До Минотавъра...

Нещата от живота
Публикувай отговор

Тъп ли е Минотавъра

да.
3
7%
много е тъп
4
10%
не ми се говори за тоз идиот
4
10%
сигурно
11
26%
гавра на майката природата
9
21%
той е грешка на баща си (който и да е)
2
5%
той е плод на спукан ефтин презерватив
9
21%

Общо гласове: 42

->Изход<-

Re: До Минотавъра...

Мнение от ->Изход<- »

С цялото ти неадекватно поведение викаш на човека "дебил". През хуя ми е как си замазал положението после. Оставаш си тъп.
После обвини Хамзо. По твоята логика и момичето е винотно. Отучастниците за теб виновни бяха всички...без теб :lol: Аре като си лайно поне си мери приказките. Тоя път се размина леко, ама утре приятелката на някоя мутра ще се мъчиш да задяваш отчаяно и вече ще си изядеш боя. :lol:
На 27 си, стига рева за пари. Като станеш на 40 пак ли 5-членното ти семейство ще ти е оправдание? Да то туря на майка ти :lol:

Аре, аз лягам, че утре ще е дълъг ден. Поне, че темата ми оправи настроението, така не съм се смял от бая време :lol:
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Минотавъра
В момента играе: Mozilla Firefox
Обратна връзка:

Мнение от Минотавъра »

Не съм длъжен да ти давам обяснение какво съм говорил с Тедо. Това си е между него и мен.

До известна степен всички имат вина за случилото се. Аз съм сгафил, Гошо е недоразбрал, Тедо е действал без да мисли. Моят проблем е, че не разбрах къде точно съм сгрешил, та се наложи да ми обяснят. Когато ми стана ясно се извиних на всички засегнати.

Не те знам на колко си години, ама си толкоз тъп, че не се траеш. Ако на теб мама и татко ти купуват нещата, при други не е така. Бедността не за гавра. Много ми се иска и ти да попаднеш в моето положение, та да видиш какво е отговорност и недоимък.

И още нещо: За мен можеш да говориш каквото си искаш, аз не се засягам, но бог да ти е на помощ ако продължиш да обиждаш майка ми.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Тоя па Тедо колко е сдухан, че приятелката му е курва. Кои ти е виновен че ходиш с курва, а това че момиче ходи с някв не значи че не може да го сваляш. Това дали ще поддаде вече зависи само от момичето и това че монотавъра е свалял курвата ти трябва да те прави горд вместо да се пениш като възбудена Цензура. Ходи да счупиш 2 та крака на приателката си ако иска още да е с теб вместо да правиш панаири тука.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Абе как може за 12 часа тая тема да получи толкова отговори. Дори нямам желание да прочета първия пост, пък к'во остава са тези след него.
vanmx

Мнение от vanmx »

Това е първата забавна тема във форума за тая година :D
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Минотавърче, споменаването на Бог с малка буква съвсем ми затвърди вижданията, че си загорел нещастник, с извратено чувство за хумор и смятам, че просто трябва да izlezesh и да спреш да се излагаш тука.
WeAreGettingClose
Разум

Мнение от Разум »

Колко мъка има на тоя свят,пази боже :-o
И оня не беше ли аниме педофила на тоя форум :| С какъв мозък той говори за ,,асоциалност"
Малко смешно като се замислиш
Иначе супер,има комедия,драма,екшън,трагедия,наистина добра тема :lol:
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Teмата е абсолютния култ. Гледаш, риъл лайфа крие свойте рискове...
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Мr.Anderson

Мнение от Мr.Anderson »

iddqd написа:Тоя па Тедо колко е сдухан, че приятелката му е курва. Кои ти е виновен че ходиш с курва, а това че момиче ходи с някв не значи че не може да го сваляш. Това дали ще поддаде вече зависи само от момичето и това че монотавъра е свалял курвата ти трябва да те прави горд вместо да се пениш като възбудена Цензура. Ходи да счупиш 2 та крака на приателката си ако иска още да е с теб вместо да правиш панаири тука.
Wise words, young man. Wise words.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
->Изход<-

Re:

Мнение от ->Изход<- »

