Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Heroes 6
Публикувано на: 20 Авг 2011 20:39

То, това е ясно.... Свали си играта и поиграй, мен лично доста ме кефи и съм убеден че цялата ще кърти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 21:19

Демо не ми се играе, иначе ми харесва графиката и атмосферата, но това че няма таун скриин и са намалени ресурсите направо ме спича. То е ясно, че за производителя е много по-лесно да прави карти с по-малко ресурси, но това ще премахне елемента с пазарите и търгуването и ще окастри играта. Мисля, че просто опростяват играта за да стане по-нууб френдли.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2011 21:24

е пазарите си ги има, просто търгуваш с по-малък брой неща
да, малко е смущаващо, щото това е Хироус, ама се свиква ... бтв, видях, че на втория лвл на marketplace-а пише, че от време на време имало ''специални оферти'' ... какво ще рече това ? въобще не му обърнах внимание, пък сега се сетих, че го пишеше :lol:

при градовете има видима промяна като се ъпгрейдва fort-а и town level-а, променят се визуално на adventure map-а и изглеждат доста готино, но липсата на town screen верно е тежък удар

Профил Skype WWW

Публикувано на: 20 Авг 2011 21:38

Искам да попитам, как мога да си правя повече бойни единици, играя с Haven раса, имам злато, кристали, камъни, дърва, сградите на чудовищата ( ангели, стрелци и тн.) но когато влизам всеки път в сградата веднъж на 15 мин. от играта ми дава да си купувам единици, иначе все на 0 бройки стоят, и след битка ми дава да си купя също, иначе така след като натиснеш бутона на времето да дадеш ход на другите не ми дава да купувам?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 01:15

Добре бе аз гледах клипчета и ми се видя че като влезеш в градчето и ти го показва графичко вътре каквото си просторил се вижда. Какво точно липсва я обяснете.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 11:08

Значи, като цъкнеш на на града, ти излиза едно 3д гифче, което винаги е едно и също май. Иначе града като го ъпваш, замъка ти става значително по-пищен и красив на world map-a.

Просто гифчето си седи едно и също, но това на мен лично не ми пречи, интерфейса в града е доста приятен и кежуъл, без да те обърква с много менюта и опции. А за ресурсите, да по-малко са, но доста по-трудно се събират. В смисъл, в моя случай ми трябваха камъни, а мината която ми дава дневно този ресурс се пазеше от псета, които бяха бая силни и докато я взема ми се налагаше в marketplace-а да си купувам камънаци с ресурси. Абе интересна е играта.....

Напиши в youtube Heroes VI siege и ще видиш при обсадите, доста яко е направен замъка ти, особено на некрополиса.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 12:36

Надявам се в финалната версия да направят всяка сграда да се виджда на филмчето което пуснеш като си влезеш в градът, иначе би било много гадно.

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2011 12:43

{Искам да попитам, как мога да си правя повече бойни единици, играя с Haven раса, имам злато, кристали, камъни, дърва, сградите на чудовищата ( ангели, стрелци и тн.) но когато влизам всеки път в сградата веднъж на 15 мин. от играта ми дава да си купувам единици, иначе все на 0 бройки стоят, и след битка ми дава да си купя също, иначе така след като натиснеш бутона на времето да дадеш ход на другите не ми дава да купувам?}

Никой ли неможе да ми обясни как да променя това?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 13:04

аз не мога да разбера точно какво казваш

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 13:09

nikodine след 7 дни дава нови единици

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2011 13:12

iddqd написа:
nikodine след 7 дни дава нови единици

Благодаря за отговора, чудех се дали аз не съм направил нещо че не пуска повече единици. А да питам, мога ли тези 7 дни някак си да ги стопя, някоя сграда примерно да се построи?
Че докато събера единици, компютъра вече е направил героите си Deadly при което вчера 2 пъти ме изнесе.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 21 Авг 2011 13:15

Не. Всяка седмица ти идват новите войски. Но винаги можеш да бездействаш и да даваш endturn :roll:

Профил Skype

Публикувано на: 21 Авг 2011 15:45

Tiny написа:
Не. Всяка седмица ти идват новите войски. Но винаги можеш да бездействаш и да даваш endturn :roll:

Ясно, благодаря.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 17:14

Не но по картата обикновенно има къщички от които може да купиш допълнително войска търси такива. Също тези къщички носаят допълнителна популация ако имаш постоена сграда за същия вид единица в градчето. Строят се допълнителни сгради които да качват попълацията на дединицте през седмицата. Приемрно отначло може да ти идват 5 рицаря за седмица, но ако постоиш форт да почнат да идват по 7, а ако построиш други сгради да идват дори по 10.

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2011 20:51

iddqd написа:
Не но по картата обикновенно има къщички от които може да купиш допълнително войска търси такива. Също тези къщички носаят допълнителна популация ако имаш постоена сграда за същия вид единица в градчето. Строят се допълнителни сгради които да качват попълацията на дединицте през седмицата. Приемрно отначло може да ти идват 5 рицаря за седмица, но ако постоиш форт да почнат да идват по 7, а ако построиш други сгради да идват дори по 10.

