Така както описваш, не ти остава друг начин, освен в стил Терминатор да щурмуваш участъка. Не е ясно дали ще оцелееш дълго
Сега се сещам нещо - не можеше ли до моргата да стигнеш като минеш през канализацията? Една клошарка ти го подхвърляше ако й платиш достатъчно. Даже ти казваше кодовете. Така не се налага дори да влизаш в горните етажи на участъка. Вероятно ще са ти нужни малко хакерски умения, в случай, че не платиш на клошарката.
За оцеляването не знам, ама аз полицаите ги изнесох. Първо тези в участъка, после и тези около сградата навън. Е, вярно че много мрях, ама стана след известно количество опити. Клошарката не съм я видял. Доста ядове щеше да ми спести. Както и да е, в момента градът е police free при мен. Другия вариант е с Хаас, ама и аз го прецаках диалога.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
Pesho ™
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:16
Eпа каква е тази омраза към полицията бе? Там ми е единственото място където го минах без да убия никои. 1 точка в Cloaking System-ата е полезно за лазерите, иначе не знам как иначе ще се мине без да ви хванат. Може би единствения които исках да убия е ония дето ма обвиняваше, че аз съм виновен за провалът му в S.W.A.T.
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Telba
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:18
Само да те светна, има канализация наблизо, с път отдолу в полицията, ако провалиш разговора и не ти се влита вътре като психопат на норвежки остров. Оп, то някой го бил споменал, е нищо, да си кажех аз. В играта има множество начини за всяко нещо, ако по един не стане, дай по друг.
05 Яну 2011 16:07 Мнения: 358 Местоположение: София
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:26
p3sh0t0 написа:
Може би единствения които исках да убия е ония дето ма обвиняваше, че аз съм виновен за провалът му в S.W.A.T.
Spoiler for :
Към края на играта имаш този шанс Уволняват го заради теб и той ти налита с оръжие.
Pesho ™
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:43
Capo написа:
p3sh0t0 написа:
Може би единствения които исках да убия е ония дето ма обвиняваше, че аз съм виновен за провалът му в S.W.A.T.
Spoiler for :
Към края на играта имаш този шанс Уволняват го заради теб и той ти налита с оръжие.
Spoiler for :
ммм... Врътнах я играта, ама не ми е налитал. Може би защото така и не го обедих да ма пусне. От началото бях любезен с него, ама кат почна ма обвинява му теглих една майна и са качих от горе
Не знам защо, но когато го с неговия глас ма избива на смях
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Theron Fears
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:58
Capo написа:
Така както описваш, не ти остава друг начин, освен в стил Терминатор да щурмуваш участъка. Не е ясно дали ще оцелееш дълго
Сега се сещам нещо - не можеше ли до моргата да стигнеш като минеш през канализацията? Една клошарка ти го подхвърляше ако й платиш достатъчно. Даже ти казваше кодовете. Така не се налага дори да влизаш в горните етажи на участъка. Вероятно ще са ти нужни малко хакерски умения, в случай, че не платиш на клошарката.
Aз успях да го мина по терминаторския начин, само че не ме кефи да играя по този начин. Това за канализацията верно че имаше такава врата, знам я, но тогава не бях вдигнал 3 левел хакинг, но сега пък имам Auto unlock-a, така че ще мина от там. МЕРСИ МНОГО!
В полицията се минава елементарно. Никого не убих там, само изпомпих двама в тиквата и ги завляках по шахтите да съм сто процента сигурен че никой не ги намери. После се излиза през моргата и право в канала. Влизането става по пет начина. Да си вдигнал местене на тежки предмети и да си направиш път през оградата. През канал, който се намира точно до последния блок с апартаменти. Чрез разговор. Като Рамбо. И последния вариант е през едно наелектризирано поле, но не знам как става.
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 30 Авг 2011 20:05
И аз никого не убих в полицията. Говорих си с човека на рецепцията, той ме пусна в полицията, ходих до моргата, изпълних куеста и си излязох. Кви са тия ваще терминаторски изпълнения, шахти ала бала Wtf!
___________________________________ a.k.a Frosty
Theron Fears
Публикувано на: 30 Авг 2011 20:16
Електрическото поле се минава по уникале начин, след като умрях 120 хиляди пъти адски много си се накефих как успях да мина от там.
Spoiler for :
Вътре в тунела където е електричеството има 1 кутия, има и 1 отвън до пънкарите. Взимате ги и 2те, слагата 1ната във водата, качвате се на нея взимате другата слагате я по-напред, качвате се на нея от 1вата и така докато стигнете сухо място, след това просто дърпате шалтера и няма повече ток.
А в полицията успях да зашеметя 10 човека със Q, без да ме усети никой, голямо дебнене пада.
Абе аз това за кутиите се светнах, ама като метнах едната без да искам на майната си навътре в полето. Иначе вземете един хладилник/голям шкаф/машина за напитки и тръгнете да биете с нея враговете. Няма такъв кеф. Вървиш и те гръмват максимум два пъти в краката, другото по предмета и си като един танк. Като ги доближиш ги замерваш, взимаш го и продължаваш. На второ преиграване ще си вдигна всичко около спринта и краката и минавам така играта, направо ще се изпълня от кеф.