Минотавъра написа:
Не те знам на колко си години, ама си толкоз тъп, че не се траеш.
И още нещо: За мен можеш да говориш каквото си искаш, аз не се засягам, но бог да ти е на помощ ако продължиш да обиждаш майка ми.
А бе момченце, има ли нужда да ти обяснявам, че ти си:
1)Нагъл
2)Ограничен
3)Плагиат
4)Лъжец
5)Асоциален
6)И говориш как най-важното в живота са парите и властта, няма да се ожениш и живееш само за себе си :lol:
И при всичко това викаш, че аз съм толкоз тъп, че не се трае и на мен Бог да ми е на помощ :lol:
Вярно, да чукам на дърво и да пази Бог да не стана на твоето положение, щото верно си е ебало майката.

ЕДИТ: Мога да те псувам на каквото си искам, за това, че и майка си еби, и себе си еби :lol:
В крайна сметка те ругая, защото ми е скучно и освен това е забавно 8) Обаче няма да е лошо да помислиш над това, което казвам. Не, че ще го направиш. Не искам да ти дам полезен съвет (а всъщност мога, наистина) защото след като видях как не зачиташ чуждите заслуги (кака сийка) не искам да имам нищо общо с теб. А след всичкото, дето си ми го казвал през годините и надменното ти отношение ми е приятно по някакъв извратен начин да те гледам как се мъчиш.
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Тая тема върви чудесно с кафе, цигарка и бисквитки Орео. Хубаво се посмях за събуждане
I am willing to believe they would pay for a smile
Аватар
Hurricane922
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness

Мнение от Hurricane922 »

Sad minotaur
Изображение

Dumb chameleon
Изображение
And Tedi Bear loser
Изображение
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Ех, форумна интрижка.. Доста време мина от последната такава. Единственото притеснително нещо е, че действащите лица всъщност не са на 13-14 години. :?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Re:

Мнение от The Grim Reaper »

Минотавъра написа:Гошо ме обвини, че съм бил твърде груб и съм го злепоставил пред момичето.
А?!

Сега ше го изкараш, че Гошо е свалял момичето, а?
Ти колко си долен, ще се накефя ако Теди Педи те размаже
и извика Грийнпийс да те избутат обратно в морето :!:

Дразни ме как продължаваш да се оправдаваш, че и да просиш съжаление.
Донякъде всички били виновни. Абе признай си че се осра бе, жалкар :!:

Обичам тази тема. :lol:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Фак! Ама целия шит бил 100% истински?!?!?!?! :shock: Аз що си помислих, че пак е някакъв опит за спам... Anyway...

Der Meister написа:Изображение
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Аре бе, нека всички подкрепим Теди ПЕди в подписите си!
ДАВАЙ, ТЕДИ ПЕДИ, С ТЕБ СМЕ

Минотавъра » 21:46 » Момчета, това не е смешно бе. Аз ДЕЙСТВИТЕЛНО съжалявам, че действията ми са били интерпретирани като опит за свалка.
Шляпал си момичето по задника бе, простак :lol: Сигурно и гладно си гледал :lol:
Всички били виновни. Да, че са излезли с теб :lol: Ако разкажеш историята още 10 пъти сигурно ще изкараш, че момичето ти се е натискало и ти си я изрязал и за това е цялата работа :lol:
Минотавъра е девствен, ебаси :lol:
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Съселче написа:Тая тема върви чудесно с кафе, цигарка и бисквитки Орео. Хубаво се посмях за събуждане
Първо я отлеепяш, после я облизваш, след това я потапяш в млякото и я изяяяждаш. Мммммммммм, вкусно.

Минотавъре, учи се от бисквитите !
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

blackmaster написа: Съселче - първо я отлеепяш, после я облизваш, след това я потапяш в млякото и я изяяяждаш. Мммммммммм, вкусно.
:lol: :lol: :lol:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Съселче написа:Тая тема върви чудесно с кафе, цигарка и бисквитки Орео. Хубаво се посмях за събуждане
Мамка му стара, точно със същата комбинация седнах тая сутрин да я чета!!!!! А, и много пушиш....

@High Voltage сега сме сад, че я рипортна :( Админа ше я затрие, а стана голям епикнес

Изображение
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Карай, нова ще пуснем :lol:
Публикувай отговор