Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с игри
Публикувано на: 22 Юли 2011 17:42

Здравейте, :) проблема е от вчера.Преди си играх StarCraft 2 WoL на медиум настройки с 40+ FPS, вчера я пускам и ми лагва, намалям настройките на лоу, гледам 30 FPS. Пускам Modern Warfare 2 същата работа.
Моля ви помагайте.
Благодаря.

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Заглавие: Re: Проблем с игри
Публикувано на: 22 Юли 2011 17:53

AdBlue написа:
Здравейте, :) проблема е от вчера.Преди си играх StarCraft 2 WoL на медиум настройки с 40+ FPS, вчера я пускам и ми лагва, намалям настройките на лоу, гледам 30 FPS. Пускам Modern Warfare 2 същата работа.
Моля ви помагайте.
Благодаря.

Преинсталирай windowsa !!! и ще се оправи :)

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 22 Юли 2011 21:10

Ем освен да ти се е развалила външната видеокарта и да имаш интегрирана към дъното :idea:

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 23 Юли 2011 13:18

Така, мирише ми на проблеми с интеръптите.
Пусни компа, изчакай 1-2 мин след пълно зареждане, и без да пипаш нищо друго отвори таск мениджъра, и виж колко % показва да е използвано от процесора (най-долу на таск мениджъра се вижда това).
После пиши тук какъв е резултата,по това ще се познае дали е от интеръпти.

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Юли 2011 15:42

Telba написа:
Така, мирише ми на проблеми с интеръптите.
Пусни компа, изчакай 1-2 мин след пълно зареждане, и без да пипаш нищо друго отвори таск мениджъра, и виж колко % показва да е използвано от процесора (най-долу на таск мениджъра се вижда това).
После пиши тук какъв е резултата,по това ще се познае дали е от интеръпти.

1 процент от процесора, а виртуална памет 530 мегабайта.

Профил

Публикувано на: 23 Юли 2011 18:00

Сега пробвах Battlefield Bad Company 2 и тя ми лагва, а преди не ми лагваше. WTF ?

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 23 Юли 2011 20:20

Виждам 3 възможни проблема.
Пробвай тези:
1.
В девайс мениджъра отиваш на хард диск категорията, там има IDE Controller-и, обикновено са 2 основни и 2 второстепенни. (в зависимост може да се казват ATA Channel 0 / ATA Channel 1 примерно)
НА всеки даваш пропъртийс,мисля че в Advanced Properties ще намериш MODE: DMA / ULTRA DMA/ PIO. Нито един не трябва да е PIO. Това е проблем с Уиндоуса, който се появява понякога. В нета можеш да намериш повече инфо по въпроса, ако се окаже това - идеята е да се деинсталират PIO-тата, и при рестарт Уиндоус ги реинсталира като DMA.
2.
Реинсталирай драйверите на видеото, ако са се скапали може това да е причината, пусни един DXDIAG и направи тестовете.
3.
Вирус / Спайуеър? Провери за всеки случай.
Сори, че не мога с повече да помогна отръки, но нямам нагледно идея какво се случва.
Можеш DXDIAG да постнеш тук да видя дали мога нещо да помогна още.

ПС: Като е на 1% използването, скача ли понякога до около 20-25% и после пак пада?

Профил ICQ

Публикувано на: 23 Юли 2011 21:23

Telba написа:
Виждам 3 възможни проблема.
Пробвай тези:
1.
В девайс мениджъра отиваш на хард диск категорията, там има IDE Controller-и, обикновено са 2 основни и 2 второстепенни. (в зависимост може да се казват ATA Channel 0 / ATA Channel 1 примерно)
НА всеки даваш пропъртийс,мисля че в Advanced Properties ще намериш MODE: DMA / ULTRA DMA/ PIO. Нито един не трябва да е PIO. Това е проблем с Уиндоуса, който се появява понякога. В нета можеш да намериш повече инфо по въпроса, ако се окаже това - идеята е да се деинсталират PIO-тата, и при рестарт Уиндоус ги реинсталира като DMA.
2.
Реинсталирай драйверите на видеото, ако са се скапали може това да е причината, пусни един DXDIAG и направи тестовете.
3.
Вирус / Спайуеър? Провери за всеки случай.
Сори, че не мога с повече да помогна отръки, но нямам нагледно идея какво се случва.
Можеш DXDIAG да постнеш тук да видя дали мога нещо да помогна още.

ПС: Като е на 1% използването, скача ли понякога до около 20-25% и после пак пада?

Ако съм на десктопа и не правя нищо, не.

1. Проверих ги всичките са на DMA
2. Реинсталирах драйверите, но не помогна.
3. Сканирах целият компютър, нищо не откри антивирусната.
ПС: Не разбирам много от компютри и като вляза в DXDIAG не знам какво да ти покажа и не бърниках много там, че да не направя някоя глупост и да стане още по-зле. Все пак ти благодаря за помоща. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com