Предварително Благодаря

Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
TheChosen1 написа:даджайците
the_presator написа:1. Не може да си купи trial версията...
2. Играта автоматично се ъпдейта до последната версия и експанжън и няма начин да го предотвариш, защото самите сървъри вървят с последните експанжъни. Така или иначе ако не ги купиш играеш само съдържанието което имаш.
3. Не виждам къде е "проблема" при положение че играта си се ъпдейтва...
abe mai oshte stavashe da se igrae wow wotlk online vijdam oshte klipove s wotlk ot 2011.prosto iskam da mi kajete kak da igraq WOTLK a ne Cataclysmkamengtaiv написа:the_presator написа:1. Не може да си купи trial версията...
2. Играта автоматично се ъпдейта до последната версия и експанжън и няма начин да го предотвариш, защото самите сървъри вървят с последните експанжъни. Така или иначе ако не ги купиш играеш само съдържанието което имаш.
3. Не виждам къде е "проблема" при положение че играта си се ъпдейтва...
Trial versiqta mi e kupena ot hipermarket za 4 leva
ex1s7 написа:Как така си купил trial account като той се прави без пари?! Нали за това се казва trial...
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Azathot написа:Тъпа тема за тъпа игра, пусната от тъп и неграмотен автор... Пич, ти поне орг с жувотни и космата брадва имаш ли, че пишеш за УоУ????
kamengtaiv написа:Здравейте!Купих си WoW Триал версията.Когато си я инсталнах си помислих, че тва ще бъде просто обикновенния ЛоЛ, но се оказа, че тва е Лрат оф дъ Лич Кинг О.о.Таааа искаше ми после да изтегля някакви упдейти и т.н.След като инсталнах тея ъпдейти после лаунчъра ми тегли пък Катаклисм :@.Кажете ми как мога да си пусна тая игра.
Предварително Благодаря
Vermic написа:Много глупава работа!
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Sabaka написа:За какво ти е безплатен trail на wotlk???
Или си купуваш играта и я играеш за 70 кинта или играеш на фън сървър. Кой те е излъгал казвай !