Автор |
Съобщение |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 09:58
Хи, доживях да ме вземат за сектант, па и за утрепка. И то, от кого чух това? +++ Чадо, теб ли да прихващам вяра, ти който едва ли имаш 20 лв в джоба си и 20 гънки на мозъчната кора? Или на Сам Самият Господ Иисус Христос, Който казва: "По-лесно е камила да мине през иглени уши, нежели богат да влезе в царството Божие." (Мат. 19:24). Мисли, преди да пишеш, ако можеш де.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 10:24
Трупо ,моля те ,пиши във всяка тема (майка ти дееба православна )
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 10:29
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Хи, доживях да ме вземат за сектант, па и за утрепка. И то, от кого чух това? +++ Чадо, теб ли да прихващам вяра, ти който едва ли имаш 20 лв в джоба си и 20 гънки на мозъчната кора? Или на Сам Самият Господ Иисус Христос, Който казва: "По-лесно е камила да мине през иглени уши, нежели богат да влезе в царството Божие." (Мат. 19:24). Мисли, преди да пишеш, ако можеш де. АЛЛАХ Е ВЕЛИК не ми проповядвай, да ти сера в устата Срал съм ти и на религията. Аз съм търговец, в църква не влизам. Ама ме изкефи изказа ти. Исус явно има повече пара в джоба от мене, а?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 11:01
Ерджан написа: Срал съм ти и на религията. Аз съм търговец, в църква не влизам. Спекулант-капиталист... Каква духовност да учакваш от човек, чийто бог е валутата...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 14:22
Ерджане харесвам духа ти. Много по-прави си отколкото тези дето хленчат за социялна справедливост и други такива левичарски тъпотий или пък религиозните фундаменталисти. На хора с дух като твоя (и моя) се дължи изграждането на здраво и проспериращо общество. Също така е трогателен фактът, че вярваш, че Американската мечта може да бъде осъществена в България. Но все пак... Явно някои неща не са ти ясни, като например терминът "нелоялна конкуренция" . Не съм учил право, но ми трябваха пет минути за да открия в Гугъл съответният пасаж от закона: "4) Hелоялно привличане на клиенти – чл. 34:(7) Забраняват се продажбите на вътрешния пазар на значителни количества стоки за продължително време по цени, по-ниски от разходите за производството и реализацията им, с цел нелоялно привличане на клиенти;" В случая, който ти приведох за "Фантастико" ти ми каза, че Цитат: Осигуровките на минимална заплата са в ущърб на държавата, не на конкурентите. Освен, че са в ущърб на държавата, те са и начин за смъкване на производствената цена/цена за реализация или за реализиране на допълнителни печалби, заедно с другите видове укривания на данъци и злоупотреби. Това не само, че представлява нелоялна конкуренция, ами всъщност е най-разпространеният вид такъв у нас. Факт е че у нас едни фирми се скапват от проверки по всяка линия, а на други се оставят да минат между капките. Това ги поставя в неравностойно положение. Протекционизъм е когато държавата въвежда високи вносни мита с цел да стимулира вътрешното производство и съответно ниски експортни такси с цел да стимулира износа. Протекционизъм не е когато държавата си затваря очите и позволява на едни субекти да нарушават закона за сметка на други които го спазват. Примерът с Фантастико е един от 100, но това не означава че другите 99 са честни хорица. Ние естествено няма как да сме запознати с всичките, за това можем да си правим изводите на принципа на анализа. И анализите казват, че в България няма установено върховенство на закона. Предполагам това няма как да го отречеш. Липсата на върховенство на закона пречи изключително много както на чуждестранните инвестиции, така и на местните предприемачи, които искат да постигнат нещо без да трябва да влизат в отношения с мафията. Що се отнася до Джиповете и S-класите еми съжелявам, но не съм съгласен че болшинството от хората каращи такива коли са честни предприемачи. Повечето бизнесмени у нас изобщо не биха си купили такива скъпи коли, а биха предпочели да реинвестират печалбите в бизнеса си. Това е разумното решение. Тези които си купуват Мерцедес и Бентлита харчат готови пари. Като се има предвид състоянието на икономиката у нас едва ли има повече от пет човека които реално и с честен бизнез да могат да си позволят такива коли. Също така не дедей да бъркаш номенклатурчиците и мафиотите с легализиран бизнес, с едрите капиталисти. Това че развиваш законен бизнес с незаконно придобити средства и с покровителството на мутренската държава не те прави честен предприемач. Пак си си престъпник.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 14:26