Да, видях ги тези къщички, благодаря. А да питам, как ма*ка му се изнася тоз комп? Че колкото и да събирам армия, примерно като играя срещу един противник, колкото и да събирам армия, тоя все вади повече бройки и гледам че има по повече герои, как може да си направиш друг герой? И как се изнася тоз, днес колкото и армия да събрах, той дойде до замъка ми и с някви бройки от порядъка на 240- 80... ми счупи за отрицателно време най- силните единици на Haven. Не разбирам как се изнася това нещо..... Съвет?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2011 22:06

Ами от начало строй сгради само за пари и за популация. Демек нови юнити и ъпгейд на таун хала за пари. Старай се да не губиш много не упгрейдвани юнити, така ще напомпаш популацията и парите. След това упгрейдваш и чак тогава почваш да нападаш. По принцип герой се купува от таверната, тук не знам дали е така. Използвай втория герой само за разузнаване и обиране на ресурси, но не слагай армия за бой в него. Развивай само главния герои а с другия само грухти по картата приемрно купувай от къщичките популация, сабирай ресурси и избягваи битките. С главния герои взимай повече експириънс и го ъпгрейдни приемрно на атака и дефенс като за начинаещ играч да стане боец.

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 22 Авг 2011 10:21

Такаа поразцъках само първата мисия немах време за друго и за момента останах с малко противоречиви чувства.Дразнещо е наистина че винаги една и съща картинка се показва независимо дали имаш сгради само за стрелци или я докарал до елитните единици./то не че дава голям избор 1-вата мисия де/ Това за ресурсите как да е все се надявах да не се окаже верно но... така ще я играем какво да се прави. Идеята с репутацията изглежда доста интересна хрумка Tear/blood ... но пък без магическите школи е някак... Бе нема тръпка както в предните части събираш ресурс за 4-то 5-то ниво магическа кула и тръпнеш каква магия ще отключи. Две неща не ми станаха ясни... за да превзема вражеска мина какво да направя??? взимам я уж и после пак си е с неговото знаменце и вика тряя превземеш вражеския форт. А тази работа с единиците как е точно като купя каквото има от една сграда и в другите сичко става на нула!?!?!?! пък имах 2 замъка до колкото знам...

Профил Skype

Публикувано на: 22 Авг 2011 11:19

iddqd написа:
Ами от начало строй сгради само за пари и за популация. Демек нови юнити и ъпгейд на таун хала за пари. Старай се да не губиш много не упгрейдвани юнити, така ще напомпаш популацията и парите. След това упгрейдваш и чак тогава почваш да нападаш. По принцип герой се купува от таверната, тук не знам дали е така. Използвай втория герой само за разузнаване и обиране на ресурси, но не слагай армия за бой в него. Развивай само главния герои а с другия само грухти по картата приемрно купувай от къщичките популация, сабирай ресурси и избягваи битките. С главния герои взимай повече експириънс и го ъпгрейдни приемрно на атака и дефенс като за начинаещ играч да стане боец.

Ще опитам по тази система, благодаря.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2011 12:01

demona написа:
Такаа поразцъках само първата мисия немах време за друго и за момента останах с малко противоречиви чувства.Дразнещо е наистина че винаги една и съща картинка се показва независимо дали имаш сгради само за стрелци или я докарал до елитните единици./то не че дава голям избор 1-вата мисия де/ Това за ресурсите как да е все се надявах да не се окаже верно но... така ще я играем какво да се прави. Идеята с репутацията изглежда доста интересна хрумка Tear/blood ... но пък без магическите школи е някак... Бе нема тръпка както в предните части събираш ресурс за 4-то 5-то ниво магическа кула и тръпнеш каква магия ще отключи. Две неща не ми станаха ясни... за да превзема вражеска мина какво да направя??? взимам я уж и после пак си е с неговото знаменце и вика тряя превземеш вражеския форт. А тази работа с единиците как е точно като купя каквото има от една сграда и в другите сичко става на нула!?!?!?! пък имах 2 замъка до колкото знам...

Има некви фортове и като ги вземеш, всичко в обсега им става твое.
От една страна е удобно, че можеш от всеки замък да си купиш всички юнити. И идеята за конвертиране на замъка също е добра. Но голям минус е че ги няма школите, да. И расовите умения ги няма, и специалните. Всичко е накуп, малко е безсмислено. Tears/Blood е готина идея, но се сбират за норматив точките. Трябваше по-трудно да е. И понеже у всеки пост споменавам колко са имба некротата, ще го спомена и тук : 1-ви лвл blood - всички юнити имат вампиризъм -> точат си кръв. Добавете към това necromancy, хийлването на призраците и специалното умение на ъпгрейднатия лич ( да хийлва френдли таргет пропорционално на демиджа ) и СТАВА СТРАШНО. :?

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 30 Авг 2011 18:09

Съсипаха и този франчайз, поне в петицата градовете наистина изглеждаха добре, но тук... просто нямам думи. Ако поне от Nival бяха се захванали с тази част и подобрят творението си сигурен съм, че крайния резултат щеше да бъде задоволителен. Дори в четворката има повече кеф отколкото тук, защото беше на шибаните 3DO. Ах, Готик си отиде, погребаха и Silent Hill, дори от Bioware се издъниха, което никога не съм го очаквал от тях. Тъжна картинка.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com