Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Тренирате ли нещо и какъв спорт?
Публикувано на: 31 Май 2011 16:31

Günther написа:
Till Lindemann написа:
не се мъчете да разбирате много тази зависимост, тъпи сте
защо в състезанията по бойни изкуства бойците са в категории според теглото си :?: защо не са ги наредили по възраст например? защо на виталий кличко (115кг) не му пуснат някой нацепен циганин 75 кг? или, о чакай, кличко е назобано говедо и ще го победят с два удара, забравих...

+1, че не ми се спори с редовните форумни компетенции
Некои даже покрай Гепи (че и никовете им са от там) са си вкарали впечатления, че циганите са ебати добрите боксьори и им върви в генотипа, та като във филма нокаутират опоненти с +20 кила. :lol:

Ти членуваш ли в клуба на Буквалистите? На мен така ми се струва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 18:50

Значи да ви обадя нещо за побоя: на първо място е колко добре познаваш биомеханиката на тялото и дали я ползваш свободно. Хубаво е да имаш физическа подготовка, но това е второстепенно, ако не си професионалист. Боят на улицата продължава не 3 рунда по 3 минути, а 2-3 секунди обикновено. От друга страна ако се пускаш на състезания и трябва да се съобразяваш с правилници everything counts :D Там сте разделени според категория, ограничени сте в арсенала, максимално равнопоставени сте, и не можете да правите нещата които решават въпроса бързо. Аз лично не правя ФП, освен за структура и експлозия, не повече от 20 мин. на ден (преди се занимавах повече, ама за кво ми е). Това в един момент става част от начина ти на живот и няма защо да му обръщаш някакво специално внимание. Повечето хора дето само с бодибилдинг се занимават, и с никакъв спорт, изолират мускулните групи в упражненията, че да им порастат по-бързо мускулите, поради което не могат да обединят голям брой мускулни групи в движенията (изграждат друг вид моторна памет) и като влязат в зала по бойни изкуства са много жалка картинка. За ФП в БИ упражненията са от друг тип, обединяващи цялото тяло, затова правете разлика между човек правещ бодибилдинг че да се фръцка на плажа после, и такъв който прави ФП свързана с тренировките по бойни изкуства, може да изглеждат еднакво, но единият знае какво да прави с тялото си, а другият - не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 20:43

баце марто ?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 21:17

Nocturno написа:
баце марто ?

шшш :!: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 21:20

Nocturno написа:
баце марто ?

да :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2011 22:20

Тренирам това http://www.youtube.com/watch?v=SUUUZKYApoc
Само че в домашни условия :D

Профил

Публикувано на: 11 Юли 2011 17:24

Преди един месец тотално ми писна да съм дебел и взех да тренирам. Правя си упражненията за корем и гърди горе-долу подобаващо, обаче проблема е че като реша да побягам малко за раздвижване след няколко стотин метра започват зверски да ме болят прасците :? Някой да има идея как мога да ги стегна с нещо, за да не се натоварват толкова?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 17:32

Бягай по по-малко докато свикнеш, няма да стане изведнъж. Иначе може и от обувките да е.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 17:40

Ред написа:
Бягай по по-малко докато свикнеш, няма да стане изведнъж. Иначе може и от обувките да е.

от обувките ще е. Прасците няма логика да болят след няколко стотин метра.

Профил

Публикувано на: 11 Юли 2011 17:43

Аз бягам с едни стари маратонки тип кецове с права подметка :x Трябва да си взема някакви с нормална подметка, която прилепва на крака, да си бягам като бял човек...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 17:46

Butters написа:
Аз бягам с едни стари маратонки тип кецове с права подметка :x Трябва да си взема някакви с нормална подметка, която прилепва на крака, да си бягам като бял човек...

има гуменки от по 8-10 лева, някои даже са удобни (това ако търсиш бюджетно решение :D )

Профил

Публикувано на: 11 Юли 2011 18:01

Ще видя какво ще измисля. Не е толкова заради умората и че не съм свикнал, колкото заради шибаните прасци.
Иначе по темата: гледам преди тренинг да пия една бутилка Изотон с L-Карнитин, за да имам енергия и правя това упражнение:
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
после малко почивка десетина минути и 3х10 лицеви опори нормални, широк захват , 3x10 лицеви на колене, с широк захват, 3х10 на колене с тесен захват. Има файда засега, взеха да се оформят някакви мускули, ама за 3 седмици толкоз :D :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 21:16

