Star Wars: The Old Republic
Re: Star Wars: The Old Republic
Агента изглежда доста добър....харесват ми рейндж класовете,но ме дразнят тези "стени" който поставят пред себе си.Малко изкуствено ми изглежда 
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Това не са стени, а са преносими щитове.Melas написа:Агента изглежда доста добър....харесват ми рейндж класовете,но ме дразнят тези "стени" който поставят пред себе си.Малко изкуствено ми изглежда
Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа:Нискостеблен хомосексуален плъх!
Прав си,просто не знаех как даги нарека :Дgua543 написа:Това не са стени, а са преносими щитове.Melas написа:Агента изглежда доста добър....харесват ми рейндж класовете,но ме дразнят тези "стени" който поставят пред себе си.Малко изкуствено ми изглежда
Пак изглежда малко изкуствено...но пак ще играя
-
SniperDwarf91
Бос от Esseles:
http://www.alterswtor.com/archives/1580
Като пренебрегнем факта, че пичовете са избрали възможно най-противните реплики, битката е готина.
http://www.alterswtor.com/archives/1580
Като пренебрегнем факта, че пичовете са избрали възможно най-противните реплики, битката е готина.
- gua543
- В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
Еми сега на Татуин като няма наблизко някой камък зад който да се скриеш ти трябва преносим щитMelas написа:Прав си,просто не знаех как даги нарека :Д
Пак изглежда малко изкуствено...но пак ще играя
-
SniperDwarf91
Според Зьолер на Татууин има доста естествено прикритие.
- gua543
Да бе особено в пустинята толкова много прикритие има че просто не знаеш къде да се скриеш.SniperDwarf91 написа:Според Зьолер на Татууин има доста естествено прикритие.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Е как бе, заравяш се в пясъка и чакаш да ги колнеш с лайтсейбъра 
TheChosen1 написа:даджайците
Има предостатъчно видеота от Татуин
От видяното изглежда, че естественото прикритие е в малки количества. Разбира се, вероятно с всяка следваща версия на играта тези детайли се доизкусуряват.
Разликата в различните видове "прикритие" е, че личният щит само намалява щетите по играча, а нормалните точки за прикриване напълно нулират всякакви щети (стига да не си подавате главата).
Това със заравянето в пясъка ми напомня за първоаприлския майтап с "новия клас" http://www.swtor.com/info/holonet/class ... c-enforcer.
Разликата в различните видове "прикритие" е, че личният щит само намалява щетите по играча, а нормалните точки за прикриване напълно нулират всякакви щети (стига да не си подавате главата).
Това със заравянето в пясъка ми напомня за първоаприлския майтап с "новия клас" http://www.swtor.com/info/holonet/class ... c-enforcer.
-
SniperDwarf91
http://www.alterswtor.com/archives/1906
Не знам защо изобщо давам линк, след като уважаемият реве за щяло и нещяло като вдовица за х*й в продължение на 2 часа.
Не знам защо изобщо давам линк, след като уважаемият реве за щяло и нещяло като вдовица за х*й в продължение на 2 часа.
Този освен че не може да играе е и много с извинение тъп , за какво са му дадени STANCE, и никой уважаващ себе си играч няма да се набие в меле от враженския отбор.
