Автор |
Съобщение |
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 14:56
Отивам аз в мултирама и казвам: Ще мога ли да си сложа ново дъно: Asus M4A78LT-M, нова видеокарта: Sapphire Radeon HD 6950 2GB, нов процесор: AMD Phenom II X6 1100T и нова рам Corsair 4GB ddr3 1600MHz, а онзи ми вика Ами да, ама ние тук имаме по-добра конфигурация и ми показва - http://www.multirama.bg/product/8308/ko ... gamer.html . После пак ми подчертава, че видеокартата на техия компютър била доста по-добра... ахахахах . Иначе "Мултирама, ние разбираме от компютри". Ако се чудите защо съм бил балък да отида да ги питам такова нещо... Ами сегашният ми компютър е от там (купих го 2ра ръка на 3 месеца от един друг човек (даже не знаех, че е от мултирама)) и звуковата карта ми беше развалена - десния канал пръщеше. Онзи на сервиза го пробва и казва "да наистина има проблем" ....Така де 2рата им излагация - 2ра седмица не са ми го върнали и им звъннахме, та оправданието им беше "чакаме ново дъно от София" Чудя се да отида ли и да им кажа да ми сложат някакво дъно, дето е макс 30на лева по-скъпо от това, което "чакат" доставка от София, че ме изнервиха да ги чакам 2 седмици... Така ми се иска да отида при тях да ги напсувам едно хубавичко... Споделете кво да направя
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 15:44
Оф и мен вече една седмица ми бавят едно дъно и съм ядосан. Ама не става дума за Мултирама де
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 19:53
Отиди в нормална PC фирма и им тегли една майна и на гаранции и на всичко....
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 20:59
Ми те като те виждат, че си морков много ясно, че ще ти правят номера. Веднъж в DnG един много ми даваше съвети и той, като тоя дето ти е приказвал глупости и аз му се изсмях и си излязох и като погледнах през прозореца, оня седеше зяпнал със смешната си лилава униформа. Поръчвай си по интернет или ако не можеш да сглобяваш иди някъде да ти го направят.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
В момента играе: на компютъра
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 21:09
mulirama могът да твърдят каквото си искат, но в действителност са смешници, ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 21:18
Бахахаха, не ме разсмивай бе лаик такъв. Айде в специализирания да посещават хора, които малко от малко отбират от компютри, че повечето сте малко под нивото на баба ми.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Авг 2011 22:07
Аз си взимам от Мост поне в София са си стабиларка става дума отивам в сервиза и макс за 3 дена сменят квото требва. Просто подбирай по-големи фирми с стабили сервизи.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
thewhitestig
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 00:27
Billy Wonka написа: ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други LOL, HP добра марка? Не ме разсмивай.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 10:23
thewhitestig написа: Billy Wonka написа: ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други LOL, HP добра марка? Не ме разсмивай. поне е марка ве виж на кое място в света е лаик ще ми викате
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 11:27
Аз отдавна не се занимавам с обикаляне по магазините и гледане на мазната усмивка на уж специалистите там. Каквото ми трябва си го поръчвам от интернет, и още на другия ден е при мен. Доста неща съм поръчвал от различни места и с нито едно съм нямал проблеми.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 12:23
Billy Wonka написа:
поне е марка ве виж на кое място в света е лаик ще ми викате
Виж ся, въобще си нямаш представа за какво говориш в момента и бълваш рандъм глупости. В България новите "марковите" настолни конфигурации на HP или Dell примерно се броят на пръсти и в повечето случаи са от типа "домашна мултимедийна система за непретенциозни дейности" или "офис машини", тоест забрави за сериозен гейминг, а и струват прекалено скъпо спрямо една самоделна машина. Голяма част от геймърските PC-та са или самоделки, или от мними "марки" от рода на NEO... HP, ASUS, Dell и и т.н. са на челни места при мобилните компютри, където саморъчните сглобки са на практика невъзможни или поне много трудно осъществими ( в БГ няколко фирми се опитват да сглобяват, ама е съмнителна работа като цяло...) А това, че лаптопите, които се вкарват в БГ са в по-голямата си част или преоценени, или ремаркетирани и се опитват да ни пробутат като нови е друг въпрос...
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 13:04
Billy Wonka написа: mulirama могът да твърдят каквото си искат, но в действителност са смешници, ако искате добри конфигурации си има марки като HP ASUS и мн. други Братле разбирам, че имаш нов комп и се кефиш, но все още не си много добър в тази сфера. По-добре почети малко из нета, може и в hardware форума... Не искам да те обидя, но гледам вече имаш няколко FAIL-а И ако ще говорим за геймърски конфигураций, аз съм се загледал в http://www.alienware.com/Landings/desktops.aspx . Ти виж първата машина струва 1650 лева приблизително, а е с 2x Radeon HD 6950 2GB и 1866MHz рам, а могат да се дадат още 50 долара за i5 2400 или 200 за i5 2500k
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 13:13
Тая машина докато я докараш до БГ ще ти легне минимум 2500 лева...
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 15:02
Butters написа: Тая машина докато я докараш до БГ ще ти легне минимум 2500 лева... Да, ама сметни там че са им по-високи заплатите, а цената на тая машина за България е много ниска... Представи си на тях какво им е... Сигурно почти всеки може да си го позволи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 09 Авг 2011 20:09
Представи си, че 95% oт тях не ги ебе, че не са с най-мощната машина която гълта по 1 киловат ток... Като пораснеш и вземеш да даваш по 50 лева за ток от собствения си джоб на месец само заради настолния си кютюк ще видиш ква е яка тръпка.
|
|
|
|
|
Infernal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 10 Авг 2011 07:53
Butters написа: Представи си, че 95% oт тях не ги ебе, че не са с най-мощната машина която гълта по 1 киловат ток... Като пораснеш и вземеш да даваш по 50 лева за ток от собствения си джоб на месец само заради настолния си кютюк ще видиш ква е яка тръпка. офф боже твърде трудно е да профължа спора с теб. ако искаш си взимай компютри (не, че ми пука) от мултирама ли от дето си искаш, но марковото си е марково колкото и да отричаш. Примерно асус имат доста прилична сделка на комп в бг и асус е фирма, която е тествала всичко и гарантира, че ще работи без проблем. This is all about, но винаги същесвува варианта и ти сам да си сглобиш компютър
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 11 Авг 2011 00:35
Новите интел процесори са по 32 nm технология и са доста по-икономични като консумация на ток и преграване. С едно захранванце 650в ще си прекаш без проблеми с 2500к и видео гхт 560.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 14 Авг 2011 20:45
Още не са ми го върнали.... Е поне мисля позитивно . Ако не намерят дъно ще ми дадат нова конфигурация
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 15 Авг 2011 22:28
Максимум 1 месец могат да те бявят. Може да ги съдиш вече
|
|
|
|
|
Grrr
|
|
|
|
Заглавие: Re: Multirama смешна история! Публикувано на: 08 Сеп 2011 22:14
От мултирама веднъж само съм опитвал да пазарувам, и продавач-консултантът толкоз ми се набра, щеше да ме набие още малко, само щото му зададох въпроси на които не знаеше отговора
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|