Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 20 Авг 2011 20:39
То, това е ясно.... Свали си играта и поиграй, мен лично доста ме кефи и съм убеден че цялата ще кърти.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 20 Авг 2011 21:19
Демо не ми се играе, иначе ми харесва графиката и атмосферата, но това че няма таун скриин и са намалени ресурсите направо ме спича. То е ясно, че за производителя е много по-лесно да прави карти с по-малко ресурси, но това ще премахне елемента с пазарите и търгуването и ще окастри играта. Мисля, че просто опростяват играта за да стане по-нууб френдли.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 20 Авг 2011 21:24
е пазарите си ги има, просто търгуваш с по-малък брой неща да, малко е смущаващо, щото това е Хироус, ама се свиква ... бтв, видях, че на втория лвл на marketplace-а пише, че от време на време имало ''специални оферти'' ... какво ще рече това ? въобще не му обърнах внимание, пък сега се сетих, че го пишеше при градовете има видима промяна като се ъпгрейдва fort-а и town level-а, променят се визуално на adventure map-а и изглеждат доста готино, но липсата на town screen верно е тежък удар
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 20 Авг 2011 21:38
Искам да попитам, как мога да си правя повече бойни единици, играя с Haven раса, имам злато, кристали, камъни, дърва, сградите на чудовищата ( ангели, стрелци и тн.) но когато влизам всеки път в сградата веднъж на 15 мин. от играта ми дава да си купувам единици, иначе все на 0 бройки стоят, и след битка ми дава да си купя също, иначе така след като натиснеш бутона на времето да дадеш ход на другите не ми дава да купувам?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 01:15
Добре бе аз гледах клипчета и ми се видя че като влезеш в градчето и ти го показва графичко вътре каквото си просторил се вижда. Какво точно липсва я обяснете.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 11:08
Значи, като цъкнеш на на града, ти излиза едно 3д гифче, което винаги е едно и също май. Иначе града като го ъпваш, замъка ти става значително по-пищен и красив на world map-a.
Просто гифчето си седи едно и също, но това на мен лично не ми пречи, интерфейса в града е доста приятен и кежуъл, без да те обърква с много менюта и опции. А за ресурсите, да по-малко са, но доста по-трудно се събират. В смисъл, в моя случай ми трябваха камъни, а мината която ми дава дневно този ресурс се пазеше от псета, които бяха бая силни и докато я взема ми се налагаше в marketplace-а да си купувам камънаци с ресурси. Абе интересна е играта.....
Напиши в youtube Heroes VI siege и ще видиш при обсадите, доста яко е направен замъка ти, особено на некрополиса.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 12:36
Надявам се в финалната версия да направят всяка сграда да се виджда на филмчето което пуснеш като си влезеш в градът, иначе би било много гадно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 12:43
{Искам да попитам, как мога да си правя повече бойни единици, играя с Haven раса, имам злато, кристали, камъни, дърва, сградите на чудовищата ( ангели, стрелци и тн.) но когато влизам всеки път в сградата веднъж на 15 мин. от играта ми дава да си купувам единици, иначе все на 0 бройки стоят, и след битка ми дава да си купя също, иначе така след като натиснеш бутона на времето да дадеш ход на другите не ми дава да купувам?}
Никой ли неможе да ми обясни как да променя това?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 13:04
аз не мога да разбера точно какво казваш
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 13:09
nikodine след 7 дни дава нови единици
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 13:12
iddqd написа: nikodine след 7 дни дава нови единици Благодаря за отговора, чудех се дали аз не съм направил нещо че не пуска повече единици. А да питам, мога ли тези 7 дни някак си да ги стопя, някоя сграда примерно да се построи? Че докато събера единици, компютъра вече е направил героите си Deadly при което вчера 2 пъти ме изнесе.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 13:15
Не. Всяка седмица ти идват новите войски. Но винаги можеш да бездействаш и да даваш endturn
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 15:45
Tiny написа: Не. Всяка седмица ти идват новите войски. Но винаги можеш да бездействаш и да даваш endturn Ясно, благодаря.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 17:14
Не но по картата обикновенно има къщички от които може да купиш допълнително войска търси такива. Също тези къщички носаят допълнителна популация ако имаш постоена сграда за същия вид единица в градчето. Строят се допълнителни сгради които да качват попълацията на дединицте през седмицата. Приемрно отначло може да ти идват 5 рицаря за седмица, но ако постоиш форт да почнат да идват по 7, а ако построиш други сгради да идват дори по 10.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 20:51
iddqd написа: Не но по картата обикновенно има къщички от които може да купиш допълнително войска търси такива. Също тези къщички носаят допълнителна популация ако имаш постоена сграда за същия вид единица в градчето. Строят се допълнителни сгради които да качват попълацията на дединицте през седмицата. Приемрно отначло може да ти идват 5 рицаря за седмица, но ако постоиш форт да почнат да идват по 7, а ако построиш други сгради да идват дори по 10. Да, видях ги тези къщички, благодаря. А да питам, как ма*ка му се изнася тоз комп? Че колкото и да събирам армия, примерно като играя срещу един противник, колкото и да събирам армия, тоя все вади повече бройки и гледам че има по повече герои, как може да си направиш друг герой? И как се изнася тоз, днес колкото и армия да събрах, той дойде до замъка ми и с някви бройки от порядъка на 240- 80... ми счупи за отрицателно време най- силните единици на Haven. Не разбирам как се изнася това нещо..... Съвет?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 21 Авг 2011 22:06
Ами от начало строй сгради само за пари и за популация. Демек нови юнити и ъпгейд на таун хала за пари. Старай се да не губиш много не упгрейдвани юнити, така ще напомпаш популацията и парите. След това упгрейдваш и чак тогава почваш да нападаш. По принцип герой се купува от таверната, тук не знам дали е така. Използвай втория герой само за разузнаване и обиране на ресурси, но не слагай армия за бой в него. Развивай само главния герои а с другия само грухти по картата приемрно купувай от къщичките популация, сабирай ресурси и избягваи битките. С главния герои взимай повече експириънс и го ъпгрейдни приемрно на атака и дефенс като за начинаещ играч да стане боец.
