PC маниаци имам новина за вас!
PC маниаци имам новина за вас!
Вие не сте мастър раса, която играе на благословена и свещена платформа. Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
1. еми на ПиииСиии има по-добра графика
2. конзолите пречат на качествените игри
3. ние клокваме и си правим внимателно щайгата затова сме по умни от конзолните лапенца
Моля вземете да пораснете!
3. ние клокваме и си правим внимателно щайгата затова сме по умни от конзолните лапенца
-
Serious Sam 1.0
Re: PC маниаци имам новина за вас!
Serious Sam naj-qkata igra veee ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
- Ghost_Leader
Истината е,че и при едните има идиоти,и при другите.И ако се имаш за някакъв представител на конзолите си точно толкова зле,колкото и хората,които описваш. 
-
Theron Fears
+1Ghost_Leader написа:Истината е,че и при едните има идиоти,и при другите.И ако се имаш за някакъв представител на конзолите си точно толкова зле,колкото и хората,които описваш.
Щом се палиш за такива неща, това че някой ти нарежда безценната конзола значи положението е зле.
С такива епични послания няма да промениш нищо.
Вземи се в ръце и не се хаби и нерви за такива неща \/ peace
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
lol

е тоа аватар повече щи отива

е тоа аватар повече щи отива
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
На натролените честито!
Да видим аз седя тука и се хиля като побъркан на коментарите ви - май ще сте вие.Draksis написа:Помисли си пак кой е натроления.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Защо винаги се разделят на PC master race и dirty console gaming peasants?
В днешно време конзолите са доста евтини и имат предостатъчно ексклузиви, за да оправдаят закупуването им.
Сериозно, не сме хАмериканци, единствените игри, които знаем не са Halo & CoD не ползваме само продукти на Apple и не мислим, че Safari/IE = Internet.
Всеки, осмелил се да се нарече (хардкор) геймър трябва да има и ПЦ и конзола. ЗАЩО ПО-ДЯВОЛИТЕ ЕДНОТО ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО.
олекна ми
В днешно време конзолите са доста евтини и имат предостатъчно ексклузиви, за да оправдаят закупуването им.
Сериозно, не сме хАмериканци, единствените игри, които знаем не са Halo & CoD не ползваме само продукти на Apple и не мислим, че Safari/IE = Internet.
Всеки, осмелил се да се нарече (хардкор) геймър трябва да има и ПЦ и конзола. ЗАЩО ПО-ДЯВОЛИТЕ ЕДНОТО ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО.
олекна ми
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
-
Serious Sam 1.0
Serious Sam e velik veeee, naj velikiq 6utar izlizal nqkoga na bql svqt!!!
Хубавичко си помисли.X-ray написа:Да видим аз седя тука и се хиля като побъркан на коментарите ви - май ще сте вие.Draksis написа:Помисли си пак кой е натроления.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- CS_Bahtich
- В момента играе: IronMan2,SpaidarMan web of ShAows Coutar Strice
С парите за едно хубаво ПС можеш да си купиш две конзоли и куп игри за тях, така че не ми говори за пари.X-ray написа:Вие не сте мастър раса, която играе на благословена и свещена платформа. Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
-
Жувотновъд

Отиди си пусни някоя kinect игрица, маймуно.

Кинект е революшънъри гаджет:
http://toptumbles.com/post/2975022925/a ... inect-fail
- shub niggurat
- Обратна връзка:
еееееееее много смешно ве брат, верно ли беX-ray написа:Да видим аз седя тука и се хиля като побъркан на коментарите ви - май ще сте вие.
ебахти спрелия цървул си, физическа болка изпитвам като си помисля колко си ТЪП
барай меча
джумерки
Да бъда честен по -добра графика винаги и винаги ще имат пц! Конзолите остаряват, а за пц винаги ще има игри и подобрения макар и да ги пиратсват игрите, което според мен не е толкова лошо защото така копувача вижда продукта преди да си го купи (ако му харесва)
и според мен това е доста добра реклама. а и конзлите ги пиратстват не може ли да проумете това!!!! ПЦ ще е винаги за мен най - добрата щайга
и според мен това е доста добра реклама. а и конзлите ги пиратстват не може ли да проумете това!!!! ПЦ ще е винаги за мен най - добрата щайга
А ти си извънземен хобит, който прикрива липсата на ядрен манталитет с ядене на пигмент.X-ray написа:Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
В мойто изречение има толкова логика колкото и в твойто. Щото реално ПЦ гейминга излиза доста по скъпо и не виждам кой кво прикрива реално ти започваш няква тема с нападки към кое не разбрах ?
Всеки знае, че вие много пиратствате и ние всъщност даваме повече пари за игри и онлайн услуги, и че на ПЦ играете не защото повече ви кефи ами защото на конзоли трудно се пиратства.Wannabe написа:А ти си извънземен хобит, който прикрива липсата на ядрен манталитет с ядене на пигмент.X-ray написа:Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
В мойто изречение има толкова логика колкото и в твойто. Щото реално ПЦ гейминга излиза доста по скъпо и не виждам кой кво прикрива реално ти започваш няква тема с нападки към кое не разбрах ?
-
Der Meister
- Обратна връзка:
е кво му е по-скъпото? ако не ти е хай енд пц-то хич не е по скъпо. компа се ъпгрейдва, конзолата също като си купуваш по-нова. обаче конзоладжиите също си имат компове освен конзолите. да не говорим, че при конзолите в повечето случаи не се пиратства, щото те банват да играеш онлайн, което допълнително ги оскъпяваWannabe написа:А ти си извънземен хобит, който прикрива липсата на ядрен манталитет с ядене на пигмент.X-ray написа:Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
КЛОНИНГИ МЛЪКВАЙТЕ !
АЗ ИГРАЯ СТРАТЕГИИ ТОВА МИ ХАРЕСВА И НЕ ДАВАМ 5 ПАРИ ЗА ПОВЪРХНОСТНИТЕ ВИ ЕКСЛУЗИВИ !
Играх Gears of War и ми се повръща от нея.
Стига сте спорили. Баси запустелите тъпи зубъри сте се събрали в този сайт.
(отнася се за последните 2 коментара)
АЗ ИГРАЯ СТРАТЕГИИ ТОВА МИ ХАРЕСВА И НЕ ДАВАМ 5 ПАРИ ЗА ПОВЪРХНОСТНИТЕ ВИ ЕКСЛУЗИВИ !
Играх Gears of War и ми се повръща от нея.
Стига сте спорили. Баси запустелите тъпи зубъри сте се събрали в този сайт.
(отнася се за последните 2 коментара)
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.