MoonFlame написа:И след всичко казано за Skyrim продължава да я играе и псува едновременно xD
Значи аз като съм супер против едно нещо ама много като го хейтвам въобще не го коментирам, разбираш ли ми мисълта. Примерно кризи, батълфилди подобни лайна нито слагам на компа нито коментирам. Имах надежди за играта, но съм бил наивен, да си мисля че тея ще излезат от клишетата които прават. Темата е страшно яка - аксове мечове дракони - страшна. Еми играх я да ама повече няма да я играя писна ми. Може да е до някаде от неразбиране на тъпите им скил системи, но най вече е от битките и бойната система. Нема грам кеф никакъв за мен. Ето едно клише от хилядите - значи ли че понеже поредицата е била фърст пърсон преспектива неможе да направат камера като хората от 3то лице. Просто хората явно това не го умеят да направат бойна система. Незнам на колко си години ама аз играя от 96та игри. Имаше един шедьовър Blade of Darkness ако си го играл ще разбереш каква бойна система чакам и какъв кеф. И за менюто също, колко и фенчетата да твърдат че се преглъща конзолния им шит, при мен не става. Кфо листа там 100 неща като малоумен търса по един час едно шише деба тея ме върнаха в незнам коя година. Мога да носа 300 деа тая реалност къде държат. Значи мога с 10 брони да тичам по 1 час а немога да си луутвам спокойно квото искам на воля. И последно - вчера станах върколак. Просто минах цела поредица знаех че не го искам ама викам да си мина кустите бая време изгубих, трябва да стигна до край. И кфо са, върколак като стана немога да ползвам даже менюто. ебати върховната тъпотия. Ок хубаво, а защо всеки път съм гол като се върна човек и треа листа ШИБАНИЯ конзолен шит пак да екюипвам 1 по 1 нещата. ОФ нема ли некъв начин да ми помни кфо носа ? с едно цъкане в 1 секунда да се обличам ве ей къде е УОУ и близард къде са тея 100 години разлика.... ае спирам нема пиша повече щото спрех и играта, играйте си на воля тая бавна игра :д бб