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 22 Авг 2011 10:21
Такаа поразцъках само първата мисия немах време за друго и за момента останах с малко противоречиви чувства.Дразнещо е наистина че винаги една и съща картинка се показва независимо дали имаш сгради само за стрелци или я докарал до елитните единици./то не че дава голям избор 1-вата мисия де/ Това за ресурсите как да е все се надявах да не се окаже верно но... така ще я играем какво да се прави. Идеята с репутацията изглежда доста интересна хрумка Tear/blood ... но пък без магическите школи е някак... Бе нема тръпка както в предните части събираш ресурс за 4-то 5-то ниво магическа кула и тръпнеш каква магия ще отключи. Две неща не ми станаха ясни... за да превзема вражеска мина какво да направя??? взимам я уж и после пак си е с неговото знаменце и вика тряя превземеш вражеския форт. А тази работа с единиците как е точно като купя каквото има от една сграда и в другите сичко става на нула!?!?!?! пък имах 2 замъка до колкото знам...
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 22 Авг 2011 11:19
iddqd написа: Ами от начало строй сгради само за пари и за популация. Демек нови юнити и ъпгейд на таун хала за пари. Старай се да не губиш много не упгрейдвани юнити, така ще напомпаш популацията и парите. След това упгрейдваш и чак тогава почваш да нападаш. По принцип герой се купува от таверната, тук не знам дали е така. Използвай втория герой само за разузнаване и обиране на ресурси, но не слагай армия за бой в него. Развивай само главния герои а с другия само грухти по картата приемрно купувай от къщичките популация, сабирай ресурси и избягваи битките. С главния герои взимай повече експириънс и го ъпгрейдни приемрно на атака и дефенс като за начинаещ играч да стане боец. Ще опитам по тази система, благодаря.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 22 Авг 2011 12:01
demona написа: Такаа поразцъках само първата мисия немах време за друго и за момента останах с малко противоречиви чувства.Дразнещо е наистина че винаги една и съща картинка се показва независимо дали имаш сгради само за стрелци или я докарал до елитните единици./то не че дава голям избор 1-вата мисия де/ Това за ресурсите как да е все се надявах да не се окаже верно но... така ще я играем какво да се прави. Идеята с репутацията изглежда доста интересна хрумка Tear/blood ... но пък без магическите школи е някак... Бе нема тръпка както в предните части събираш ресурс за 4-то 5-то ниво магическа кула и тръпнеш каква магия ще отключи. Две неща не ми станаха ясни... за да превзема вражеска мина какво да направя??? взимам я уж и после пак си е с неговото знаменце и вика тряя превземеш вражеския форт. А тази работа с единиците как е точно като купя каквото има от една сграда и в другите сичко става на нула!?!?!?! пък имах 2 замъка до колкото знам... Има некви фортове и като ги вземеш, всичко в обсега им става твое. От една страна е удобно, че можеш от всеки замък да си купиш всички юнити. И идеята за конвертиране на замъка също е добра. Но голям минус е че ги няма школите, да. И расовите умения ги няма, и специалните. Всичко е накуп, малко е безсмислено. Tears/Blood е готина идея, но се сбират за норматив точките. Трябваше по-трудно да е. И понеже у всеки пост споменавам колко са имба некротата, ще го спомена и тук : 1-ви лвл blood - всички юнити имат вампиризъм -> точат си кръв. Добавете към това necromancy, хийлването на призраците и специалното умение на ъпгрейднатия лич ( да хийлва френдли таргет пропорционално на демиджа ) и СТАВА СТРАШНО.
|
|
|
|
|
MoonFlame
|
|
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
|
|
Заглавие: Re: Heroes 6 Публикувано на: 30 Авг 2011 18:09
Съсипаха и този франчайз, поне в петицата градовете наистина изглеждаха добре, но тук... просто нямам думи. Ако поне от Nival бяха се захванали с тази част и подобрят творението си сигурен съм, че крайния резултат щеше да бъде задоволителен. Дори в четворката има повече кеф отколкото тук, защото беше на шибаните 3DO. Ах, Готик си отиде, погребаха и Silent Hill, дори от Bioware се издъниха, което никога не съм го очаквал от тях. Тъжна картинка.
___________________________________ Китките помнят цвета...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|