Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 17 Авг 2011 23:32
Еми явно. Но поне дано го има и варианта със пве героя да пвп-ваш, иначе ще е остро фейл.
|
|
|
|
 |
SilentKill
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 01:24
dr_gilotin написа: Последно се споменаваше, че може да протече и "не до там" затворена бета, но само за собствениците на GW1 през декември, но това са само слухове за момента. Ехеееее.... само да не е декември  Аз се надявах до тогава да е излязла ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 08:26
Сериозно?! Всички скилове и айтеми както и вдигане на максимално ниво щом отидеш в ПвП? Евала! Когато има за плюене, я плюя играта, но това е направо супер. Печели играчът който е по-добър, не този който е прекарал повече време в грайнд или просто е натрупал повече игрални часове и е отключил хубавите способности и гиър. Едно страхотно решение.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 11:25
Да, само дето леко се губи смисъла да играеш играта, щом ПвЕ героите са си ПвЕ, а ако искаш ПвП всичко ти е на готово. Представям си дилемата ''Абе да вляза ли да цъкна КоД или да поръмбя на ГУ2.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 11:35
DJ Cat написа: Да, само дето леко се губи смисъла да играеш играта, щом ПвЕ героите са си ПвЕ, а ако искаш ПвП всичко ти е на готово. Представям си дилемата ''Абе да вляза ли да цъкна КоД или да поръмбя на ГУ2. Виж от гледна точна на това ако си луд фен на PvP и мразиш да играеш PvE, това си е спр новина. Така е било в единицата, там мисля че даже избираш опция в кой сървар да играеш (PvP или PvE). Според мен е супер че саго напрвили така, защото имам много познати които мразят да играя PvE и ги интересува само PvP.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 11:39
Цитат: Ехеееее.... само да не е декември  Аз се надявах до тогава да е излязла ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Играта няма официален pre-order, това означава че ни делят поне 6месеца от нея-ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ, макар че искам по-рано да излезе.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 12:06
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 18 Авг 2011 12:27
DJ Cat написа: Да, само дето леко се губи смисъла да играеш играта, щом ПвЕ героите са си ПвЕ, а ако искаш ПвП всичко ти е на готово. Представям си дилемата ''Абе да вляза ли да цъкна КоД или да поръмбя на ГУ2. Ами, смисълът изобщо не се губи. Дори напротив. Идеята е всичко да е абсолютно балансирано. Всичко зависи от това колко добър играч си. не знам защо не ти харесва идеята, но съм сигурен, че всички хардкор ПвП играчи ще оценят тази невероятна система.
|
|
|
|
 |
Kirilicata2012
|
 |
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 15:32
___________________________________ Im back
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 20:04
Ами момко, губи се смисъла от това да играеш играта. Всички като започват със всичко отключени, какъв е смисъла ? Първата част беше перфектна. Имаше си няколко арени с минимална разлика в левелите, но поне играеш с героя от ПвЕ кънтента, към когото си се привързал. Иначе, ако няма облагодетелстване от гриндене на арените, на всички ще им писне бързо, бързо. Нали идеята е колкото повече ги бухаш, толкова по-добър да ти става човека в ПвП. Точно като първата част, отключвайки си сам умения и гиър. А тук всичко ти е на готово, едва ли не като на цс.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 20:25
DJ Cat написа: Ами момко, губи се смисъла от това да играеш играта. Всички като започват със всичко отключени, какъв е смисъла ? Първата част беше перфектна. Имаше си няколко арени с минимална разлика в левелите, но поне играеш с героя от ПвЕ кънтента, към когото си се привързал. Иначе, ако няма облагодетелстване от гриндене на арените, на всички ще им писне бързо, бързо. Нали идеята е колкото повече ги бухаш, толкова по-добър да ти става човека в ПвП. Точно като първата част, отключвайки си сам умения и гиър. А тук всичко ти е на готово, едва ли не като на цс. Току що обезсмисли игрането на стотици игри от милиони играчи по света.Какво ще кажеш да играеш пвп просто за победата,да покажеш на другия кой е по-добрия,а? 
