Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution
Публикувано на: 30 Авг 2011 12:54

Аз съм и отделил. Превъртал съм я. Историята е що годе интересна. Диалозите са перфектни. Останалото е за под единица. Преди да тръгнеш в обяснения колко е яка любимата ти игра, в която работят 2-3 неща от 100.

Някъде четох че Обсидиан се изказват че играта не е трябвало да излиза. Уау. Това дори създаделите на Mindjack не си го признават. Иначе се насочи към http://angryjoeshow.com/2010/06/game-re ... -protocol/ за да разбереш как се чувствам като играя играта. Ако го изгледаш клипчето, обещавам, че ще водя цивилизован спор с теб.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 13:13

Ти прочети тази статия и ще може да си говорим http://free-pc-guides.com/games/differe ... rong-01928
Клипчето съм го гледал.

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2011 13:47

Не всеки е способен да отдели 60 часа от живота си, за да може да каже "Аха, ама този персонаж бил еди-какъв си, бе!".

По-скоро ти ми звучиш като butthurt фен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 13:48

Alpha Protocol няма ли си отделна тема? Водете спора там. Тук обсъждаме Deus Ex HR.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 13:49

Draksis написа:
Не всеки е способен да отдели 60 часа от живота си, за да може да каже "Аха, ама този персонаж бил еди-какъв си, бе!".

По-скоро ти ми звучиш като butthurt фен.

И това от човека, превъртял Драгън Ейдж 2 ~ 8+ пъти :lol: А възхищението ти пред Мас Ефект и пропуска на играта с най-добрия writing за 2010 не е добре, като се има предвид специалността ти :D
Спорът за АП съм го водил тука толкова пъти, че си изтрих поста, няма какво да замърсяваме темата. Просто това ми е болна тема :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 14:35

Правилно. Няма за какво да се запълва темата за Deus Ex HR със спорове за средняшки игрички за убиване на час два. Тоя Deus Ex ме изпълва в пъти повече от предните два. В пъти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 14:42

DJ Cat написа:
Правилно. Няма за какво да се запълва темата за Deus Ex HR със спорове за средняшки игрички за убиване на час два. Тоя Deus Ex ме изпълва в пъти повече от предните два. В пъти.

Има нещо вярно и при мен са така нещата.

Някакъв съвет след като проникна в полицята и когато трябва да разбия паролата за врата на Вагнер, камерата при всички положения се завърта към мен и ме вижда...

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 14:56

Theron Fears написа:
Някакъв съвет след като проникна в полицята и когато трябва да разбия паролата за врата на Вагнер, камерата при всички положения се завърта към мен и ме вижда...

Spoiler for :
Не ми се наложи да влизам там, защото само с разговор изтръгнах от Вагнер цялата информация. Предполагам, че можеш да използваш джаджата за автоматично отваряне на електроника (използва се като граната, когато си близо до устройството). Или пък да пуснеш няколко програми за моментално овладяване на нодове. Може би има и вентилационен вход към офиса?

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2011 15:42

Не говорех за себе си. Говорех за хора, които нямат свободно време. Аз съм продуцент, така че след като направя два-три графика и свикам съвещание-две, и изведнъж съм free да цъкам.

Relatively speaking, де.

Така, сега да разясним малко нещата. Origins съм я превъртял 12 пъти. DA2 имам две и половина. Маss Effect 1 имам 6 превъртания, Mass Effect 2 - 8. И не е защото са доайени на игровото изкуство, а защото до преди година нямах пари за игри и не можех да тегля торенти, така че се налагаше да преигравам тези, които имах. Hence the multiple playthroughs. Единствено Origins играх с удоволствие, защото играта наистина има какво да предложи като replay value.

Сега за теб. Нямам никаква представа защо, мамка му, във всяка тема, която се обсъжда дори и бегла наченка на игра с RPG елементи, ти влиташ и почваш да ни разправяш точно колко тъпи сме и че не можем да разберем аджеба какво точно е свястно RPG, и как "робуването" на BioWare ни прави кръгли идиоти, при положение, че има около стотина пъти по-свестни представители на жанра на пазара и как ти, Просветеният, си ги играл всичките и можеш само да ни се присмиваш на заблудите, които таим, задето играем на "първенците". Казвал съм го преди, казвам го и сега. И имай предвид, че за всичките си години във форума... зачеркни го т'ва. Дори и в живота си не съм го казвал на друг човек, освен на тебе.

Епохално тъп си, братле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 16:17

Добрееее влязох в офиса на Вагнер, това беше лесно. Как обаче да стигна до моргата без да направя кървавя баня. Четвъртият етаж е пълен с ченгета, има поне 10 пробвах се да ги избия всичките, получи се... но не искам да го минавам по този начин.

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2011 16:43

Говори с Хаас, той е на рецепцията.
Spoiler for :
Ако се постараеш да го убедиш, той ще те пусне в моргата. Трябва да използваш комбинация от Plead и Absolve опциите, когато говориш с него. Просто сейвни преди да го заговориш и готово. Ще стане.

И недей избива полицията, бе, човек, к'во ти става? :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 16:47

Draksis написа:
Говори с Хаас, той е на рецепцията.
Spoiler for :
Ако се постараеш да го убедиш, той ще те пусне в моргата. Трябва да използваш комбинация от Plead и Absolve опциите, когато говориш с него. Просто сейвни преди да го заговориш и готово. Ще стане.

И недей избива полицията, бе, човек, к'во ти става? :P

Да, ама аз вече говорих с него, провалих разговора, влязох през покрива в полицията, пречуках около 10 полицая, убих още 3ма и сега вече не знам какво да правя. Иначе какво лошо има в идеята да избиеш цялото подделение (sociоpath).

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2011 17:01

Нищо лошо, то това е красотата на DE - свобода на действието.

А ако си решил да тръгнеш да избиваш всичко живо, защо просто не вкараш един куршум на камерата?

Майната ти, кучко. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Публикувано на: 30 Авг 2011 17:03

Ако щете вярвайте, но и обикновенния 10 мм пистолет става много добро оръжие след специалния ъпгрейд за armor piercing и един заглушител + 1-2 ъп-а за damage. Якото е, че е бъкано с амуниции за него и няма да се притеснявате. Тайната е в хедшотите, дори най-нагрухтяните врази 1-2 куршума в кофата ги свалят. Дори успях да убия първият бос САМО с пистолета и гореспоменатите ъпгрейди. Яд ме е, че не вдигнах аугмента за висок скок. Ако някой го е направил по-рано в играта да сподели какво е открил :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 17:12

Draksis написа:
Нищо лошо, то това е красотата на DE - свобода на действието.

А ако си решил да тръгнеш да избиваш всичко живо, защо просто не вкараш един куршум на камерата?

Майната ти, кучко. :lol:

Хаха, яко видео.

То няма камера на която да вкарвам куршуми. Полицаите са проблем. И идеята да избия подделението е хубава, но като цяло играя играта в доста от случаите в стелт режим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 17:38

Не може да няма начин да се вмъкнеш до моргата със стелт :) Има предостатъчно коридори и тръби. Според мен Stun Gun-а ще е много полезен.

А вероятно би могъл да се барикадираш например в оръжейната (ако имаш умение за вдигане на тежки предмети) и оттам през пролуките на барикадата да отстреляш ченгетата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 17:48

Capo написа:
Не може да няма начин да се вмъкнеш до моргата със стелт :) Има предостатъчно коридори и тръби. Според мен Stun Gun-а ще е много полезен.

А вероятно би могъл да се барикадираш например в оръжейната (ако имаш умение за вдигане на тежки предмети) и оттам през пролуките на барикадата да отстреляш ченгетата.

Все още нямам стънт гън-а, умението за вдигане на тежки предмети също и стреличките на Tranquilizer gun-a ми свършиха....

И отделно намирам за тъпо, особено на РПГ-та да сейваш, точно преди важен момент и ако се издъниш да го повтаряш до полуда, докато не ти хареса. Аз го играя както дойде първия път, освен ако не ме убият не пускам стари сейвове.

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2011 17:56

За промъкване при полицията и аз не намерих начин. Драксис май ти каза единствения начин да го минеш без кръвопролитие. Ако не ти харесва, ще трябва да ги избиеш всичките. Аз така направих. В самата сграда не е толкова трудно, но като излезеш и онези отвън те запукат отблизо си е истински ужас. Но ако успееш да се оправиш и с тях си екстра. В момента обикалям из града и не виждам никакви полицаи. Може би с изключение на тези пред Sarif, но те може и да са просто охранители на компанията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:01

Така както описваш, не ти остава друг начин, освен в стил Терминатор да щурмуваш участъка. Не е ясно дали ще оцелееш дълго :lol:

Сега се сещам нещо - не можеше ли до моргата да стигнеш като минеш през канализацията? Една клошарка ти го подхвърляше ако й платиш достатъчно. Даже ти казваше кодовете. Така не се налага дори да влизаш в горните етажи на участъка. Вероятно ще са ти нужни малко хакерски умения, в случай, че не платиш на клошарката.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:07

->Изход<- написа:
аха виждам, че си отделил на играта достатъчно внимание и заслужаваш да изкажеш мнение :lol: :lol: :lol:

Превъртал съм я и я харесвам повече от me2, но хубавата ролева система и кадърното писане не променят факта, че останалата част от играта е зле.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com