The Walking Dead
- Till.Lindemann
Re: The Walking Dead
не ве 100 про си е съвсем наред, иначе нямаше да говорят за него непрекъснато
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Tiny написа:Доколкото разбрах от сцената в апартамента, той си е обгорил раната...Warbringer написа:Мисля, че Мърл е мъртъв. Все пак му липсва цяла китка, деба... Много силен епизод.
Да, прав си. Пак ми се вижда граничещо с невъзможното :Р Все пак, пича по всякаква логика трябва да изпадне в шок веднъж когато си отреже китката и втори път когато си обгаря раната. Все пак, тва не е като да си порежеш пръста и го намажеш със спирт, да го еба :/ Ама да, като по филмите, нали, ясно тва :Р
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Новият епизод не беше зле, обаче ставам все по-притеснен, че тоя сезон няма да видим моторна резачка 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Понякога, не често, но...Warbringer написа:Да, прав си. Пак ми се вижда граничещо с невъзможното :Р Все пак, пича по всякаква логика трябва да изпадне в шок веднъж когато си отреже китката и втори път когато си обгаря раната. Все пак, тва не е като да си порежеш пръста и го намажеш със спирт, да го еба :/ Ама да, като по филмите, нали, ясно тва :Р
При свръх тежка травма мозъка ти може да 'изключи' болката в името на това да действаш бързо и да се спасиш. Известни са достатъчно такива случаи, като този з акойто съм чел е с туристка, паднала от много високо. Троши си и двата крака, кърви като прасе от разкъсвания и не е усещала никаква болка. Довлачила се е до пътека, където я намерили, като докато е лазела е усещала болка от камъни / трънаци.
Абе пак шок, ама по-иначе
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Till.Lindemann
м, последния епизод нещо не ме накефи
в смисъл драмата много идва, а екшън нямаше никакъв, добре че поне накрая се случи убер интересното нещо
в смисъл драмата много идва, а екшън нямаше никакъв, добре че поне накрая се случи убер интересното нещо
- Маце Борко
Сезонът свърши, а аз така и не си видях моторната резачка. Сега ще съм тъжно зомби 
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Хич не ми хареса накъде зави серияла.
Екшъна се изпари.
Драма на макс.
Още от средата на епизода беше болезнено ясно какво ще стане.
I am disappoint
Екшъна се изпари.
Драма на макс.
Още от средата на епизода беше болезнено ясно какво ще стане.
I am disappoint
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
- Till.Lindemann
и аз така
някъв екшън, гръмнаха 2-3 зомбита отдалече на измъкване и тва е...
някъв екшън, гръмнаха 2-3 зомбита отдалече на измъкване и тва е...
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
I told ya
tiny написа:Сълзливостта е основното в комикса, така че сериалът се очертава да бъде Battlestar Galactica-та на зомби жанра.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Маце Борко
Да де, ама Battlestar-ът го докарваше на ниво и трогваше, а тука... ЗОМБИТА БЕ, КОПЕЛЕ, от това ли ше ми правят драма...
Искам си резачката.
Искам си резачката.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Какво направиха тия хора !? Чакаме си 2рият сезон и това си е. Някой да има инфо евентуално кога ще видим епизод 1 ?
Според IMDB - има втори сезон от 13 епизода:
http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes#season-2
EDIT:
Сега видях, че датите за излъчване са чак за ноември, 2011 г.
От самия канал AMC са дали "зелена светлина" за втория сезон, но по няколко причини е насрочен чак за есента на 2011-та.
Едната е, че го гласят да е в центъра на някакъв филмов хорър-вестивал (Fearfest), другата причина е, че в AMC имат много нови промиерни сериали за тази година и не смогват да ги излъчват.
http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes#season-2
EDIT:
Сега видях, че датите за излъчване са чак за ноември, 2011 г.
От самия канал AMC са дали "зелена светлина" за втория сезон, но по няколко причини е насрочен чак за есента на 2011-та.
Едната е, че го гласят да е в центъра на някакъв филмов хорър-вестивал (Fearfest), другата причина е, че в AMC имат много нови промиерни сериали за тази година и не смогват да ги излъчват.
AKA The Red Guy
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Стискам палци да не тръгнат да следват историята от комикса, щото ако го направят, сериалчето ще задере.
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
Много благодаря за инфото ......... и жалко, че ще чакаме.
Относно комикса идея си нямах, че има. Сега ще се разровя из нетя и ако го има в продажба ще го поръчам. Определено екранизацията е добра въпреки, че доста драматизират но все пак е серял. И в досиетата Х имаше доста такива моменти а както знаем серяла остана култ в сърцата на хората.
Относно комикса идея си нямах, че има. Сега ще се разровя из нетя и ако го има в продажба ще го поръчам. Определено екранизацията е добра въпреки, че доста драматизират но все пак е серял. И в досиетата Х имаше доста такива моменти а както знаем серяла остана култ в сърцата на хората.
За Досиетата Х не съм много съгласен, че има "драматизирани" моменти - по една случайност сега си преговарям някои епизоди и откривам, че сериалът си е бил доста повече екшън/трилър/хорър/сай-фай от повечето сериали в този жанр излизали след това и "лигавни", цуни-гуни, ала-бала скучнотии почти няма, но това е тема за Walking Dead все пак и да не спамим тука...
AKA The Red Guy
-
Steel
- Обратна връзка:
Евреи! Почти цяла година ли трябва да чакаме за нов сезон?
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
@Rostik79 Прав си ! Не се съообразих !
Наистина ще е доста гадно така ни зарибиха с реклами манекени по улиците и тн зза зомби инвазията и ни пуснаха няколко епизода........ но какво да правим ще трябва да почакаме.
Наистина ще е доста гадно така ни зарибиха с реклами манекени по улиците и тн зза зомби инвазията и ни пуснаха няколко епизода........ но какво да правим ще трябва да почакаме.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
http://io9.com/5825038/frank-darabont-s ... showrunner
Което е тъпо...обаче си мисля, че на толкова напреднал етап от продукцията все ще се намери кой да го замести по адекватен начин за този сезон.
Което е тъпо...обаче си мисля, че на толкова напреднал етап от продукцията все ще се намери кой да го замести по адекватен начин за този сезон.
Knew him? He was delicious!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- Обратна връзка:
90% и тоя сериал го отписваме