Предварително Благодаря
World of Warcraft ПОМОЩ!
-
kamengtaiv
- n00b playa
World of Warcraft ПОМОЩ!
Здравейте!Купих си WoW Триал версията.Когато си я инсталнах си помислих, че тва ще бъде просто обикновенния ЛоЛ, но се оказа, че тва е Лрат оф дъ Лич Кинг О.о.Таааа искаше ми после да изтегля някакви упдейти и т.н.След като инсталнах тея ъпдейти после лаунчъра ми тегли пък Катаклисм :@.Кажете ми как мога да си пусна тая игра.
Предварително Благодаря
Предварително Благодаря
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: World of Warcraft ПОМОЩ!
1. Не може да си купи trial версията...
2. Играта автоматично се ъпдейта до последната версия и експанжън и няма начин да го предотвариш, защото самите сървъри вървят с последните експанжъни. Така или иначе ако не ги купиш играеш само съдържанието което имаш.
3. Не виждам къде е "проблема" при положение че играта си се ъпдейтва...
2. Играта автоматично се ъпдейта до последната версия и експанжън и няма начин да го предотвариш, защото самите сървъри вървят с последните експанжъни. Така или иначе ако не ги купиш играеш само съдържанието което имаш.
TheChosen1 написа:даджайците
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
4. Не се опитвай да побългаряваш английски думи. Или ги превеждаш, или ги оставяш както са си на английски.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
-
kamengtaiv
- n00b playa
Trial versiqta mi e kupena ot hipermarket za 4 levathe_presator написа:1. Не може да си купи trial версията...
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Как така си купил trial account като той се прави без пари?! Нали за това се казва trial...
Roses are red
violets are blue
violets are blue
-
kamengtaiv
- n00b playa
abe mai oshte stavashe da se igrae wow wotlk online vijdam oshte klipove s wotlk ot 2011.prosto iskam da mi kajete kak da igraq WOTLK a ne Cataclysmkamengtaiv написа:Trial versiqta mi e kupena ot hipermarket za 4 levathe_presator написа:1. Не може да си купи trial версията...
-
kamengtaiv
- n00b playa
ne sam si kupil trial akkaunt A IGRATA na originalen disc bez kartaex1s7 написа:Как така си купил trial account като той се прави без пари?! Нали за това се казва trial...
-
kamengtaiv
- n00b playa
eto za tova imam predvid
http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=7808
http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=7808
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Това го има безплатно от сайта на играта, ако не се лъжа.
Също така, тази версия има лимит до 20то ниво, и не би трябвало да изтича, ако правилно помня промените в Trial системата.
Играта ще се обнови до последна версия щеш не щеш.
После ще си тръгне нормално.
https://eu.battle.net/account/creation/ ... /index.xml
От този линк май можеше безкрайния акаунт да се прави, но така и така и твоят сигурно е по същата система.
Също така, тази версия има лимит до 20то ниво, и не би трябвало да изтича, ако правилно помня промените в Trial системата.
Играта ще се обнови до последна версия щеш не щеш.
После ще си тръгне нормално.
https://eu.battle.net/account/creation/ ... /index.xml
От този линк май можеше безкрайния акаунт да се прави, но така и така и твоят сигурно е по същата система.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Azathot
- В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
Тъпа тема за тъпа игра, пусната от тъп и неграмотен автор... Пич, ти поне орг с жувотни и космата брадва имаш ли, че пишеш за УоУ????
Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
Azathot написа:Тъпа тема за тъпа игра, пусната от тъп и неграмотен автор... Пич, ти поне орг с жувотни и космата брадва имаш ли, че пишеш за УоУ????
незабелязваш ли,като повтаряш едно и също нещо загубва смисъла си
-
SniperDwarf91
Оо, ей сега ще дойде Друсалин и ще видите. 
Просто замълчи ...kamengtaiv написа:Здравейте!Купих си WoW Триал версията.Когато си я инсталнах си помислих, че тва ще бъде просто обикновенния ЛоЛ, но се оказа, че тва е Лрат оф дъ Лич Кинг О.о.Таааа искаше ми после да изтегля някакви упдейти и т.н.След като инсталнах тея ъпдейти после лаунчъра ми тегли пък Катаклисм :@.Кажете ми как мога да си пусна тая игра.
