го мисля. мега тъп си. и продължаваш да играеш и да мрънкяш. сополяк изтърсен.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:32

John-117 написа:
Аз пък обикалях и директно влязох в неговата къща. :lol: Btw който не е изпълнил House of Horrors от Abandoned House във Markarth да го направи.

Те май всичките куестове на Daedric принцовете са много яки :D

Сенките в тая игра са много грозни. Може би на ultra с макс AA са добри, ама нямам кошница за такива, иначе по-зле скоро не съм виждал, ама това е сигурно щото са ги направили всичките да се движат постоянно. :?

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:44

Не знам за кой куест говорите, ама преди малко бях в главата на умрял преди няколко века принц, точно покрай един Deadric Принц, който беше тотална откачалка. В момента се размотавам из Solitude, станах част от Имперския Легион и там изпълнявам куестове, както и за Компанията. По основния куест трябва да ходя при Graybeards -.-

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:48

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=148

Тоя мод пооправя сенките. Пак изглеждат зле на места, но има доста видимо подобрение... Ако не друго, поне дразнещото им 'примигане' повече не го виждам.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:49

Радостин Стефанов написа:
nine inch niles - върви си пръсни мозъка някъде и ни отърви от малоумните си постове.

Сравнява ми Блейд ъф Даркнес - ти малоумен ли си момче, защо не вземеш да сравниш Халф Лайф с Дракан . :lol:

Не играта е виновна - в теб е проблем че не можеш да я управляваш и че пикаеш срещу вятъра играейки в трето лице (сложено само да си гледаш героя според създателите на играта )

И тъпако - върколак се става с ВТОРИЯ куест от куест линията и никой не те кара нито да я почваш, нито да си постоянно върколак.

Майка ти деба малоумна нищо не сравнявам. Давам пример как се прави бой с sword-ве и axe-тa. И къде съм казал че я играя от 3то лице ве. Чети и мисли, всеки коментар на мой пост ти е такъв

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:50

Кефи ме NIN и "клишетата". Май не знае значението на думата, предвид приведения пример, а това съществително означава нещо, което е било повтаряно прекалено много. Какво общо има тва, че камерата не те кефи, не знам. А тва за шишето - tab > left > misc примерно и си намираш. Направено е като за олигофрени, нали все пак с джойстик тряа лесно да се навигира. Ама като не те кефи, вади Solitaire от Старт менюто и няма да имаш конзолни менюта. kthxbai

P.S. И тук, и във Fallout 3/NV играя повече от трето лице, отколкото от първо. Не знам ква е тая мания всички да го играте от първо. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 22:54

Quest-а за момчето и Dark brotherhood може да се започне от който и да е барман.
Spoiler for :
След като я убих онази от сиропоталището, легнах да спя и се сабудих в онази барака. Реших да убия тази от the dark brotherhood и останах учуден, че можех да я убия :О.Даже ми започна quest Destroy the dark brotherhood (не съм 100%, че се казваше така):O. Естествено почнах от сейфа - имам прекалено ценни спомени от Oblivion

Абе ами как се омъжвам? (аз играя като жена)
Сега чакам "Skyrim с пушки" направо ми е трудно да си представя колко добър ще бъде следващия fallout ако е направен с този engine и от същият екип.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 23:06

hyper1 написа:
Кефи ме NIN и "клишетата". Май не знае значението на думата, предвид приведения пример, а това съществително означава нещо, което е било повтаряно прекалено много. Какво общо има тва, че камерата не те кефи, не знам. А тва за шишето - tab > left > misc примерно и си намираш. Направено е като за олигофрени, нали все пак с джойстик тряа лесно да се навигира. Ама като не те кефи, вади Solitaire от Старт менюто и няма да имаш конзолни менюта. kthxbai

P.S. И тук, и във Fallout 3/NV играя повече от трето лице, отколкото от първо. Не знам ква е тая мания всички да го играте от първо. :D

благодаря че разясни думата - повечето незнаят сигурно какво значи.
Има много общо че камерата е копната от Oblivion2 (fallout 3 исках да кажа) не е ли същата ?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 15 Ное 2011 23:27

не, бате копната е от всяка 3rd/1st person, излизала някога.

препоръчвам на всички, които не играят на high или ultra, да сложат този мод. в обяснението пише, че ще skyrim ще върви като oblivion.
е, вярно е.
тествано и работи.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/fi ... 23#content

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2011 23:35

Мисля да не салгам никакви модове за графики. Просто влизам в адванс опшъна и давам всичко до дупка. Мисля че така играта се надупва повече от колкото може с ултра присета.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com