Абе на вас двамата май ви е умряла циганката
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 14:44
Ерджан написа: Срал съм ти и на религията. Аз съм търговец, в църква не влизам. Ти - търговец?! Това е най-яката смехория, кълна се. Човече, на 2 магарета не можеш да разделиш сеното, а се бараш търговец. Ебати кретенията, та, чак до шията. Смехоран, дядовците ми търгуват с Изтока от векове, даже през комунистическо търговията не е спирала. За какъв търговец ми се бараш, ако не понасяш инославни? Просто си поредният пети крак на магарето, очевидно поредният чекиджия в Мрежата ... Даже и за чеп за зеле не мога да те ползвам. Гладиатар с компютърна мишка в ръка, та и нашата Ерджанка същата ... +++ Мир теб, чадо малоумно, пътувай, няма те за мен. Ти така пожела.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 14:59
Andrey358 написа: Ерджане харесвам духа ти. Много по-прави си отколкото тези дето хленчат за социялна справедливост и други такива левичарски тъпотий или пък религиозните фундаменталисти. Андрейчо, все повече ми звучиш като анално податлив. Човече, кога ще ти вдене главата, че толерантност не е равносилно на овчедушие? +++ Добре, бре, като се обичат хората, да се вземат. Желая ти щастие и късмет. Прочее, Късмет е турска дума. Нека Ерджанка ти я обясни, ако може де. Бъди рахат, думата е добра и не означа разкъсване на сфинктера. Мир Вам.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 15:34
Андрей, ти хванал ли си Фантастико в дъмпинг на пазара? Щото вафлата Мура във Фантастико е приблизително на цената каквато е навсякъде, и в никакъв случай под производната. Единствената компания направила такова нещо беше Карфур (френска) в началото. С осигуровки такива пари не се пестят. И протекционизма не онзачава вид контрол на вносните мита, а си служи с доста по-богат набор от средства, за да стимулира местния алъж-вериж. За престъпниците и колите няма да продължа, ти ако щеш вярвай, че тези които изхранват народа са лоши хора, просто щото имат пари. И не връзвай на крайните ми изкази в тая тема, в такова настроение съм. ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: ... Ма не ми се обяснявай бе Не ти се включих аз из форума да ти проповядвам простотията си. Не ме интересуват дядовците ти, не ме интересуваш и ти. Прави се, че не съществувам, пък аз не ще ти опонирам непровокиран, и няма да си чешем клавиатурите повече, ок? Не си от хората, с които желая приказка, пък дори и форумно дръглене да е. Само здраве ти желая, честно!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 16:57
Ерик, разбрахме, че си пълен атеист и не те ебе за религия и тем подобни, спри да го навираш в очите ни... Трупо, не им се ядосвай - "Бъдете в мир с всички човеци, доколкото можете." Не си заслужава, дори и по Интернет, да ги обиждаш
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 12 Окт 2011 20:45
Абе не знам вие какво го мислите тука, обаче на майка му в Цензурата на финансовия, заклевам го в отрепляка.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 09:45
Къвто е Митьо Бербатов във футбола, такъв е и Симо Дянков в икономиката. И двамата стигнали най-виокото стъпало в професионалната кариера и станали за смях
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 09:51
Tрупи с колко негри си лягаш всяка вечер, че си станал такъв педераст. Или викаш като ти идва от вътре и един ти стига.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 10:09
Айде да си хванеш някоя Цензура, като си такъв плейбой и да я наебеш, за да не реша, че тва дето го пръскаш по нас е мензиса ти от тоя месец, ти го набия о кухата глава.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 11:15
И в подкрепа на мнението на високоволтовия (въпреки, че и Витков не го подкрепям много):
Мнение от Григор Лилов:
Министър Росен Плевнелиев - минало незабравимо...
„Нямам нищо против Росен Плевнелиев, но той е секретарят на Комсомола в Благоевград... Те всички министри са така...“, заявява журналистът Григор Лилов.
Росен Плевнелиев е роден на 14 май 1964 г. в град Гоце Делчев.
Средното си образование получава в природоматематическа гимназия „Академик Сергей Павлович Корольов“ в Благоевград от 1978 до 1982 г. В периода 1984-1989 г. завършва ВМЕИ „В. И. Ленин“ в София, със специалност „Изчислителна техника“.
Ето и една „градска легенда“, която няма доказателствена стойност, но е твърде любопитна и може да се открие в нета (вероятно тя не е 100% истинска и за това трябва да се възприема със съмнение, но във всеки слух може да има частица истина- бел. автора).
