Deus Ex: Human Revolution

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Deus Ex: Human Revolution

Мнение от Undead Dude »

Изображение

Не ми се верва за тая игра. Ебати болницата ше е.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Sentry

Re: Deus Ex: Human Revolution

Мнение от Sentry »

Мен лично не ме кефи, че гледаш на всичко сякаш през ботилка с олио.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Златистия цвят е част от ренесансовата символика. :)
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

"Deviating from previous titles in the series, Human Revolution will use a regenerating health model."
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Telba написа:Златистия цвят е част от ренесансовата символика. :)

Тоест, че светът е стар? Или че главният герой има висок морален стандарт?

За мен цветовата гама на играта дава само две неща - 1 играта изглежда като почти всяка друга златисто-кафява помия излязла на гейм пазара през последните три години, чрез което се заличава идентичността на серията и 2 болки в очите.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

И така си отиват 30% от трудноста на играта.
Едно време трудно се оцеляваше в игрите но сега... сега само трябва да се скриеш в ъгъла като наказан и да изчакаш да ти се регенерира кръвта.
Олеле .... Олеле...
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Трудност?ТРУДНОСТ?
Ти въобще помниш ли биомодовете от Деус Екс 1?
Да? Регенеративния мод?Всеки го взимаше,никой нямаше избора да не го вземе.
Малък кост, незаменим.
Агресивната защитна система.
Енергийния рециркулатор.
Колко от хората,които играеха,избраха вместо тези,например намаляне на куршумния демидж по човека, видео дрона или второто сърце?Не много?Никой?Така си и мислех.
В старите игри си имаше регенерация,но беше биомод,за който никой нямаше (не-мазохистичния) избор да не вземе.

Сентри, http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... lic-Colors
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Telba, разсъжденията им са глупави, цветовете са натоварващи очите и същите тези цветове са използвани в много игри като например GTA5 и Prototype. Плюс това колко хора свързват наистина златното или жълтото с обещанието за по-добро бъдеще? Аз като видя screen от Deus Ex си мисля "Как, по дяволите, са успели да замърсят атмосферата толкова много, че въздуха изглежда жълт?"
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Пича, дето се изказа неподготвен за health regen-а, да не пише повече в темата.

Colour grading-а доста ми допада на мен. А и не виждам как това може да е нещото, което да те откаже от игра, като Deus Ex.

Нещото, което ме притеснява е DLC политиката. Много по-щастлив бих бил ако вместо DLC-та за играта вземат да пуснате expansion.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Telba написа:Трудност?ТРУДНОСТ?
Ти въобще помниш ли биомодовете от Деус Екс 1?
Да? Регенеративния мод?Всеки го взимаше,никой нямаше избора да не го вземе.
Малък кост, незаменим.
Агресивната защитна система.
Енергийния рециркулатор.
Колко от хората,които играеха,избраха вместо тези,например намаляне на куршумния демидж по човека, видео дрона или второто сърце?Не много?Никой?Така си и мислех.
В старите игри си имаше регенерация,но беше биомод,за който никой нямаше (не-мазохистичния) избор да не вземе.

Сентри, http://www.escapistmagazine.com/forums/ ... lic-Colors
Това е хубаво но ако помниш биомодовете от Деус Екс 1 си имаха цена за ползването им. Също така първо трябва да си ги качил.
Не знам дали си разбрал правилно но на мене ми е проблема регенерацията, която е типичната за игрите днешно време не за регенерацията като част от играта.
Btw ти в някаква истерия ли изпадна ?

"видео дрона или второто сърце?Не много?Никой?Така си и мислех."

Не си говори сам! Това е форум!
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Undead Dude написа:Colour grading-а доста ми допада на мен. А и не виждам как това може да е нещото, което да те откаже от игра, като Deus Ex.

Просто смятам, че играта не изглежда както трябва, което ще ми убие голям част от атмосферата и историята. Не смятам, че една cyberpunk игра трябва да изглежда като филм от 50те прожектиран с жълта лампа. Също така най-вероятно ще сложа някакъв interface mod за смяна на цветовете към по-не-дразнеща гама(сините интерфейси винаги са ми харесвали).
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

High_voltage написа:Аз пък намирам цветовата гама за изключително сполучлива и много подхождаща. :Р

Определено. :D
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
StoRmsE3ker

Мнение от StoRmsE3ker »

Според мен цветовата гама е абсурдна, но явно евъпрос на вкус :) Но дизайна на нивата от геймплей клипчетата изглежда добър.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

Ми като ви е асбурдна - не я играйте бе, стига сте мрънкяли. Да излезе пък да видим. :D
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Преди малко гледах extended trailer-a...
Мн добре като цяло, музиката кефи.

Иначе Sentry

Разбирам, че имаш нетърпимост към жълто(златно)/черно, но да не забравяме, че Deus Ex си черпи смело от GITS...
И точно 2рата част на GITS, както и преработената 1ва цък), са с такава цветова гама... Не ми изглеждат като филм от 50те.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Agent, както казах съм повече фен на синята гама и харесвам цветовете повече в оригинала на Ghost In The Shell, както и в много други филми в жанра. Подобни цветове винаги свързвам със cyberpunk - бледосиньо и черно за мен е класическият вид на една такава история. Ярката жълта светлина свързвам повече с western, post-apocalyptic или steampunk свят. Дори и при тези околни среди пак предпочитам да има повече цвят, а в Deus Ex 3 сякаш всичко е минало под сепиа филтър(затова казвам, че прилича на стар филм) - дори и в Innocence няма чак толкова оранжево.
cecube

Мнение от cecube »

Може би са се опитали да вкарат малко Gattaca усещане(just a theory).
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Обратна връзка:

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

И мен не ме радва жълтия тон на играта. А това с регенерирането на кръвта е пълна олигофренщина. Съмнявам се да може да победи славата на предходните игри.
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Ма да бе, вече няма шутър, който да не включва регенерация на кръвта, но дай да кажем, че е пълна глупост, да покажем колко сме хардкор. Иначе това за филма снимат през 50-те и въобще цялата помия изляла се върху цветовите гами, абе я ходете се ебете безвкусни царвули такива. Хората придават уникална атмосфера и това е едно от най-хубавите неща на играта до момента. Сега идете питайте защо трон в черно-синкав, а 300 зеленикав. Ми щото сте тъпи бастуни, които никога няма да имат чувство за естетика, защото сте ограничени.

Това за олиото няма да го коментирам - тъп коментар на тъп човек. Като идеш на мероприятие и всички са в черни смокинги, иди кажи, че гледаш всички през бутилка кола. Още един път напълнихте с гадните си лайна, темата за хубавата игра. Единия искал по-синкаво, другия не искал регенерация ( предлагам да сложат хелт като в халф лайф, толкова ще е якоооо !!11!11едно1!111Единайсе! )

Даже за да е кулнеса на макс, искам да ходиш и да събираш аптечки, а като умреш, да започваш отначало - олдскул мадафака.
Публикувай отговор