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 21:22
DJ Cat написа: Ами момко, губи се смисъла от това да играеш играта. Всички като започват със всичко отключени, какъв е смисъла ? Първата част беше перфектна. Имаше си няколко арени с минимална разлика в левелите, но поне играеш с героя от ПвЕ кънтента, към когото си се привързал. Иначе, ако няма облагодетелстване от гриндене на арените, на всички ще им писне бързо, бързо. Нали идеята е колкото повече ги бухаш, толкова по-добър да ти става човека в ПвП. Точно като първата част, отключвайки си сам умения и гиър. А тук всичко ти е на готово, едва ли не като на цс. Идеята ''момко'', е да победиш. не да си развиваш героя. Идеята е всичко да е балансирано. няма значение колко време си играл, няма значение колко гиър си изфармил, наравно си със всички. Имаш си козметични награди да се радваш ако толкова е важно за теб да ти се променя героя. Начинът да станеш по-добър не е да си с по-добри скилове и гиър, а да се научиш да играеш. В ПвП балансът е най-важният. Диъл уит ит  .
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 19 Авг 2011 22:37
Да, но в ГВ1 имаше и опция да си играеш с другите пичове на арените, които са се занимавали да разучават героя и да му разучават уменията, да го обличат, да му вдигат ниво и т.н. Още повече че 20 левел е символична цифра, но не е като да започнеш на готово. Ако са разумни, ще направят опция в ПвЕ частта да може да се играе ПвП, а отделно да има вариант да го пукаш като цс и да се пускаш с всичко на готово. Мен не ми е кеф всичко да ми е отключено, това не е шутър, затова ако ги има и двата варианта е най-добре. Да не говорим че системата в Warhammer Online е най-добрата която може да е за такъв тип игри, да вдигаш нива докато ПвП-аш. За мен точно най-големите льольовци ще са на ПвП-то, защото започват директно максимално ниво с гиър и само трябва да си разпределят атрибутите.
И какъв ще ти е кефа от играенето ? Няма никаква награда за усилията, които полагаш, просто разпределяш атрибути като гламав и чупиш нубарите. Няма никакъв кеф от цялата работа, трябва да си има опция да си играеш с човечето от ПвЕ частта. Ако няма, пвп-то ще ми писне бързо. Ще ги натроша първия месец и вече съм видял всички скилове на всички герои и ще съм изпорвал всевъзможни тактики.
Maкар че съм почти сигурен че ще има вариант да влизаш и с героя си от ПвЕ, не вярвам да са толкова кухи че да го махнат като опция. Те половината от играчите минимум играят заради пвп, а тази система ще им писне бързо-бързо.
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 07:45
DJ Cat написа: Да, но в ГВ1 имаше и опция да си играеш с другите пичове на арените, които са се занимавали да разучават героя и да му разучават уменията, да го обличат, да му вдигат ниво и т.н. Още повече че 20 левел е символична цифра, но не е като да започнеш на готово. Ако са разумни, ще направят опция в ПвЕ частта да може да се играе ПвП, а отделно да има вариант да го пукаш като цс и да се пускаш с всичко на готово. Мен не ми е кеф всичко да ми е отключено, това не е шутър, затова ако ги има и двата варианта е най-добре. Да не говорим че системата в Warhammer Online е най-добрата която може да е за такъв тип игри, да вдигаш нива докато ПвП-аш. За мен точно най-големите льольовци ще са на ПвП-то, защото започват директно максимално ниво с гиър и само трябва да си разпределят атрибутите.
И какъв ще ти е кефа от играенето ? Няма никаква награда за усилията, които полагаш, просто разпределяш атрибути като гламав и чупиш нубарите. Няма никакъв кеф от цялата работа, трябва да си има опция да си играеш с човечето от ПвЕ частта. Ако няма, пвп-то ще ми писне бързо. Ще ги натроша първия месец и вече съм видял всички скилове на всички герои и ще съм изпорвал всевъзможни тактики.
