Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Заглавие: Multirama смешна история!
Публикувано на: 08 Авг 2011 14:56

Отивам аз в мултирама и казвам: Ще мога ли да си сложа ново дъно: Asus M4A78LT-M, нова видеокарта: Sapphire Radeon HD 6950 2GB, нов процесор: AMD Phenom II X6 1100T и нова рам Corsair 4GB ddr3 1600MHz, а онзи ми вика :lol: Ами да, ама ние тук имаме по-добра конфигурация и ми показва - http://www.multirama.bg/product/8308/ko ... gamer.html . После пак ми подчертава, че видеокартата на техия компютър била доста по-добра... ахахахах :lol: . Иначе "Мултирама, ние разбираме от компютри".
Ако се чудите защо съм бил балък да отида да ги питам такова нещо... Ами сегашният ми компютър е от там (купих го 2ра ръка на 3 месеца от един друг човек (даже не знаех, че е от мултирама)) и звуковата карта ми беше развалена - десния канал пръщеше. Онзи на сервиза го пробва и казва "да наистина има проблем" ....Така де 2рата им излагация - 2ра седмица не са ми го върнали и им звъннахме, та оправданието им беше "чакаме ново дъно от София"
Чудя се да отида ли и да им кажа да ми сложат някакво дъно, дето е макс 30на лева по-скъпо от това, което "чакат" доставка от София, че ме изнервиха да ги чакам 2 седмици... Така ми се иска да отида при тях да ги напсувам едно хубавичко... Споделете кво да направя :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Multirama смешна история!
Публикувано на: 08 Авг 2011 15:44

Оф и мен вече една седмица ми бавят едно дъно и съм ядосан. Ама не става дума за Мултирама де :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 08 Авг 2011 19:53

Отиди в нормална PC фирма и им тегли една майна и на гаранции и на всичко.... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 20:59

Ми те като те виждат, че си морков много ясно, че ще ти правят номера. Веднъж в DnG един много ми даваше съвети и той, като тоя дето ти е приказвал глупости и аз му се изсмях и си излязох и като погледнах през прозореца, оня седеше зяпнал със смешната си лилава униформа. Поръчвай си по интернет или ако не можеш да сглобяваш иди някъде да ти го направят.

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 08 Авг 2011 21:09

mulirama могът да твърдят каквото си искат, но в действителност са смешници, ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 21:18

Бахахаха, не ме разсмивай бе лаик такъв. Айде в специализирания да посещават хора, които малко от малко отбират от компютри, че повечето сте малко под нивото на баба ми.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2011 22:07

Аз си взимам от Мост поне в София са си стабиларка става дума отивам в сервиза и макс за 3 дена сменят квото требва. Просто подбирай по-големи фирми с стабили сервизи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 00:27

Billy Wonka написа:
ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други

LOL, HP добра марка? Не ме разсмивай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 10:23

thewhitestig написа:
Billy Wonka написа:
ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други

LOL, HP добра марка? Не ме разсмивай.

поне е марка ве виж на кое място в света е лаик ще ми викате

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 11:27

Аз отдавна не се занимавам с обикаляне по магазините и гледане на мазната усмивка на уж специалистите там.
Каквото ми трябва си го поръчвам от интернет, и още на другия ден е при мен.
Доста неща съм поръчвал от различни места и с нито едно съм нямал проблеми.

Профил

Публикувано на: 09 Авг 2011 12:23

Billy Wonka написа:

поне е марка ве виж на кое място в света е лаик ще ми викате

Виж ся, въобще си нямаш представа за какво говориш в момента и бълваш рандъм глупости. В България новите "марковите" настолни конфигурации на HP или Dell примерно се броят на пръсти и в повечето случаи са от типа "домашна мултимедийна система за непретенциозни дейности" или "офис машини", тоест забрави за сериозен гейминг, а и струват прекалено скъпо спрямо една самоделна машина. Голяма част от геймърските PC-та са или самоделки, или от мними "марки" от рода на NEO... HP, ASUS, Dell и и т.н. са на челни места при мобилните компютри, където саморъчните сглобки са на практика невъзможни или поне много трудно осъществими ( в БГ няколко фирми се опитват да сглобяват, ама е съмнителна работа като цяло...) А това, че лаптопите, които се вкарват в БГ са в по-голямата си част или преоценени, или ремаркетирани и се опитват да ни пробутат като нови е друг въпрос...

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 09 Авг 2011 13:04

Billy Wonka написа:
mulirama могът да твърдят каквото си искат, но в действителност са смешници, ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други

Братле разбирам, че имаш нов комп и се кефиш, но все още не си много добър в тази сфера. По-добре почети малко из нета, може и в hardware форума... Не искам да те обидя, но гледам вече имаш няколко FAIL-а :wink: И ако ще говорим за геймърски конфигураций, аз съм се загледал в http://www.alienware.com/Landings/desktops.aspx . Ти виж първата машина струва 1650 лева приблизително, а е с 2x Radeon HD 6950 2GB и 1866MHz рам, а могат да се дадат още 50 долара за i5 2400 или 200 за i5 2500k

Профил

Публикувано на: 09 Авг 2011 13:13

Тая машина докато я докараш до БГ ще ти легне минимум 2500 лева...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 15:02

Butters написа:
Тая машина докато я докараш до БГ ще ти легне минимум 2500 лева...

Да, ама сметни там че са им по-високи заплатите, а цената на тая машина за България е много ниска... Представи си на тях какво им е... Сигурно почти всеки може да си го позволи :lol:

Профил

Публикувано на: 09 Авг 2011 20:09

Представи си, че 95% oт тях не ги ебе, че не са с най-мощната машина която гълта по 1 киловат ток... Като пораснеш и вземеш да даваш по 50 лева за ток от собствения си джоб на месец само заради настолния си кютюк ще видиш ква е яка тръпка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 07:53

Butters написа:
Представи си, че 95% oт тях не ги ебе, че не са с най-мощната машина която гълта по 1 киловат ток... Като пораснеш и вземеш да даваш по 50 лева за ток от собствения си джоб на месец само заради настолния си кютюк ще видиш ква е яка тръпка.

офф боже твърде трудно е да профължа спора с теб. ако искаш си взимай компютри (не, че ми пука) от мултирама ли от дето си искаш, но марковото си е марково колкото и да отричаш. Примерно асус имат доста прилична сделка на комп в бг и асус е фирма, която е тествала всичко и гарантира, че ще работи без проблем. This is all about, но винаги същесвува варианта и ти сам да си сглобиш компютър

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 00:35

Новите интел процесори са по 32 nm технология и са доста по-икономични като консумация на ток и преграване. С едно захранванце 650в ще си прекаш без проблеми с 2500к и видео гхт 560.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2011 20:45

Още не са ми го върнали.... Е поне мисля позитивно :lol: . Ако не намерят дъно ще ми дадат нова конфигурация :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2011 22:28

Максимум 1 месец могат да те бявят. Може да ги съдиш вече

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2011 22:14

От мултирама веднъж само съм опитвал да пазарувам, и продавач-консултантът толкоз ми се набра, щеше да ме набие още малко, само щото му зададох въпроси на които не знаеше отговора :|

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com