Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 27 Ное 2010 17:08
не ве 100 про си е съвсем наред, иначе нямаше да говорят за него непрекъснато
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 28 Ное 2010 12:56
Tiny написа: Warbringer написа: Мисля, че Мърл е мъртъв. Все пак му липсва цяла китка, деба... Много силен епизод. Доколкото разбрах от сцената в апартамента, той си е обгорил раната... Да, прав си. Пак ми се вижда граничещо с невъзможното :Р Все пак, пича по всякаква логика трябва да изпадне в шок веднъж когато си отреже китката и втори път когато си обгаря раната. Все пак, тва не е като да си порежеш пръста и го намажеш със спирт, да го еба :/ Ама да, като по филмите, нали, ясно тва :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 29 Ное 2010 11:13
Новият епизод не беше зле, обаче ставам все по-притеснен, че тоя сезон няма да видим моторна резачка
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 29 Ное 2010 17:10
Warbringer написа: Да, прав си. Пак ми се вижда граничещо с невъзможното :Р Все пак, пича по всякаква логика трябва да изпадне в шок веднъж когато си отреже китката и втори път когато си обгаря раната. Все пак, тва не е като да си порежеш пръста и го намажеш със спирт, да го еба :/ Ама да, като по филмите, нали, ясно тва :Р Понякога, не често, но... При свръх тежка травма мозъка ти може да 'изключи' болката в името на това да действаш бързо и да се спасиш. Известни са достатъчно такива случаи, като този з акойто съм чел е с туристка, паднала от много високо. Троши си и двата крака, кърви като прасе от разкъсвания и не е усещала никаква болка. Довлачила се е до пътека, където я намерили, като докато е лазела е усещала болка от камъни / трънаци. Абе пак шок, ама по-иначе Това специално състояние на духа и тялото може да позволи на човек да преживее луд сценарий и да крашне едва след като намери сигурност.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 30 Ное 2010 12:57
м, последния епизод нещо не ме накефи в смисъл драмата много идва, а екшън нямаше никакъв, добре че поне накрая се случи убер интересното нещо
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 07 Дек 2010 14:08
Сезонът свърши, а аз така и не си видях моторната резачка. Сега ще съм тъжно зомби
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 07 Дек 2010 22:56
Хич не ми хареса накъде зави серияла. Екшъна се изпари. Драма на макс. Още от средата на епизода беше болезнено ясно какво ще стане. I am disappoint
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 09 Дек 2010 13:17
и аз така някъв екшън, гръмнаха 2-3 зомбита отдалече на измъкване и тва е...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 09 Дек 2010 15:50
I told ya tiny написа: Сълзливостта е основното в комикса, така че сериалът се очертава да бъде Battlestar Galactica-та на зомби жанра.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 09 Дек 2010 23:56
Да де, ама Battlestar-ът го докарваше на ниво и трогваше, а тука... ЗОМБИТА БЕ, КОПЕЛЕ, от това ли ше ми правят драма...
Искам си резачката.
|
|
|
|
|
NeoRage-X
|
|
В момента играе: MGS GT5
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 10 Яну 2011 14:42
Какво направиха тия хора !? Чакаме си 2рият сезон и това си е. Някой да има инфо евентуално кога ще видим епизод 1 ?
|
|
|
|
|
Rostik79
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 10 Яну 2011 16:32
Според IMDB - има втори сезон от 13 епизода: http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes#season-2EDIT: Сега видях, че датите за излъчване са чак за ноември, 2011 г. От самия канал AMC са дали "зелена светлина" за втория сезон, но по няколко причини е насрочен чак за есента на 2011-та. Едната е, че го гласят да е в центъра на някакъв филмов хорър-вестивал (Fearfest), другата причина е, че в AMC имат много нови промиерни сериали за тази година и не смогват да ги излъчват.
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 10 Яну 2011 22:15
Стискам палци да не тръгнат да следват историята от комикса, щото ако го направят, сериалчето ще задере.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
NeoRage-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 11 Яну 2011 09:55
Много благодаря за инфото ......... и жалко, че ще чакаме. Относно комикса идея си нямах, че има. Сега ще се разровя из нетя и ако го има в продажба ще го поръчам. Определено екранизацията е добра въпреки, че доста драматизират но все пак е серял. И в досиетата Х имаше доста такива моменти а както знаем серяла остана култ в сърцата на хората.
|
|
|
|
|
Rostik79
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 12 Яну 2011 18:00
За Досиетата Х не съм много съгласен, че има "драматизирани" моменти - по една случайност сега си преговарям някои епизоди и откривам, че сериалът си е бил доста повече екшън/трилър/хорър/сай-фай от повечето сериали в този жанр излизали след това и "лигавни", цуни-гуни, ала-бала скучнотии почти няма, но това е тема за Walking Dead все пак и да не спамим тука...
___________________________________ AKA The Red Guy
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 18 Яну 2011 00:41
Евреи! Почти цяла година ли трябва да чакаме за нов сезон?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
NeoRage-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 18 Яну 2011 10:24
@Rostik79 Прав си ! Не се съообразих ! Наистина ще е доста гадно така ни зарибиха с реклами манекени по улиците и тн зза зомби инвазията и ни пуснаха няколко епизода........ но какво да правим ще трябва да почакаме.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 28 Юли 2011 12:17
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 28 Юли 2011 14:33
http://io9.com/5825038/frank-darabont-s ... showrunnerКоето е тъпо...обаче си мисля, че на толкова напреднал етап от продукцията все ще се намери кой да го замести по адекватен начин за този сезон.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: The Walking Dead Публикувано на: 28 Юли 2011 14:40
90% и тоя сериал го отписваме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|