Maкар че съм почти сигурен че ще има вариант да влизаш и с героя си от ПвЕ, не вярвам да са толкова кухи че да го махнат като опция. Те половината от играчите минимум играят заради пвп, а тази система ще им писне бързо-бързо. Гледай сега, това не е ГВ1, нито е някакъв ''дрес-ъп-дол гейм''. Очевидно е, че компанията се опитва да докаже, че играта е достойна за е-спорт. Ако искаш да си си с ПвЕ гйъра ходи играъ Уърлд-в-Уърлд ПвП-то в ГВ2. До колкото разбрах, там си си с твоя си гиър, скилове и т.н. Като влязат ''льольовците'' в ПвП просто добрите играчи ще ги смажат. Ако ли пък не, значи не са били чак такива ''льольовци''. Наградата за усилията ти е козметична, както и самото удовлетворение, че си победил (престиж). Героят ти няма да стане по-силен ако ти не станеш по-добър, няма значение дали си прекарал 1000 или 10 часа, ако си по-слаб, ще падаш, това е положението. Много хора се отказаха от ГВ1 ПвП-то, понеже не ги пускаха в групи докато не съберат добри скилове, а другите играчи просто ги мачкаха в момента в който се покажеха на арените, заради свръх-лимитираните си възможности откъм създаване на билд, очевидно на дивелъпърите им е дошъл акъла в главата, щом са го оправили във втората част. На хардкор ПвП играчите ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА за ПвЕ наградки. На тях им пука само за победата и престижа. Ако може да не припарват то ПвЕ, на тях ще им е идеално. TL:DR - Тази система ще раздели добрите от посредствените играчи. Няма на какво да разчиташ, освен на собствените си способности, и никакъв гиър или скил няма да промени това.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 09:33
Да, обаче точно така разработчиците си вкарват автогол. Много хора, както и аз наблягат на ПвП и повечето въобще няма да пипнат кампанията. А това, World vs World съм го пропуснал, за какво ставаше въпрос...?
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 11:11
DJ Cat написа: Да, обаче точно така разработчиците си вкарват автогол. Много хора, както и аз наблягат на ПвП и повечето въобще няма да пипнат кампанията. А това, World vs World съм го пропуснал, за какво ставаше въпрос...? Който иска играе ПвП, който иска си цъка кампанията, не виждам как си вкарват автогол, давайки на всеки да играе каквото иска. World vs World, ако не се бъркам, е огромна карта в която се бият 3 ''сървъра'', в който могат да се включват неограничен брой играчи. Това не са балансирани мачове, може да са 50 в 120 в 300, на пример.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 11:16
Това ще е яко, макар от лаг да няма да може да се мърдаш. Ми автогол е, защото на хората ще им омръзне всеки ден едно и също в ПвП без грам разлика. Както на хората им омръзва всеки ден да пукат ЦС, така и това ще омръзне.
Иначе това УвсУ ще е някакъв як лаг фест, така че явно ПвП частта в играта не е за момента, каквото хората биха играли. Дано поне ПвЕ-то да е добро.
Или ако трябва да съм точен, ако това УвсУ е неиграемо или недостатъчно интересно - ГГ. За 2 месеца ще им писне на хората да правят едно и също пвп без да получават от него нищо.
|
|
|
|
 |
CallMeTheSnake
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 12:51
DJ Cat написа: Това ще е яко, макар от лаг да няма да може да се мърдаш. Ми автогол е, защото на хората ще им омръзне всеки ден едно и също в ПвП без грам разлика. Както на хората им омръзва всеки ден да пукат ЦС, така и това ще омръзне.
Иначе това УвсУ ще е някакъв як лаг фест, така че явно ПвП частта в играта не е за момента, каквото хората биха играли. Дано поне ПвЕ-то да е добро.
Или ако трябва да съм точен, ако това УвсУ е неиграемо или недостатъчно интересно - ГГ. За 2 месеца ще им писне на хората да правят едно и също пвп без да получават от него нищо. Изглежда не схващаш идеята на компетитив спортовете.. нищо, простено ти е. Как няма да има разлика? Различни класове, билдове, стилове игра, карти, стратегии... Дали ще е лаг фест не се знае, ще съдя като го видя. Ако на теб ти писне на хардкор ПвП играчите няма, така се разделят кежуълите (аз също съм един от тях, нямам много време за игра) от про играчите.
|
|
|
|
 |
RogueSpeed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 16:16
Идеята не ми харесва. Аз обичам да си цъкам с геройчето, с което си цъкам и ПвЕ.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Guild Wars 2 Публикувано на: 20 Авг 2011 16:23
В гу2 спокойно можеш да си играеш пвп с героя от пве кампанията,няма никакъв проблем.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|