Предварително Благодаря
needar
Vermic написа:Много глупава работа!
needar
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
За какво ти е безплатен trail на wotlk???
Или си купуваш играта и я играеш за 70 кинта или играеш на фън сървър. Кой те е излъгал казвай !
Или си купуваш играта и я играеш за 70 кинта или играеш на фън сървър. Кой те е излъгал казвай !
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
няма как да купиш играта за 70 левчетаSabaka написа:За какво ти е безплатен trail на wotlk???
needar
Има. От озоне
Battlechest - 40, Lich King - 40 и Cataclysm - 60
140 левчета стават, а отделно и на 2 месеца по 50 левчета за карта 
needar
SniperDwarf91 майка ти да еба просто лапе 91-ва година ... когато аз съм бил администратор ти си лазил под масата и си се чудил какво е това форум ! Това имам да ти кажа за постовете ти и отношението. Сега за личноста и семейството да подхванем темата ...Вземи си налей малко мозък в тази проста главица, майка ти сигорно е толкова проста също като теб ! Спамиш както Gipo и iddqd помийте си безсмислено всеки ден във форума вземи направи нещо смислено в живота си педалче.
В този форум можеш да намериш повече идиотски мнения отколкото нещо смислено. И просто си нареждам идиоските лекета когато видя някоя простотия от завършен олигофрен. Както мнението на Гипо в темата на Диабло 3, разбрахме всички във форума че тъпото лапе няма нет,както и iddqd разбира се ... разбрахме и че ще си купува и диаблото
Но иначе идвамата педали плуят близард и си мислят че като са играли Wow вече им е израстнал втори мозък на тиквите и са поумнели толкова че да разсъждават във форуми. БАН ( смърт ) за спамерите и бавно развиващите се ! 
Azathot по скоро ти си уникално тъпия ! Дечица прости във всяка тема това орг с животно ли ще го повтаряте ? Това е като някаква традиция от банда идиотчета,който не си правят труда да прочетат правилата преди да се регистрират. А аз кът бях на ващи години ги създавах . Жалко е да има толкова деградирали лекенца днешно време
Питате ли се защо самите PC mania не правят вече качествени ревюта и неподържат форума си ?! Вече са изгубили блясъка си от едно време и само най - големите олигофрени който незнаят английски четат ревютата тук ! Който не са си осмислили живота с нещо освен със 1000-дата мнения безсмислени разбира се. Който дори нямат изградено мнение за нещата обосновано на нещо. Част за това обеден съм че сте и вие
естествено заедно с тях са си и отишли и 1000% от умните и образовани хора. Дошли са нови идиотчета като най - горе споменатия.
Джудже олигофрен със снайпер викай Друсалин дойде дойде ама кажи на майка си че искам да я чукам ! Обеден съм че ще и направя по умно дете от тоя идиот дет е пръкнала на този свят
В този форум можеш да намериш повече идиотски мнения отколкото нещо смислено. И просто си нареждам идиоските лекета когато видя някоя простотия от завършен олигофрен. Както мнението на Гипо в темата на Диабло 3, разбрахме всички във форума че тъпото лапе няма нет,както и iddqd разбира се ... разбрахме и че ще си купува и диаблото
Azathot по скоро ти си уникално тъпия ! Дечица прости във всяка тема това орг с животно ли ще го повтаряте ? Това е като някаква традиция от банда идиотчета,който не си правят труда да прочетат правилата преди да се регистрират. А аз кът бях на ващи години ги създавах . Жалко е да има толкова деградирали лекенца днешно време
Питате ли се защо самите PC mania не правят вече качествени ревюта и неподържат форума си ?! Вече са изгубили блясъка си от едно време и само най - големите олигофрени който незнаят английски четат ревютата тук ! Който не са си осмислили живота с нещо освен със 1000-дата мнения безсмислени разбира се. Който дори нямат изградено мнение за нещата обосновано на нещо. Част за това обеден съм че сте и вие
Джудже олигофрен със снайпер викай Друсалин дойде дойде ама кажи на майка си че искам да я чукам ! Обеден съм че ще и направя по умно дете от тоя идиот дет е пръкнала на този свят