До Минотавъра...
До Минотавъра...
Ей Алехандро грозен дърт безработен нещасник за какво си се зарибявал с приятелката ми ако те намеря във варна няма да те оставя с един здрав крайник нека се надяваме че няма да те видя за да си останеш здрав ,а не осакатен за почти цял живот.Доколкото разбрах си бил доста брадясал льохман който явно няма пари за едно бикче за еднократна употреба да си махнеш вашливата брада да не говорим за по надолу колко си обрасъл сигурно , а и като казаха какви си ги говорил за мен просто ще ти счупя двата крака заради това че неможеш да си мериш приказките а двете раце заради това че си зарибявал приятелката.ТЪП ,ГРОЗЕН, ГНУСЕН, ЦАЙСАТ , НЕСКОПОСАН ,МАЗЕН ,ГРОБАРСКИ ЧИКИДЖИЯ .ДА ТИ ГО РЪГНА НА МАЙКАТИ В ИНВАЛИДНАТА УСТА. Майкати колко пъти се е ебала с комшийте ти ? а ти сигурен ли си че баща ти не е комшията ти или този който живее под теб ?дано да ти увехне малката безработна пишка която я дървиш само за да се изпикаеш , и после пак да я прибереш в миризливите ти малки мазни гащички. ааа да не забравя изкъпи се че се оплакват че миришеш на овчарска купел нескопосан идиот тръгнал да се мери с по-високата класа от него. "нещасник" ако имаш някакъв проблем след това аз съм в кв.аспарухово ела ще се разберем по скайпа каде и кога ако имаш смелост де ... 
 макар че ме съмнява но все пак надеждата умира последна както и ти с нея ! чакам отговор от теб.

- Kirilicata2012
 - В момента играе: 4chan

Re: До Минотавъра...
Имайки предвид, че той хъресва игри като Star Wars TOR значи приятелката ти не е голяма хубавица.  

Im back 

- 
				Минотавъра
 - В момента играе: Mozilla Firefox
 - Обратна връзка:

Ничия приятелка не съм зарибявал, нито съм имал намерение да те обидя. Пратих ти ЛС, дай да се разберем по скайпа и да не правим сеир на хората.

Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

- 
				Serious Sam 1.0

Кво значи тва ''tl;dr"?bulLshi7 написа:tl;dr дееба тва ограничение
- odojitoo
 - В момента играе: PES 2010,Mass Effect 2,The Godfather 2

Минотавъра много пъти ни е помагал така да се каже !!! Той НЕ заслужава такава анти тема !!!

May the Force be with you!

- 
				Минотавъра
 - Обратна връзка:

Това е РСМ, всеки заслужава анти-тема 
Конкретно този случай обаче е недоразумение - никога не съм зарибявал приятелката му и дори не съм имал намерението да го правя. Хамелеонът (Гошо) може да потвърди, той беше с нас през цялото време.

Конкретно този случай обаче е недоразумение - никога не съм зарибявал приятелката му и дори не съм имал намерението да го правя. Хамелеонът (Гошо) може да потвърди, той беше с нас през цялото време.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...

- 
				Мr.Anderson

Абе, я хванете и се ступайте хубавичката...

Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.

- 
				THE KING OF TIME
 - Обратна връзка:

Авторе, много си жалък, наистина-първо това определено не е мястото да се надъхваш на някого. Второ-убеден съм, че само на приказки си голям, стила ти на писане е на ниво детска градина, граматика за тебе е чужда дума, а препинателните знаци ги нямаш за нищо. Дотук с протокола-надявам се безработицата, която няколко пъти повтори да те удари с пълна сила, тогава ще пееш друга песен....Пуберски истории....

Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Ся прочетох първия пост и ми стана ясно, че автора е мега комплексирания тип.  Тва че толкова се ежи, щото някой му говорил с приятелката, значи че едва ли има шанс да си намери нова, ако тая го напусне за Минотавъра. Също така щом приятелката на OP-то се оставя да бъде "зарибявана" от такъв като Минотавъра, следва че и тя не е първа хубост и няма потенциал за някое нормално момче, което не се прави на битка във форум за компютърни игри. Така че Минотавъре, никой нищо няма да ти направи ако тръгнеш с тая, но знай че ще те смени за първия тьофлек, който е с една класа над тебе. Имай го предвид. И още нещо авторе - Минотавъра познава Ноктурно, който има карта с 50% намаление на билетите за влак.

LA COKA

- Love_Kittens
 - В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

tedo_rs Ти вярно си много жалък, но и смешен!

- the_presator
 - В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
 - Обратна връзка:

- 
				Минотавъра
 - Обратна връзка:

"Такъв като Минотавъра" ли? Че какво ми е бе, колега?bulLshi7 написа:Ся прочетох първия пост и ми стана ясно, че автора е мега комплексирания тип. Тва че толкова се ежи, щото някой му говорил с приятелката, значи че едва ли има шанс да си намери нова, ако тая го напусне за Минотавъра. Също така щом приятелката на OP-то се оставя да бъде "зарибявана" от такъв като Минотавъра, следва че и тя не е първа хубост и няма потенциал за някое нормално момче, което не се прави на битка във форум за компютърни игри. Така че Минотавъре, никой нищо няма да ти направи ако тръгнеш с тая, но знай че ще те смени за първия тьофлек, който е с една класа над тебе. Имай го предвид. И още нещо авторе - Минотавъра познава Ноктурно, който има карта с 50% намаление на билетите за влак.
Това настрана, никога не съм имал намерение да тръгна с приятелката му. Не съм я свалял, зарибявал, дори не съм намеквал че желая връзка с нея и всъщност даже не й знам името. Видяхме се за няколко часа, колкото да посрещна нея и Хамелеона на гарата и да им покажа града. Нищо повече не е станало и никакъв интимен контакт не съм инициирал. Просто тоя е ревнив до безбожност и вижда конкуренти там където няма никакви. Писах му в скайпа да се чуем, барем го уредим това недоразумение.
Що бе, забавно еHigh_voltage написа:СПРЕТЕ
ДА ПИШЕТЕ
В ТЕМАТА
моля ви![]()

Айде бе, ще спираме да пишем... Ако се получи такъв водовъртеж както с BlooD_RaYNe_Mai или както там се пишеше, форума пак ще живне малко. 

私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!

- Liberty
 - В момента играе: League of Legends
 - Обратна връзка:

Аре да го биеме тоя, ебати отворкото  

http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!

Ghost reporting!
- Jedi Knight
 - В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
 - Обратна връзка:

Почти съм убеден, че въпросната беше див трол.Draksis написа:Айде бе, ще спираме да пишем... Ако се получи такъв водовъртеж както с BlooD_RaYNe_Mai или както там се пишеше, форума пак ще живне малко.
Както и да е, темата е невероятно забавна, MOAR!
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- blackmaster
 - В момента играе: Red alert 3

Еееееее там беше нещо велико, а и да не забравяме, че и Сентрито участва в тази тема !

ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..

Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
- 
				Минотавъра
 - Обратна връзка:

Въпросът е, защо ревнивият любовник си мисли така? Кой го е излъгал, че свалям приятелката му? Кой подмята такива компромати и петни честта ми?
То няма много заподозрени де - само Хамелеонът може да е. Той нещо се е покрил напоследък, но възнамерявам да го хвана за врата и да го накарам публично да обясни защо разпространява клевети.

То няма много заподозрени де - само Хамелеонът може да е. Той нещо се е покрил напоследък, но възнамерявам да го хвана за врата и да го накарам публично да обясни защо разпространява клевети.

Авторе, ти с какъв акъл пускаш приятелката ти да седне на кура на Минотавъра, а после се пениш из форума  

100% загорелия минотавър е бил опортюнист и е изгубил девствеността си, така че поздравления, мен

100% загорелия минотавър е бил опортюнист и е изгубил девствеността си, така че поздравления, мен
Spoiler for : 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
....................