Rionna написа:
X-ray тръгнал си да обиждаш а не се виждаш .... ти какъв си ( сигурен съм че нямаш 18, ако имаш ужассс.......)^^ не си ми отговорил на всичките въпроси! Какво е мулти магическо и тем пдобни на мен не са ми ясни поясни ако не те мързи xD. Прочети ми 10 пъти горния пост със Харрокт! Харрокт ти вървиш по неговия път xD. Да си повторя ли въпроса ? И каде съм написал че имам цифров телевизор още по малко че софтуера се прави на телевизор ( това ти си го написал Harcort ). Прочети ми мнението 10 пъти докато разбереш какво съм написъл ( и за двамата се отнася). А човек щом започне да обижда значи е затапен. И се вижда кой е галоша xD. Екс има много да растеш изключи си компютъра и започни да пишеш тука от ps-то, искам да се посмея. Като си тръгнал да обиждаш pc платформата какво правиш на нея ? Ще си повторя въпроса защото съм сигурен че си мързелив и да връщаш да четеш назад горното ми мнение ! И нямам конзоли имам само една от която пиша в момента xD
Всичките игри който играеш на ps, са направени на компютър ( кажи ми един програмен език който може да тръгне на ps или който може да тръгне ) ? Кажи ми и дизаинерска програма на ps? ( Дано ми разбираш въпроса постарах се да го опростя максимално)!
Щом те накарах да напишеш такъв пост значи доста успешно те натролих. Искрено се надявам да разбираш разликата между видовете платформи и целта, с която се използват и това да е резултат от дълбокият удар на тролския пост. Ако не е Бог да е на помощ на България.