Mass Effect 3

Игри за PC
Публикувай отговор
DJ Cat

Re: Mass Effect 3

Мнение от DJ Cat »

Първите 3 и последната са директно за главна роля в Грозната Бети.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Аватар
BadZealot
В момента играе: Според теб?

Мнение от BadZealot »

За женския персонаж си гласувах за 6-та.
Мулти??!! Това никак не ми харесва....
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
Draksis

Мнение от Draksis »

Мултито ще се разпространява като DLC.

Thread.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Draksis написа:Мултито ще се разпространява като DLC.

Thread.
Are these nikkas serious?
SniperDwarf91

Мнение от SniperDwarf91 »

Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, Bioware. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората.
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

SniperDwarf91 написа:Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, момци. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората.
И без multiplayer achievement-и on release!
Аватар
Kirilicata2012
В момента играе: 4chan

Мнение от Kirilicata2012 »

SniperDwarf91 написа:Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, Bioware. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората.
Е то мултиплеър да не се прави за по-малко от месец. Просто го отлагат малко, за да не писнат всички фенове.
Im back 8)
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

Kirilicata2012 написа:
SniperDwarf91 написа:Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, Bioware. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората.
Е то мултиплеър да не се прави за по-малко от месец. Просто го отлагат малко, за да не писнат всички фенове.
Което пак е тъпо от страна на EA. Тоест очакват CoD/Gears/Halo/Killzone/etc феновете да скочат в момента в който обявят Multiplayer DLC(щото очевидно се целят във закоравелите шутър фенове с него, то няма други), да вземат играта за 60 долара(със сингъл които повечето от тях няма да погледнат) + DLC което като нищо ще е много солено само и само да играят мулти дето вече са го играли във Gears of War и куп други игри.. И пак - are those nikkas serious? Очевидно се вдъхновяват от сингъл-only франчайзи дето по-късно са добавили мулти(Assassins Creed, Uncharted), ама явно са пропуснали, че нито Ubisoft, нито Naughty Dog/Sony пуснаха мултито като DLC. :lol:
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

http://www.youtube.com/watch?v=5JHaeXzFyco

Така нареченото "скрито видео", което "улових" от Twitter страницата на ME3. Има неща, които знаем и неща за които поне аз не знаех. Четете и научете.

Във Facebook се прави група за това, тази песен:
http://www.youtube.com/watch?v=HeY-2ovpF9c
... да бъде включена в ME3, като Easter Egg.

https://www.facebook.com/pages/Commande ... 33?sk=info

Допълнителните нива към Multiplayer DLC-то, може да бъдат за Co-оp или Survival Mode, но това е само слух.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

http://www.gamereactor.eu/news/8294/Bio ... 40b457ebb1
Bioware becomes EA label
placing it next to EA Games, EA Sports and EA Play
:lol: :lol: :lol:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
Danivanov
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Be International Orthodox Worldwide Array Replica Entertainer - BIOWARE :)
Draksis

Мнение от Draksis »

Крайно време беше.

Да се обяви публично, имам предвид.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

->Изход<- написа:http://www.gamereactor.eu/news/8294/Bioware+becomes+EA+label/?sid=b59d51c374cde69b6f3b7b40b457ebb1
Bioware becomes EA label
placing it next to EA Games, EA Sports and EA Play
:lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

^so true^
:roll:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Значи дотук с надеждите ми за ДА поредицата. За МЕ 3 няма какво да коментирам, отдавна си споделих, че ще е могъщо лайно.
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

DJ Cat написа:Значи дотук с надеждите ми за ДА поредицата. За МЕ 3 няма какво да коментирам, отдавна си споделих, че ще е могъщо лайно.
Що да е лайно? Сподели още веднъж, че пишеш малко хлапашки...
Draksis

Мнение от Draksis »

Според мен визира опитът на играта да се хареса на масите (усилен екшън, мултиплейър, новините и интервютата около "Разгледахме много игри за вдъхновeние като CoD, Assassin's Creed, Battlefield, Gears of War").
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Danivanov
Обратна връзка:

Мнение от Danivanov »

Draksis написа:Според мен визира опитът на играта да се хареса на масите (усилен екшън, мултиплейър, новините и интервютата около "Разгледахме много игри за вдъхновeние като CoD, Assassin's Creed, Battlefield, Gears of War").
Игрите трябва да бъдат достъпни за всеки. Това е формулата, която направи Blizz и заглавията им едни от най-продаваните и любимите ни, въпреки, че почти цялата StarCraft вселена е изкопирана от Warhammer-овата. Истината е в това да запазиш нещата, които са се харесали на феновете и да ги направиш по-удобни за "консумиране" от запознаващите се с тях.

Има някои подозрителни неща за ME3, но пък чак да е "могъщо лайно"... Brink е могъщо лайно.
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Ами защото ще е лайно. Играта ще е експанжън на втора част, с почти нищо ново откъм арсенал, без едно ново умение, без реално засилени рпг елементи и статистики и без много нови персонажи, а главно от старите, които са посредствени и скучни, ако го кажа по-снизходително.

Мързели, искат само парички, а нищо не правят, а разчитат на името си. То само като ги видя какви са застреляни по-интервютата и ми става ясно.

Споменах ли че ще има мулти ? Направо като си чета поста ме е яд че щя и изтегля.
Публикувай отговор