Той е от хората, които харесват Mass Effect (2)Wannabe написа: И аз тая тема не я чета и през ред даже, но случайно прочетох твоя коментар и не разбрах с кво точно не си съгласен от тва изречение?
Deus Ex: Human Revolution
Re: Deus Ex: Human Revolution
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
И аз я харесвам, но че сюжета почти го няма е така
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Сега я врътнах. Скоро няма да има пак такава игра
И освен очевидните неща, също ми направи впечатление, че нямаше бъгове, проблеми, нямаше нужда от триста пача и фикса и не знам си какво.
По всички параграфи играта разби.
Но така и не успях да намеря съблекалнята на бордея в Hengsha. А имах кода

И освен очевидните неща, също ми направи впечатление, че нямаше бъгове, проблеми, нямаше нужда от триста пача и фикса и не знам си какво.
По всички параграфи играта разби.
Но така и не успях да намеря съблекалнята на бордея в Hengsha. А имах кода
джумерки
То няма съблекалня, бе, шефе, има само един офис със сейф вътре и т'ва е.
И една стаичка зад търговеца с малко шкафчета, но освен това е мъртвило. Аз се надявах на малко augmented action...
И една стаичка зад търговеца с малко шкафчета, но освен това е мъртвило. Аз се надявах на малко augmented action...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
не, имах някъв покет секретери дето ми даваше кода за съблекалнята
нещата, които казваш съм ги намерил
нещата, които казваш съм ги намерил
джумерки
-
SniperDwarf91
Игрицата си е екстра. Имам някои забележки относно босовете и прикритието, но като цяло е достоен наследник на първата.
Мен босовете, пък толкова ме изкефиха. Правят много дмг и получават много. И има начини да заобиколиш прекия сблъсък. Много ми разчупиха темпото. Иначе прикритието си е екстра, що ? Ако не си видял в настройките има опция да изключиш задържането на бутона, като си се прикрил, ако това ти е оплакването.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Бос битките верно бяха супер.
Може би като минус бих сложил това, че дори и на последна трудност - играта беше сравнително лесна. Преките сблъсъци, разбира се, водеха до бърза смърт, но факта, че в един момент се претрупваш с praxis точки, прави нещата лесни. Можеш да дигнеш всичко кажи-речи.
Не съм вдигал тайфун, разните стабилизатори на мерника и експлодиращите куршуми, да кажем, както и гледането през стени и тракването. На последното ниво имах около 13-14 точки.
Пробвах и 4-те варианта на края, но май клипчетата нямат промяна в зависимост от действията ? Някой да ме поправи, ако греша.
Може би като минус бих сложил това, че дори и на последна трудност - играта беше сравнително лесна. Преките сблъсъци, разбира се, водеха до бърза смърт, но факта, че в един момент се претрупваш с praxis точки, прави нещата лесни. Можеш да дигнеш всичко кажи-речи.
Не съм вдигал тайфун, разните стабилизатори на мерника и експлодиращите куршуми, да кажем, както и гледането през стени и тракването. На последното ниво имах около 13-14 точки.
Пробвах и 4-те варианта на края, но май клипчетата нямат промяна в зависимост от действията ? Някой да ме поправи, ако греша.
джумерки
-
SniperDwarf91
Точно за бутона ставаше въпрос. Изглежда съм пропуснал тази настройка.
Как бе, всеки край е придружен с различен монолог от Адам. Мен ме кефят доста и има някои истини, които са си ясни поначало, но е казано много хубаво. Лично мен, финала ме накефи страшно.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Това ясно, мисълта ми е дали ако си направил еди какви си избори, дали ще има разлики в монолога му при един и същи избор за край.
Въпреки, че не видях никъде да се споменават второстепенните персонажи - тъй че, вероятно - не.
Въпреки, че не видях никъде да се споменават второстепенните персонажи - тъй че, вероятно - не.
джумерки
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Току- що я врътнах и аз
Цъках я по малко, за да и се наслаждавам повече. Мога да кажа само 1: PURE EPICNESSS!!!! От много време насам не съм разцъквал толкова зарибяваща и поглъщаща игра, която от самото начало те хваща за гърлото (образно казано
) и не те пуска, докато не я превъртиш. Атмосферата, сюжета, геймплея просто ме разбиха тотално. Да не забравя и музиката! Саундтрака допринася МНОГО за цялостното оформление на играта. И най- ме накефи как накрая и четирите възможни финала са така да се каже правилни. Няма лош край, или добър. Еидос са си свършили перфектно работата! Поклон!!! 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: Deus Ex: Human Revolution
Щях да пиша, но след казаното от Hicks няма мн смисъл...
1 изречение >
Очакванията ми за Thief 4 скочиха с много!
1 изречение >
Очакванията ми за Thief 4 скочиха с много!
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
Theron Fears
Относно босовете: в никакъв случай не са лоши битките с тях, но са еднообразни.
Всички са някаква малка стая и трябва да им бягаш и да ги биеш с "големите" пушки. Не може ли да има бос в отворено пространство и да го убия по стелт начин? Цяла игра играя с 10 милиметровия и на босовете трябва да взимам от сташовете автоматите и така да ги бия. Искаше ми се да има битка в стил Metal Gear Solid 4 Snake vs Дядката снайперист.
Всички са някаква малка стая и трябва да им бягаш и да ги биеш с "големите" пушки. Не може ли да има бос в отворено пространство и да го убия по стелт начин? Цяла игра играя с 10 милиметровия и на босовете трябва да взимам от сташовете автоматите и така да ги бия. Искаше ми се да има битка в стил Metal Gear Solid 4 Snake vs Дядката снайперист.
Четох някъде, че специално бос битките ги е правело друго гейм студио, така че затова изглеждат малко извън атмосферата в сравнение с останалата част от играта.
Spoiler for :
- Ghost_Leader
KillingCore написа:Spoiler for :
Spoiler for :
-
Theron Fears
Да, знам за това, наистина ги е правило друго студио и все пак...Capo написа:Четох някъде, че специално бос битките ги е правело друго гейм студио, така че затова изглеждат малко извън атмосферата в сравнение с останалата част от играта.
Превъртях играта. Изгледах 4-те края. Всеки ми хареса, но най-добър според мен се оказа саможертвата. Потекоха ми сълзи.
Играта меко казана е шедьовър. Да гледат другите компании и да се учат. http://youtu.be/ZiN6t7K7txw?hd=1
-
Theron Fears
Туко що и аз я врътнах. ЕПИЧНО!!! Всеки един от четирите финала е много добър и успя поотделно да ме трогне и разплаче.
Една единствена забележка - последната битка беше елементарна, но за това е виновно другото студио.
ПС: Абе защо така и не видях сцената, в която Адам си седи на дивана гол, пуши и пие? Както и тази в която сънува, че лети към слънцето и крилата му изгарят, митът за Икар?
Надявах се да са включени в играта.
И какво стана с Меган? Адам каза, че още не са приключили и това беше.
И като имам предвид действията в оригиналния Deus Ex, май избора на Сариф е логичният.
Вие какво мислите?
Една единствена забележка - последната битка беше елементарна, но за това е виновно другото студио.
ПС: Абе защо така и не видях сцената, в която Адам си седи на дивана гол, пуши и пие? Както и тази в която сънува, че лети към слънцето и крилата му изгарят, митът за Икар?
Надявах се да са включени в играта.
И какво стана с Меган? Адам каза, че още не са приключили и това беше.
И като имам предвид действията в оригиналния Deus Ex, май избора на Сариф е логичният.
Вие какво мислите?