П.С. много му се смях на ревливеца
П.С. много му се смях на ревливеца
"Това май е бета, не съм сигурен"
"Това не е инстанция, куест е"
"Не, няма таймер при избор на диалог"
"Мнозинството гласува срещу мен и затова печелят"
"Не, защо да използвам Force Leap за старт?" - ами защото ти дава 3 точки Фокус и те праща директно в екшъна като за начало
"Играта е тъпа, скочих сам на осем души и те ме убиха. Трябваше поне един да сваля"
"Няма как да избегнеш stunlock" - има, ама трябва да забележиш бутона. Тежка задача
"Босът от десето ниво има твърде малко механики на бой" - ами и с тези малко механики почти разби групата, представи си да му дадат още...на десето ниво
"Ето, резултатът от гласуването се показва долу вдясно" - ъъъм, ляво е, ве, човек. Ляво. Я вдигни лявата си ръка...другата лява
"Ако се облека като Туилек, ще изглеждам като героя си в играта" - виж, това вече ти вярвам, че е истина
Аз се позабавлявах с това видео. Човекът се изложи много сериозно, но беше смешно. Отгоре на всичко си личи, че не го бива и като играч за ММО-та. Върти се с клавиатурата и е кликър. Поне нормалната атака се беше сетил, че ще е по-удобно да е на 1
"Това не е инстанция, куест е"
"Не, няма таймер при избор на диалог"
"Мнозинството гласува срещу мен и затова печелят"
"Не, защо да използвам Force Leap за старт?" - ами защото ти дава 3 точки Фокус и те праща директно в екшъна като за начало
"Играта е тъпа, скочих сам на осем души и те ме убиха. Трябваше поне един да сваля"
"Няма как да избегнеш stunlock" - има, ама трябва да забележиш бутона. Тежка задача
"Босът от десето ниво има твърде малко механики на бой" - ами и с тези малко механики почти разби групата, представи си да му дадат още...на десето ниво
"Ето, резултатът от гласуването се показва долу вдясно" - ъъъм, ляво е, ве, човек. Ляво. Я вдигни лявата си ръка...другата лява
"Ако се облека като Туилек, ще изглеждам като героя си в играта" - виж, това вече ти вярвам, че е истина
Аз се позабавлявах с това видео. Човекът се изложи много сериозно, но беше смешно. Отгоре на всичко си личи, че не го бива и като играч за ММО-та. Върти се с клавиатурата и е кликър. Поне нормалната атака се беше сетил, че ще е по-удобно да е на 1
Защо въобще им позволяват на такива индивиди да влизат в бета тестовете ?.....
- gua543
Защото такива индивиди сигурно са връзкари.Codi написа:Защо въобще им позволяват на такива индивиди да влизат в бета тестовете ?.....
По-скоро защото смотаните играчи са сигурно петдесет пъти повече от добрите.gua543 написа: Защото такива индивиди сигурно са връзкари.
Да не говорим, че обикновено само глупаци правят подобни лийкове и си им личи от начина на игра колко са зле.
Специално този момък изглежда да ползва чужд акаунт назаем. Иначе е трудно да се обясни защо има два героя от 40+ ниво, а твърди, че не може да търпи играта
- gua543
Да, твоето обяснение май е по-вероятноCapo написа:По-скоро защото смотаните играчи са сигурно петдесет пъти повече от добрите.И като пращаш покани на случаен принцип, шансът да попаднеш на стабилен играч е много нисък.
Да не говорим, че обикновено само глупаци правят подобни лийкове и си им личи от начина на игра колко са зле.
Специално този момък изглежда да ползва чужд акаунт назаем. Иначе е трудно да се обясни защо има два героя от 40+ ниво, а твърди, че не може да търпи играта
- gua543
Между другото някой гледал ли го е цялото за да каже дали има нещо интересно? Защото аз само прочетох коментарите и се отказах.
gua543 написа:Между другото някой гледал ли го е цялото за да каже дали има нещо интересно? Защото аз само прочетох коментарите и се отказах.
Аз го изгледах цялото като тук там прескачах, не си изпуснал нищо само как се оплаква в една WAR ZONE, че като скочел на 8 човека умирал и му правели Stun Lock.
Еми то нормално и в WoW (с който го сравнява) ако скочиш в такова меле си умрял за 3 секунди.
Общо зето не си изпуснал нищо освен лазерния меч :
Получаваш го на 6 LVL.
Дели се на 3 - 4 компонента и си получаваш компоненти за него за да го усъвършенстваш като цвят и бонуси според кристалите които използваш.
За самите дръжки на мечовете не знам.
Дръжките на мечовете ги получаваш като куест награди или като луут. Могат и да се правят с крафтинг. Това са оръжия със статистики в зависимост от нивото си.
П.П. А сега с това видео феновете на Ловците сигурно ще се удесеторят
http://betafootage.com/level-50-powerte ... supride29/
П.П. А сега с това видео феновете на Ловците сигурно ще се удесеторят
- gua543
Ето това вече е човек, който разбира как се играе MMO! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)