Автор |
Съобщение |
X-ray
|
|
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 22:13
Вие не сте мастър раса, която играе на благословена и свещена платформа. Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
1. еми на ПиииСиии има по-добра графика 2. конзолите пречат на качествените игри 3. ние клокваме и си правим внимателно щайгата затова сме по умни от конзолните лапенца
Моля вземете да пораснете!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 22:40
Много си тъп.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 22:40
Serious Sam naj-qkata igra veee
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 22:42
Истината е,че и при едните има идиоти,и при другите.И ако се имаш за някакъв представител на конзолите си точно толкова зле,колкото и хората,които описваш.
|
|
|
|
|
Theron Fears
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 22:47
Ghost_Leader написа: Истината е,че и при едните има идиоти,и при другите.И ако се имаш за някакъв представител на конзолите си точно толкова зле,колкото и хората,които описваш. +1 Щом се палиш за такива неща, това че някой ти нарежда безценната конзола значи положението е зле. С такива епични послания няма да промениш нищо. Вземи се в ръце и не се хаби и нерви за такива неща \/ peace
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 22:50
lol е тоа аватар повече щи отива
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 11 Сеп 2011 23:40
На натролените честито!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 00:12
Помисли си пак кой е натроления.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 00:21
Draksis написа: Помисли си пак кой е натроления. Да видим аз седя тука и се хиля като побъркан на коментарите ви - май ще сте вие.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 00:28
Защо винаги се разделят на PC master race и dirty console gaming peasants? В днешно време конзолите са доста евтини и имат предостатъчно ексклузиви, за да оправдаят закупуването им. Сериозно, не сме хАмериканци, единствените игри, които знаем не са Halo & CoD не ползваме само продукти на Apple и не мислим, че Safari/IE = Internet. Всеки, осмелил се да се нарече (хардкор) геймър трябва да има и ПЦ и конзола. ЗАЩО ПО-ДЯВОЛИТЕ ЕДНОТО ИЗКЛЮЧВА ДРУГОТО. олекна ми
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 00:49
Serious Sam e velik veeee, naj velikiq 6utar izlizal nqkoga na bql svqt!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 00:59
X-ray написа: Draksis написа: Помисли си пак кой е натроления. Да видим аз седя тука и се хиля като побъркан на коментарите ви - май ще сте вие. Хубавичко си помисли.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
CS_Bahtich
|
|
В момента играе: IronMan2,SpaidarMan web of ShAows Coutar Strice
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 02:05
X-ray написа: Вие не сте мастър раса, която играе на благословена и свещена платформа. Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като:
1. еми на ПиииСиии има по-добра графика 2. конзолите пречат на качествените игри 3. ние клокваме и си правим внимателно щайгата затова сме по умни от конзолните лапенца
Моля вземете да пораснете! С парите за едно хубаво ПС можеш да си купиш две конзоли и куп игри за тях, така че не ми говори за пари.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 09:41
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 15:09
X-ray написа: Да видим аз седя тука и се хиля като побъркан на коментарите ви - май ще сте вие. еееееееее много смешно ве брат, верно ли бе ебахти спрелия цървул си, физическа болка изпитвам като си помисля колко си ТЪП барай меча
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 21:21
Да бъда честен по -добра графика винаги и винаги ще имат пц! Конзолите остаряват, а за пц винаги ще има игри и подобрения макар и да ги пиратсват игрите, което според мен не е толкова лошо защото така копувача вижда продукта преди да си го купи (ако му харесва) и според мен това е доста добра реклама. а и конзлите ги пиратстват не може ли да проумете това!!!! ПЦ ще е винаги за мен най - добрата щайга
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 22:56
X-ray написа: Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като: А ти си извънземен хобит, който прикрива липсата на ядрен манталитет с ядене на пигмент. В мойто изречение има толкова логика колкото и в твойто. Щото реално ПЦ гейминга излиза доста по скъпо и не виждам кой кво прикрива реално ти започваш няква тема с нападки към кое не разбрах ?
|
|
|
|
|
X-ray
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 23:19
Wannabe написа: X-ray написа: Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като: А ти си извънземен хобит, който прикрива липсата на ядрен манталитет с ядене на пигмент. В мойто изречение има толкова логика колкото и в твойто. Щото реално ПЦ гейминга излиза доста по скъпо и не виждам кой кво прикрива реално ти започваш няква тема с нападки към кое не разбрах ? Всеки знае, че вие много пиратствате и ние всъщност даваме повече пари за игри и онлайн услуги, и че на ПЦ играете не защото повече ви кефи ами защото на конзоли трудно се пиратства.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 12 Сеп 2011 23:25
Wannabe написа: X-ray написа: Вие сте задръстени фенбои, които прикриват липсата си на пари за качествен гейминг със тъпи извинения като: А ти си извънземен хобит, който прикрива липсата на ядрен манталитет с ядене на пигмент. В мойто изречение има толкова логика колкото и в твойто. Щото реално ПЦ гейминга излиза доста по скъпо и не виждам кой кво прикрива реално ти започваш няква тема с нападки към кое не разбрах ? е кво му е по-скъпото? ако не ти е хай енд пц-то хич не е по скъпо. компа се ъпгрейдва, конзолата също като си купуваш по-нова. обаче конзоладжиите също си имат компове освен конзолите. да не говорим, че при конзолите в повечето случаи не се пиратства, щото те банват да играеш онлайн, което допълнително ги оскъпява
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: PC маниаци имам новина за вас! Публикувано на: 13 Сеп 2011 00:01
КЛОНИНГИ МЛЪКВАЙТЕ ! АЗ ИГРАЯ СТРАТЕГИИ ТОВА МИ ХАРЕСВА И НЕ ДАВАМ 5 ПАРИ ЗА ПОВЪРХНОСТНИТЕ ВИ ЕКСЛУЗИВИ ! Играх Gears of War и ми се повръща от нея. Стига сте спорили. Баси запустелите тъпи зубъри сте се събрали в този сайт. (отнася се за последните 2 коментара)
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|