„Като изявен комсомолски функционер от Благоевград и едновременно партиен активист на БСП ,той в съдружие с един музикант, понастоящем винопроизводител, без да отговаря на нито един от критериите за кандидатстване за квота по спогодбата с Федерална република Германия за обмен на кадри в строителството, бе получил такава квота и бе един от първите, който изнесе работници в Германия.
В началото на демокрацията (1990 г.- бел. ред.), Плевнелиев и бившият шеф на фондация „Пирин пее“ Иван Тодоров, който сега е собственик на винарска изба „Тодоров“, са едни от първите българи, които получават правото да изпращат наши строителни работници в Германия. Години по-късно Плевнелиев и Тодоров стават съдружници в немската (някои твърдят, че фирмата е австрийска и е фалирала- бел. автора) фирма „Линднер“.“
Интересно как така се случват тези знаменателни случайности все на червените отрочета?!
Нищо лично, но все пак...
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 11:41
Докато не стане възможно публиката да гласува по всеки един проблем или решение ,което се взима на най-високо ниво в държавата демокрацията е само празна думичка. Гласувайте си там кой да ви представлява и се надявайте да е по-добър от предишния.
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 11:49
Моридине женичко, ти къде се обаждаш бе Какво ми мяукаш насреща, стига се пъни че ще се насереш. Много ти се иска да изглеждаш готин, поне в интернет форум, ама не ти се получават нещата. Отивай при ония очилататия да си бъркате в дупетата.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 11:54
High_Voltage,
копеле, Светльо Витков може и да е по-добър човек от Плевнелиев (нещо, което никога няма да разберем, защото медийния живот е едно, рийъл лайфа е съвсем друго, а аз и ти имаме достъп само до първия живот на тези хора), но това в никакъв случай не го прави добър държавник. Не живеем в приказка, за да ни управляват хората с добри сърца. Животът просто не функционира така - правят го способните. Опростяваш всяко нещо до базисното му ниво и загърбваш купища необходимости и условности, които ако се опиташ да схванеш, ще станеш малко по-мъдър. Хем си личи, че си мислещ и имащ мнение човек, хем обаче се опитваш да наложиш някакви ценности в среда, която не се нуждае от тях, още повече - среда, в която те само биха спънали нормалното функциониране на нещата.
Икономиката и правото, като техническата страна и демокрацията и капитализма изобщо като идеи в основата на обществото ни отхвърлят разделянето на добро и лошо, нали разбираш? Няма аз съм добър, следователно съм по-заслужил от тебе еди какво си. Има можещи и неможещи, има права, има условия и ти трябва да се ВЪЗПОЛЗВАШ от тези права и условия, за да постигнеш нещо - ако то е нещо ДОБРО - страхотно, добър човек си! В тоя смисъл мафията в Бг колкото е навредила, толкова е и помогнала - корените на половината ни бизнес са в нея, щото само с некадърно управление и уж светли идеи, на каквито сме се нагледали, икономика не се прави.
Обаче го няма вариантът "аз съм добър и искам всички да са добри като мене" - разбери накрая, че примерно Ивайло Калфин е много по-добър кандидат за ПОСТА президент на шибаната ни държава, не защото е по-добър ЧОВЕК, защото е по-добър ПОЛИТИК. Защото, макар и в случая президентът да няма кой знае какви функции, в тая проклета политика, дето толкова я мразиш, хората взимат решения, в които ако намесиш добродушието и първосигналните популистки/хуманни реакции, ще омажеш нещата до степен безкрайност.
Говоря ти като цяло за нещата, които пишеш. Трябваше вече да съм излязъл, затова надали ще ти обясня по-подробно какво имам предвид, надявам се сам да си го разбрал.
DJ Cat, мрънкалник прост, НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ защо и как вагината на майка ти смърди на собствената ти пишка, а се разкарай от тука своевременно
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 12:00
Хаха. Путьо обяснявам ти че ако те скивам ще те хвана за прилежно сресаната коса и ще те влача до Рибарица, колкото и да ми пискаш. Лайньо сплескан.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2011 12:14
DJ Cat написа: Моридине женичко, ти къде се обаждаш бе Какво ми мяукаш насреща, стига се пъни че ще се насереш. Много ти се иска да изглеждаш готин, поне в интернет форум, ама не ти се получават нещата. Отивай при ония очилататия да си бъркате в дупетата. ебаси колко добре го каза ако нещо ти се получава, то е да псуваш моридин
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|