Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 04 Авг 2011 20:00
Първите 3 и последната са директно за главна роля в Грозната Бети.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 10:38
|
|
|
|
 |
BadZealot
|
 |
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 11:21
За женския персонаж си гласувах за 6-та. Мулти??!! Това никак не ми харесва....
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 11:51
Мултито ще се разпространява като DLC. Thread.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 11:53
Draksis написа: Мултито ще се разпространява като DLC. Thread.Are these nikkas serious?
|
|
|
|
 |
SniperDwarf91
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 11:58
Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, Bioware. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 12:14
SniperDwarf91 написа: Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, момци. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората. И без multiplayer achievement-и on release!
|
|
|
|
 |
Kirilicata2012
|
 |
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 12:21
SniperDwarf91 написа: Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, Bioware. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората. Е то мултиплеър да не се прави за по-малко от месец. Просто го отлагат малко, за да не писнат всички фенове.
___________________________________ Im back
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Авг 2011 12:34
Kirilicata2012 написа: SniperDwarf91 написа: Да ви имам големия зор да танцувате върху тънък лед, Bioware. Но поне ако го пуснат като DLC, ще могат първо да направят кампанията като хората. Е то мултиплеър да не се прави за по-малко от месец. Просто го отлагат малко, за да не писнат всички фенове. Което пак е тъпо от страна на EA. Тоест очакват CoD/Gears/Halo/Killzone/etc феновете да скочат в момента в който обявят Multiplayer DLC(щото очевидно се целят във закоравелите шутър фенове с него, то няма други), да вземат играта за 60 долара(със сингъл които повечето от тях няма да погледнат) + DLC което като нищо ще е много солено само и само да играят мулти дето вече са го играли във Gears of War и куп други игри.. И пак - are those nikkas serious? Очевидно се вдъхновяват от сингъл-only франчайзи дето по-късно са добавили мулти(Assassins Creed, Uncharted), ама явно са пропуснали, че нито Ubisoft, нито Naughty Dog/Sony пуснаха мултито като DLC. 
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 01:08
http://www.gamereactor.eu/news/8294/Bio ... 40b457ebb1Цитат: Bioware becomes EA label placing it next to EA Games, EA Sports and EA Play

|
|
 |
Danivanov
|
 |
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 01:13
Be International Orthodox Worldwide Array Replica Entertainer - BIOWARE 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 02:02
Крайно време беше.
Да се обяви публично, имам предвид.
|
|
|
|
 |
John-117
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 09:40
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 14:30
^so true^ ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 16:38
Значи дотук с надеждите ми за ДА поредицата. За МЕ 3 няма какво да коментирам, отдавна си споделих, че ще е могъщо лайно.
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 17:06
DJ Cat написа: Значи дотук с надеждите ми за ДА поредицата. За МЕ 3 няма какво да коментирам, отдавна си споделих, че ще е могъщо лайно. Що да е лайно? Сподели още веднъж, че пишеш малко хлапашки...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 17:08
Според мен визира опитът на играта да се хареса на масите (усилен екшън, мултиплейър, новините и интервютата около "Разгледахме много игри за вдъхновeние като CoD, Assassin's Creed, Battlefield, Gears of War").
|
|
|
|
 |
Danivanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 17:20
Draksis написа: Според мен визира опитът на играта да се хареса на масите (усилен екшън, мултиплейър, новините и интервютата около "Разгледахме много игри за вдъхновeние като CoD, Assassin's Creed, Battlefield, Gears of War"). Игрите трябва да бъдат достъпни за всеки. Това е формулата, която направи Blizz и заглавията им едни от най-продаваните и любимите ни, въпреки, че почти цялата StarCraft вселена е изкопирана от Warhammer-овата. Истината е в това да запазиш нещата, които са се харесали на феновете и да ги направиш по-удобни за "консумиране" от запознаващите се с тях. Има някои подозрителни неща за ME3, но пък чак да е "могъщо лайно"... Brink е могъщо лайно.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Авг 2011 18:14
Ами защото ще е лайно. Играта ще е експанжън на втора част, с почти нищо ново откъм арсенал, без едно ново умение, без реално засилени рпг елементи и статистики и без много нови персонажи, а главно от старите, които са посредствени и скучни, ако го кажа по-снизходително.
Мързели, искат само парички, а нищо не правят, а разчитат на името си. То само като ги видя какви са застреляни по-интервютата и ми става ясно.
Споменах ли че ще има мулти ? Направо като си чета поста ме е яд че щя и изтегля.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|