Автор |
Съобщение |
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Сеп 2011 17:34
Агента изглежда доста добър....харесват ми рейндж класовете,но ме дразнят тези "стени" който поставят пред себе си.Малко изкуствено ми изглежда
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2011 00:12
Melas написа: Агента изглежда доста добър....харесват ми рейндж класовете,но ме дразнят тези "стени" който поставят пред себе си.Малко изкуствено ми изглежда Това не са стени, а са преносими щитове.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2011 09:11
gua543 написа: Melas написа: Агента изглежда доста добър....харесват ми рейндж класовете,но ме дразнят тези "стени" който поставят пред себе си.Малко изкуствено ми изглежда Това не са стени, а са преносими щитове. Прав си,просто не знаех как даги нарека :Д Пак изглежда малко изкуствено...но пак ще играя
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2011 10:55
Бос от Esseles: http://www.alterswtor.com/archives/1580Като пренебрегнем факта, че пичовете са избрали възможно най-противните реплики, битката е готина.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 11 Сеп 2011 19:49
Melas написа: Прав си,просто не знаех как даги нарека :Д Пак изглежда малко изкуствено...но пак ще играя Еми сега на Татуин като няма наблизко някой камък зад който да се скриеш ти трябва преносим щит
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2011 10:01
Според Зьолер на Татууин има доста естествено прикритие.
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2011 11:34
SniperDwarf91 написа: Според Зьолер на Татууин има доста естествено прикритие. Да бе особено в пустинята толкова много прикритие има че просто не знаеш къде да се скриеш.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2011 12:48
Е как бе, заравяш се в пясъка и чакаш да ги колнеш с лайтсейбъра
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 12 Сеп 2011 14:25
Има предостатъчно видеота от Татуин От видяното изглежда, че естественото прикритие е в малки количества. Разбира се, вероятно с всяка следваща версия на играта тези детайли се доизкусуряват. Разликата в различните видове "прикритие" е, че личният щит само намалява щетите по играча, а нормалните точки за прикриване напълно нулират всякакви щети (стига да не си подавате главата). Това със заравянето в пясъка ми напомня за първоаприлския майтап с "новия клас" http://www.swtor.com/info/holonet/classes/sarlacc-enforcer.
|
|
|
|
|
SniperDwarf91
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Сеп 2011 07:23
http://www.alterswtor.com/archives/1906Не знам защо изобщо давам линк, след като уважаемият реве за щяло и нещяло като вдовица за х*й в продължение на 2 часа.
|
|
|
|
|
Codi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Сеп 2011 08:28
Този освен че не може да играе е и много с извинение тъп , за какво са му дадени STANCE, и никой уважаващ себе си играч няма да се набие в меле от враженския отбор. П.С. много му се смях на ревливеца
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Сеп 2011 14:10
"Това май е бета, не съм сигурен" "Това не е инстанция, куест е" "Не, няма таймер при избор на диалог" "Мнозинството гласува срещу мен и затова печелят" "Не, защо да използвам Force Leap за старт?" - ами защото ти дава 3 точки Фокус и те праща директно в екшъна като за начало "Играта е тъпа, скочих сам на осем души и те ме убиха. Трябваше поне един да сваля" "Няма как да избегнеш stunlock" - има, ама трябва да забележиш бутона. Тежка задача "Босът от десето ниво има твърде малко механики на бой" - ами и с тези малко механики почти разби групата, представи си да му дадат още...на десето ниво "Ето, резултатът от гласуването се показва долу вдясно" - ъъъм, ляво е, ве, човек. Ляво. Я вдигни лявата си ръка...другата лява "Ако се облека като Туилек, ще изглеждам като героя си в играта" - виж, това вече ти вярвам, че е истина Аз се позабавлявах с това видео. Човекът се изложи много сериозно, но беше смешно. Отгоре на всичко си личи, че не го бива и като играч за ММО-та. Върти се с клавиатурата и е кликър. Поне нормалната атака се беше сетил, че ще е по-удобно да е на 1
|
|
|
|
|
Codi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 13 Сеп 2011 18:29
Защо въобще им позволяват на такива индивиди да влизат в бета тестовете ?.....
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Сеп 2011 13:52
Codi написа: Защо въобще им позволяват на такива индивиди да влизат в бета тестовете ?..... Защото такива индивиди сигурно са връзкари.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Сеп 2011 14:17
gua543 написа: Защото такива индивиди сигурно са връзкари. По-скоро защото смотаните играчи са сигурно петдесет пъти повече от добрите. И като пращаш покани на случаен принцип, шансът да попаднеш на стабилен играч е много нисък. Да не говорим, че обикновено само глупаци правят подобни лийкове и си им личи от начина на игра колко са зле. Специално този момък изглежда да ползва чужд акаунт назаем. Иначе е трудно да се обясни защо има два героя от 40+ ниво, а твърди, че не може да търпи играта
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Сеп 2011 17:40
Capo написа: По-скоро защото смотаните играчи са сигурно петдесет пъти повече от добрите. И като пращаш покани на случаен принцип, шансът да попаднеш на стабилен играч е много нисък. Да не говорим, че обикновено само глупаци правят подобни лийкове и си им личи от начина на игра колко са зле. Специално този момък изглежда да ползва чужд акаунт назаем. Иначе е трудно да се обясни защо има два героя от 40+ ниво, а твърди, че не може да търпи играта Да, твоето обяснение май е по-вероятно
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Сеп 2011 18:20
Между другото някой гледал ли го е цялото за да каже дали има нещо интересно? Защото аз само прочетох коментарите и се отказах.
|
|
|
|
|
Codi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 14 Сеп 2011 19:24
gua543 написа: Между другото някой гледал ли го е цялото за да каже дали има нещо интересно? Защото аз само прочетох коментарите и се отказах. Аз го изгледах цялото като тук там прескачах, не си изпуснал нищо само как се оплаква в една WAR ZONE, че като скочел на 8 човека умирал и му правели Stun Lock. Еми то нормално и в WoW (с който го сравнява) ако скочиш в такова меле си умрял за 3 секунди. Общо зето не си изпуснал нищо освен лазерния меч : Получаваш го на 6 LVL. Дели се на 3 - 4 компонента и си получаваш компоненти за него за да го усъвършенстваш като цвят и бонуси според кристалите които използваш. За самите дръжки на мечовете не знам.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 15 Сеп 2011 11:59
Ето това вече е човек, който разбира как се играе MMO!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|