Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Red Faction: Armageddon
Публикувано на: 05 Юни 2011 13:01

Та излязла е като гледам по тракерите новата Red Faction игрица. Старата много ме накефи та се надявам и тази да е поне толкоз яка като старата, но гледам че има разни нови елементи сложени в играта които незнам дали ще ме накефат. Примерно може с някво оръжие да поправяш нещата които вече си разрушил. Некво малко тъпо ми изглежда това къв е смисала да поправяш разрушеното ебаси обезмислянето на всичко е това оръжие то целта на играта е да къртиш като луд не да поправяш. Сега ще сложа играта и утре можеби ще имам мнение.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие: Re: Red Faction: Armageddon
Публикувано на: 22 Авг 2011 13:48

Какво ви е мнението за игрицата? Вчера започнах да я цъкам, минах първите две "нива" и бих казал, че доста ме кефи. Геймплеят е лек и готин, макар да играя на 3-та от 4 трудности. За момента арсеналът не е нещо особено, но все пак е готин, а магнитният пистолет е изключението, като той доста кефи - лепваш го на противника, после някъде в тавана и ако той не умре от сблъсъка с тавана, то при последващото падане със сигурност се размазва! :lol: Или пък го хвърляте към някоя стена... или стената към него!
Има система за ъпгрейди и такива работи, но ми се струва, че те няма да са чак толкова решаващи, като изключим 2-3 специални умения, които можеш да си купиш. Разрушенията са на доста по-скромно ниво, отколкото в Guerilla, но и тук говорим за разни пещери от здрав камък, а не за малки сгради от метал и/или бетон. Може и да не ми е правилна логиката, но в Guerilla ми бе странно как събаряш някакви големи конструкции, а една дупка в скалата на земята не можеш да направиш - разрушенията там въобще не бяха от характера на най-първия Red Faction.
Харесва ми и как са преплели елементи от историята на предните две игри (оригиналния RF и Guerilla, явно RF2 не искат да си го припомнят :D ) - директно продължение е на последната и отново се срещаме със заселниците, които воюват с (поне част от) мародерите, намираме сандъци с EDF емблеми на тях, а извънземните, които срещаме, са като съществата от първия RF.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 22 Авг 2011 13:56

Играта не е нищо особено, но определено е приятна. Престрелките са забавни, разрушенията много готини, арсеналът дори има някои наченки на оригиналност. Цялостната линейност като цяло е дразнеща, но не е болка за умиране. Най-сериозният проблем е последният час, когато играта сериозно писва (или поне с мен така се случи).
И рекс, най-добре избягвай да вдигаш стари теми. Щом още тогава не е имало интерес към играта, едва ли сега ще се заформят дискусии.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 22 Авг 2011 14:05

Темата не е чак толкова стара. Май е от времето, когато играта тъкмо бе излязла, може хората сега да я пробват (както правя аз).
Дължината на играта наистина може да е проблем - Guerilla беше неприятно дълга и всъщност доста еднообразна. Арсеналът се обновява малко, противниците стават повече и по-силни, но в основата си играта остана същата почти през цялото време, guerilla action-ите бяха доста еднообразни, така че общо взето само мисиите от основната линия внасяха разнообразие. Готина игра беше, но излишно дълга. Та дано сега не се получи същото и с тази - предпочитам по-кратка игра, която остава сравнително разнообразна през цялото време, отколкото изключително дълга игра, в която правиш малко на брой неща през цялото това време.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2011 15:33

В guerilla беще супер яко. Отначло почваш лекичко с автоматки и мизерстваш прикриваш се и стреляш по главите на гадовете, а в края просто премазваш целите бази за отрицателно време. Геимплея до такава степен се променяше в към края че сякаш играеш друга игра. Лично за мен беше по-добрата игра от двете. На тази още в начлото почваш с много разрушителни оръжия, което прави играта по безинтересна.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com