Theron Fears
Публикувано на: 30 Авг 2011 20:29
DJ Cat написа:
Абе аз това за кутиите се светнах, ама като метнах едната без да искам на майната си навътре в полето. Иначе вземете един хладилник/голям шкаф/машина за напитки и тръгнете да биете с нея враговете. Няма такъв кеф. Вървиш и те гръмват максимум два пъти в краката, другото по предмета и си като един танк. Като ги доближиш ги замерваш, взимаш го и продължаваш. На второ преиграване ще си вдигна всичко около спринта и краката и минавам така играта, направо ще се изпълня от кеф.
Те не се мятат, взимаш ги и ги пускаш с Е, не с 1вия бутон на мишката.
Абе то това ми е ясно, но аз го метнах без да искам казах.
Draksis
Публикувано на: 30 Авг 2011 21:48
Епа превъртях я.
Велика игра, успели са да уловят духа на Deus Ex. Единственото, за което намирам да мрънкам е липсата на меле (takedowns да взимат energy... wtf?) и липсата на повече дестинации. Действително аз си видях остриетата три пъти през цялата игра - точенето на енергия всеки път, когато решиш да набиеш някой е пропуск, можеше да подходят по-елегантно при този елемент. Това, че дава допълнителен опит за това да си милостив също не помага.
Та дестинациите - реално погледнато, оригиналката далеч надхвърля HR в този аспект. Действително ти само се размотаваш в Детройт и Хънгша и още две-три кустомизирани карти. Личи си, че са рязали - Монтреал поне трябваше да е реална дестинация, не една сграда.
Както и да е - доволен съм. От всичко друго съм доволен и предоволен. Да, дори и от продължителността. И от бос битките, които, макар и скриптирани, пак те карат да се чувстваш бадазз. Цялата игра просто те кара да крещиш "Я ми ела в ръчичките, копеле!"
И да, 10-милиметровия е най-готиното оръжие в играта, не револвера. И щурмовата пушка. И заглушения снайпер.
Реално аз си изкарах цяла игра с тези три оръжия, като накрая имах 220 патрона за пистолета, 350 за пушката и 100 за снайпера. А използвах само пистолета...
P.S. Изключително ми е приятно когато хакна някоя самострелка (turret) и я мъкна навсякъде с мен да се разправя с вразите... Няма такава ебавка просто.
P.P.S. Някой застоя ли се след кредитите да види тъпата кучка Рийд при кого отиде? Лично аз се надявам да има продължение (въпреки че няма да има), за да мога лично да ѝ вкарам един в тъпата глава.
Аз играя без патлака, без тайфун системата, без вижъна през стени и куп други кирии за да ми е интересно на второ преиграване. И слагайте спойлер тагове... Още не съм я превъртял и нямам голямо желание, предвид, че после ще ми се започна отначало.
Capo
Публикувано на: 30 Авг 2011 22:09
Draksis написа:
И да, 10-милиметровия е най-готиното оръжие в играта, не револвера. И щурмовата пушка. И заглушения снайпер.
Като свалите един от огромните роботи с 3-4 изстрела с 10-милиметровия ще си говорим дали е по-добър от револвера Е, с другите оръжия е може би по-забавно, защото гърмиш на поразия, вместо с един куршум да поваляш всекиго Пък и револверът пести място, не ти трябва гранатомет, базука или друго оръжие - може да натъпчеш инвентара с батерии
Theron Fears
Публикувано на: 30 Авг 2011 22:14
10 милиметровият е от 1вата игра насам най-доброто оръжие, особено ако го набухаш с упгрейди. Първия Деус Екс превъртях само с него като имаше и снайпер и ги сваляше с 1 изстрел.
Draksis
Публикувано на: 30 Авг 2011 22:55
Theron Fears написа:
10 милиметровият е от 1вата игра насам най-доброто оръжие, особено ако го набухаш с упгрейди. Първия Деус Екс превъртях само с него като имаше и снайпер и ги сваляше с 1 изстрел.
Same here, баси...
10-милиметровите поразяват като гръмотевица.
Апропо, като револверът е толкова мощен, защо ти е изобщо? Аз съм против универсалните оръжия в игрите, не е забавно с тях.
Публикувано на: 30 Авг 2011 23:12
Ами аз се стремях да минавам предимно със стелт и без стрелба, но за това трябват доста батерии. И нямаше място в инвентара за големи оръжия. А револверът помагаше, когато ме хванеха
Draksis
Публикувано на: 30 Авг 2011 23:52
Е че как бе, брат, аз винаги изпитвах огромна нужда от пространство, защото мъкнех снаряжение за покосяването на половин Китай (чудно защо, като минавах незабелязан) и винаги успявах да се промъкна със стелт.
Към края на играта в инвентара носех 10-милиметровия, щурмовата пушка, заглушения снайпер, двуцевката, Зашеметителя (Stun Gun-a, иначе името ми напомня за Ледения ), плазмена пушка и един сандък с патрони. Инвентара си е достатъчен.
Въпреки че още в началото го разширих на максимум, де, не знам ти какво си носил и дали си аугментвал.
Публикувано на: 31 Авг 2011 00:03
Не увеличих инвентара, имах по-важни аугменти за ползване Към края вече имах свободни точки, но нямаше смисъл Сега смятам да пробвам минаване само с гърмене
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения