Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 24 Авг 2011 22:48
нема пари манг
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 10:28
Трети ден, 6 крака се показват на http://www.orlydb.com/?q=deus+ex+human+revolution , и нито един не е за ПЦ. Време е да леем кръв.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 11:49
Хващайте факлите, братя! На погром!
Да я кракват вече, бе. Не се търпи.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 12:54
Драксисе, ти мисля, че вече отдавна би трябвало да я играеш Не си ли я купи? Аз се чудя доста дали да я пробвам. Първият Deus Ex не ми допадна някак. От този тип заглавия единствено System Shock 2 помня да ми е харесал. Има ли нещо в Човешката Революция, което да е различно или си е стар геймплей в нова опаковка?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 12:59
Не, не съм си я купил. Очаквам да ми хареса, но това доколко точно ще ми хареса ще бъде решаващия фактор дали ще си я поръчам или не.
Всички хвалят играта. Цитират единственият минус в заглавието, че е "илюзията" за избор. А именно скриптираните кътсцени, в които изведнъж нямаш избор дали да оставиш този или онзи да живее, а директно го освобождаваш, или му пръсваш мозъка, в зависимост от случая. Истинските избори, които предопределят и един от шестте различни завършека, се изпълняват в страничните куестове. Затова искам да изпиратствам играта първо и да си я купя после. Искам да видя доколко добре ще е изпълнено това обещание.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 14:46
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 15:23
Инфантилен дебил.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 15:59
Draksis написа: Всички хвалят играта. Цитират единственият минус в заглавието, че е "илюзията" за избор. А именно скриптираните кътсцени, в които изведнъж нямаш избор дали да оставиш този или онзи да живее, а директно го освобождаваш, или му пръсваш мозъка, в зависимост от случая. Истинските избори, които предопределят и един от шестте различни завършека, се изпълняват в страничните куестове. Затова искам да изпиратствам играта първо и да си я купя после. Искам да видя доколко добре ще е изпълнено това обещание. Нищо не си разбрал, къде си гледал не те знам..... Единственото място където нямаш избор са босовете - трябва да ги убиеш на даден етап и това е положението. Илюзията за избор е дадено като минус единствено при едни от трите най-тъпи парчета - ИГН. Останалите казват че играта коренно се променя според това, което правиш и имаш доста свобода да избираш в почти всеки момент. И точно има кътсцени показани и от преди как, може само с разговори да разубедиш нападателя или да му пръснеш черепа и т.н.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 15:59
Draksis написа: Всички хвалят играта. Цитират единственият минус в заглавието, че е "илюзията" за избор. А именно скриптираните кътсцени, в които изведнъж нямаш избор дали да оставиш този или онзи да живее, а директно го освобождаваш, или му пръсваш мозъка, в зависимост от случая. Истинските избори, които предопределят и един от шестте различни завършека, се изпълняват в страничните куестове. Затова искам да изпиратствам играта първо и да си я купя после. Искам да видя доколко добре ще е изпълнено това обещание. Нищо не си разбрал, къде си гледал не те знам..... Единственото място където нямаш избор са босовете - трябва да ги убиеш на даден етап и това е положението. Илюзията за избор е дадено като минус единствено при едни от трите най-тъпи парчета - ИГН. Останалите казват че играта коренно се променя според това, което правиш и имаш доста свобода да избираш в почти всеки момент. И точно има кътсцени показани и от преди как, може само с разговори да разубедиш нападателя или да му пръснеш черепа и т.н.
|
|
|
|
|
darkslayer
|
|
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 16:13
___________________________________ "Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 16:14
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 16:35
да няма релийс, къв е тоя крак
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 17:31
Има CLONEDVD в арената.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 18:17
по принцип избягвам CLONEDVD-тата, но тоя път може да направя изключение не че до един час няма да се появи друг, ама ...
П.П. ама тва Clonedvd било на няколко дена. Някой пробва ли го с оня крак ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 18:48
DJ Cat написа: ... Четох из някакви сайтове (по принцип не следя за новини и където видя линк за играта, там цъкам) същите работи и затова. Иначе, ако е така, както ти казваш, cool.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 25 Авг 2011 19:59
Stylized Corpse написа: по принцип избягвам CLONEDVD-тата, но тоя път може да направя изключение не че до един час няма да се появи друг, ама ...
П.П. ама тва Clonedvd било на няколко дена. Някой пробва ли го с оня крак ? Аз никога не ползвам CLONEDVD-та, но предвид, че кракът е от SKIDROW не би трябвало да има проблеми.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Авг 2011 13:18
http://zamunda.net/details.php?id=276525&hit=1Това работи, играта надмина всичките ми очаквания, СТРАХОТНА Е!
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Авг 2011 14:18
Telba написа: http://zamunda.net/details.php?id=276525&hit=1 Това работи, играта надмина всичките ми очаквания, СТРАХОТНА Е! До сега играх този релийс. Нямам никакви проблеми и играта верно е страхотна. После ще напиша нещо повече.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Deus Ex: Human Revolution Публикувано на: 26 Авг 2011 18:16
А линк към чуждестранен тракер? Защото англичаните не моем се докопа до Замундата, знаете...
|
|
|
|
|
Danivanov
|
|
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|