Има няколко чалъма за бързо сваляне на килограми с цел влизане в категория преди състезание (после пак се връщат, но ако имаш воля да продължиш да пазиш режим можеш да си запазиш теглото): Освен че тренираш трябва да коригираш и храненето - проблемът на повечето хора с наднормено тегло са метаболитни нарушения и е необходима промяна в хранителните навици. За да стимулираш катаболизма - ядеш каквото си искаш, но на малки порции, да кажем до 200 г., през 2 часа, и гледаш последното хранене да ти е най-късно 17:00 (ако можеш и по-рано да го преместиш, примерно 15:00 - по-добре). Задължително най-интензивната тренировка я оставяш за последно (в началото може да имаш проблеми със съня ако е след 19:00-20:00 часа). Алкохол - никакъв. За месец по тая схема могат спокойно да се свалят 15 кила. И ако искаш спорт където наистина се гори МНОГО - хващай някякаво бойно изкуство. След това са плуване, футбол, тенис и т.н. С фитнесджийските истории много по-трудно се сваля. Иначе стават за да се поддържаш. Пробвай ако искаш, надявам се да ти свърши работа :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юли 2011 21:55

Аз преди години доста добре се бях оформил чрез фитнес. Дори и във вкъщи тренирах - вдигах си леглото за трицепс, бицепсово сгъване с компютърен стол и набиране на простира за пране на терасата, както разбира се, коремни преси и лицеви опори :D .

Но сега съм заприличал на бирен чичка, ще взема пак да вляза във форма, ама понеже няма пари за фитнес, май ще наблегна повече на по-горе изредените домашни тренировки.

Профил

Публикувано на: 11 Юли 2011 22:06

Grishnackh написа:
Има няколко чалъма за бързо сваляне на килограми с цел влизане в категория преди състезание (после пак се връщат, но ако имаш воля да продължиш да пазиш режим можеш да си запазиш теглото): Освен че тренираш трябва да коригираш и храненето - проблемът на повечето хора с наднормено тегло са метаболитни нарушения и е необходима промяна в хранителните навици. За да стимулираш катаболизма - ядеш каквото си искаш, но на малки порции, да кажем до 200 г., през 2 часа, и гледаш последното хранене да ти е най-късно 17:00 (ако можеш и по-рано да го преместиш, примерно 15:00 - по-добре). Задължително най-интензивната тренировка я оставяш за последно (в началото може да имаш проблеми със съня ако е след 19:00-20:00 часа). Алкохол - никакъв. За месец по тая схема могат спокойно да се свалят 15 кила. И ако искаш спорт където наистина се гори МНОГО - хващай някякаво бойно изкуство. След това са плуване, футбол, тенис и т.н. С фитнесджийските истории много по-трудно се сваля. Иначе стават за да се поддържаш. Пробвай ако искаш, надявам се да ти свърши работа :P

Мерси за инфото, ама просто с моята работа няма как да се случи това нещо - втората ми смяна свършва след 1 часа вечер. На мен целта ми е да сваля малко килограми от гъза и шкембака за тонус, нищо особено. Точно до нас има стадион, може евентуално да се пробвам да поцъкам мачле, ако никой не се навие - ще се съсредоточа върху бягането.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Юли 2011 22:29

Преди тичане рано сутрин добре ли е да съм ял и какво/колко ?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 03:27

Не не е добре преди спорт да се яде даже е много зле. Може да пиеш изстискан лимон като станеш и да ядеш мед приемрно преди тичане. Иначе аз предпочитам да пия изстиснакани плодове като стана да изчама след това 20 мин и да закуся и чак следобед да тренирам, но никога след ядене.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 12 Юли 2011 04:47

ВИНАГИ трябва да си ял преди да тренираш. Не трябва да тренираш минимум час, час и половина след като ядеш, но преди ядене - никакъв спорт. Можеш да нагънеш някви бързи въглехидрати - мед, захари, шоколад ако щеш, едно корни например, щото се усвояват по-бързо и да тръгнеш и чак след това да закусиш стабилно, но преди това недей. Представи си, вечерял си в 9, спал си цяла нощ, станал си в 7. 10 часа без храна и си в зверските катаболни процеси, дори мазнини няма да изгориш, цялата енергия за тичането ше си я вземеш от мускула.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Публикувано на: 12 Юли 2011 10:01

Ей пичуе, аз да се похваля че тренирам синхронно гребане... с две лъжици от две тави :lol: :lol: :lol:
Иначе малко се раздвижвам с плуване и по-сериозно с колело в градо... Много мразя да ходя, а още повече да тичам... Затова съм и кюфте :cry:

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юли 2011 10:10

аз съм станал търтей.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com